- 20 Mart 2008
- 140.453
- 210.161
- 60
Ekrandan sövüyorum çok keyiflioluyor.O kişileri bilmem ben çünkü kendim gibi saniyorum insanlari oyle de dertlerim yok beni sevem çok sever sevmeyen hiç sevmez pırtt20 yıl önce fettullahçilarla kavga ediyordum nur yüzlü hocaları için simdide kavga ediyorum 41 yaşındayım görmediğim kalmadı onlar hep değişti ben hiç değişmedim ha bide koca koca insanlar ülke başinda ülke yöneten insanlar gibi kandırılmadım
O kişileri bilmem ben çünkü kendim gibi saniyorum insanlari oyle de dertlerim yok beni sevem çok sever sevmeyen hiç sevmez pırtt20 yıl önce fettullahçilarla kavga ediyordum nur yüzlü hocaları için simdide kavga ediyorum 41 yaşındayım görmediğim kalmadı onlar hep değişti ben hiç değişmedim ha bide koca koca insanlar ülke başinda ülke yöneten insanlar gibi kandırılmadım
Bunca sey arasinda olan da islam dinine oluyor, nasil yanlış anılıyor yazık cok yazık.Sizin gibi insanların onu bunu terörist diye itham edecek, teröristle kol kolasınız diyecek yüzü mü var? Anayasa mahkemesi nedir hiç duydunuz mu? Ne iş yapar bildiniz mi?
Ayrıca evet, istemiyorum. Siyasal islam bataklığında boğulmak istemiyorum.
Burası İslam ülkesi değil, dinin seni ilgilendirir laik ülkelerde din bireyseldir demen, dinler benim için sadece mitolojidir ben inanmıyorum demen, bana ne sizin dininizin yorumundan yeri burası mı demen bile bu seviye için dinimize sövüyorlar yaygarası koparmak, mağduriyet yaratmak için yeterli.
Akşama kadar inanmayana kafir adı altında hakaret eden, LGBT bireylerine nefret suçu işleyenler yine bunlar, tebliğcilerle insanları iki içki içip keyiflenecekken taciz edenler, hayat tarzlarına karışanlar, insanların yatak odalarına kadar burunlarını sokanlar ve bunu Müslüman kardeşini uyarmak zorunda diye dayatanlar da bunlar. Ülke bunlarla dolu.
Site de bunlarla dolu. Kendi profilinde paylaştığın Ömer Hayyam rubaisine dâhi anında üşüşüyorlar.
Kendilerini dayatmaları dinimizce böyle adı altında o kadar normal geliyor ki, bu eylemlerini ve tacizlerini eleştirirken bile sen dinimize sövemezsin din düşmanı oluyor. Hoağğğğ cehapeeee zihniyettiiiiiiiii diye de devam eder, sonrası mehter kapanış.
Bunu Allah resulu söyledi “gün gelecek böyle olacak dünya siz benim sünnetime ve kurana sımsıkı sarılın “demiş.benim akrabalarım var bibi.
çok takışırdık akp ve fetö konusunda.birlik olup benle takışırlardı.
fetö mevzusu çıkınca baktım kendi aralarında dövüşmeye başladılar. çok komik. traji komik.
safi Allaha inanmak nelerine yetmiyor anlamıyorum illa birilerinin boyunduruğu altında olacaklar. fetösü vakfı cemaatleri.. bir ellerini çekmiyorlar müslümanların yakasından.
İslamı yanlış andıran yanlış yaşatan ve tekelindeymiş gibi gösteren, kendi dışındakileri dinsiz, din karsıtu, baş örtüsü karsıtı gösteren cb ve partisidir.Bunca sey arasinda olan da islam dinine oluyor, nasil yanlış anılıyor yazık cok yazık.
Kac yil oldu su başörtüsü mevzusu bi bitmedi ben hala buna şaşırıyorum, siyasiler hala bunu konuşuyor yok yasa cikaralim zart zurt. Suan cidden konu bu mu yani? Artik kim gelip benim basimdan ortumu çekip alabilir ya kaldimi boyle seyler. Maalesef çoğumuz yasadi bu zorbaligi hepimizin icinde yaradir bu ama artik yeto bence. Muhalefette kapatmiyorki konuyu hakli cikarir gibi konusuyorİslamı yanlış andıran yanlış yaşatan ve tekelindeymiş gibi gösteren, kendi dışındakileri dinsiz, din karsıtu, baş örtüsü karsıtı gösteren cb ve partisidir.
Halbuki islam tek başına bir din değil ahlaka giydirilmiş bir dindir… Allah resulu (sav) “Ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim “Bunca sey arasinda olan da islam dinine oluyor, nasil yanlış anılıyor yazık cok yazık.
Benimde çok sinir olduğum şey bu cemaatler. Birisi bir cemaat kuruyo sonra tüm övgüler o cemaat liderine. Zaten açık açık bize nasıl ibadet edeceğimizi söylemişler. Bir insan bunu bildiği halde neden bir boyunduruk altına girmek ister ki. Ne bileyim benim aklım buna basmıyor.benim akrabalarım var bibi.
çok takışırdık akp ve fetö konusunda.birlik olup benle takışırlardı.
fetö mevzusu çıkınca baktım kendi aralarında dövüşmeye başladılar. çok komik. traji komik.
safi Allaha inanmak nelerine yetmiyor anlamıyorum illa birilerinin boyunduruğu altında olacaklar. fetösü vakfı cemaatleri.. bir ellerini çekmiyorlar müslümanların yakasından.
Insanlar islama bizim yuzumuzden düşman zaten su geldigimiz hale bakHalbuki islam tek başına bir din değil ahlaka giydirilmiş bir dindir… Allah resulu (sav) “Ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim “
Gelin görün ki şimdi nasıl bir islm var adam namaz kılıp müşteri kazıklıyor, hacca gidip sınırını gizlice genişletiyor
Konuyu bilmiyorsunuz yorum yapacak kadarHoş mu durumumuz olacaktı sanki?!
Ay bir cemaat animi anlaticam durunBenimde çok sinir olduğum şey bu cemaatler. Birisi bir cemaat kuruyo sonra tüm övgüler o cemaat liderine. Zaten açık açık bize nasıl ibadet edeceğimizi söylemişler. Bir insan bunu bildiği halde neden bir boyunduruk altına girmek ister ki. Ne bileyim benim aklım buna basmıyor.
İnsan değil ki İslam’dır kusursuz olan … kimse kimsenin örneği olmamalı…Insanlar islama bizim yuzumuzden düşman zaten su geldigimiz hale bak
"Ahlaka giydirilmiş bir din" ahhhHalbuki islam tek başına bir din değil ahlaka giydirilmiş bir dindir… Allah resulu (sav) “Ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim “
Gelin görün ki şimdi nasıl bir islm var adam namaz kılıp müşteri kazıklıyor, hacca gidip sınırını gizlice genişletiyor
Yorumu görüyorum, görüyorsam ve yazıyorsam vardır kendi bildiğim. Hoş yorum değil dediğiniz yorum; içinde bulunduğumuz duruma eleştiri/başkaldırı artık ne derseniz, onaylamak zorunda mıyız içine düştüğümüz durumu halk olarak?Konuyu bilmiyorsunuz yorum yapacak kadar
Yok artıkAy bir cemaat animi anlaticam durunbabam beni yatili cemaat kursuna vermisti 4 gun dayanabildim. Zaten ilk darbe tanisma aninda gelmisti, ismimi sordular Elif dedim, hoca hanim hoaaa olmaz biz sana oyle seslenemeyiz iste bir anlami yok, peygamber efendimiz ismi Elif olanlara Ayse diye seslenirdi bundan sonra senin adin Ayse dedi. Sonrasinda 4 gun sonra annem sove sove geri aldi beni, o yasimda agzimda yaralar çıkmıştı stresten sıkıntıdan. Cemaatler benim gözümde dinden sogutan olusumlar
Mabadindan uydurmus isteYok artıknasıl anlamı olmaz Elif isminin.
Zaten olay bu değil mi? Peygamberi kullanmak kutsal kitabı kullanmak. Bu mikro bi örnek makrosu da akp işteMabadindan uydurmus istehayir birde koskoca peygamberide kullanıyor saka gibi
ne alaka farklı isim ahahahhahah. sen kimsin de anamın babamın koyduğu ismi değiştiriyorsun hayırdır?Ay bir cemaat animi anlaticam durunbabam beni yatili cemaat kursuna vermisti 4 gun dayanabildim. Zaten ilk darbe tanisma aninda gelmisti, ismimi sordular Elif dedim, hoca hanim hoaaa olmaz biz sana oyle seslenemeyiz iste bir anlami yok, peygamber efendimiz ismi Elif olanlara Ayse diye seslenirdi bundan sonra senin adin Ayse dedi. Sonrasinda 4 gun sonra annem sove sove geri aldi beni, o yasimda agzimda yaralar çıkmıştı stresten sıkıntıdan. Cemaatler benim gözümde dinden sogutan olusumlar
Birde kimseye soyleme gercek ismini diye tembihlemislerdi ahagshsgsh çıkarken ilan etmistim adimi herkese ahahahne alaka farklı isim ahahahhahah. sen kimsin de anamın babamın koyduğu ismi değiştiriyorsun hayırdır?