Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Ekrandan sövüyorum çok keyiflioluyor.

benim akrabalarım var bibi.
çok takışırdık akp ve fetö konusunda.birlik olup benle takışırlardı.
fetö mevzusu çıkınca baktım kendi aralarında dövüşmeye başladılar. çok komik. traji komik.
safi Allaha inanmak nelerine yetmiyor anlamıyorum illa birilerinin boyunduruğu altında olacaklar. fetösü vakfı cemaatleri.. bir ellerini çekmiyorlar müslümanların yakasından.

Bunca sey arasinda olan da islam dinine oluyor, nasil yanlış anılıyor yazık cok yazık.

Bunu Allah resulu söyledi “gün gelecek böyle olacak dünya siz benim sünnetime ve kurana sımsıkı sarılın “demiş.

Bunca sey arasinda olan da islam dinine oluyor, nasil yanlış anılıyor yazık cok yazık.
İslamı yanlış andıran yanlış yaşatan ve tekelindeymiş gibi gösteren, kendi dışındakileri dinsiz, din karsıtu, baş örtüsü karsıtı gösteren cb ve partisidir.

İslamı yanlış andıran yanlış yaşatan ve tekelindeymiş gibi gösteren, kendi dışındakileri dinsiz, din karsıtu, baş örtüsü karsıtı gösteren cb ve partisidir.
Kac yil oldu su başörtüsü mevzusu bi bitmedi ben hala buna şaşırıyorum, siyasiler hala bunu konuşuyor yok yasa cikaralim zart zurt. Suan cidden konu bu mu yani? Artik kim gelip benim basimdan ortumu çekip alabilir ya kaldimi boyle seyler. Maalesef çoğumuz yasadi bu zorbaligi hepimizin icinde yaradir bu ama artik yeto bence. Muhalefette kapatmiyorki konuyu hakli cikarir gibi konusuyor

Halbuki islam tek başına bir din değil ahlaka giydirilmiş bir dindir… Allah resulu (sav) “Ben güzel ahlakı tamamlamak için gönderildim “

Gelin görün ki şimdi nasıl bir islm var adam namaz kılıp müşteri kazıklıyor, hacca gidip sınırını gizlice genişletiyor

Benimde çok sinir olduğum şey bu cemaatler. Birisi bir cemaat kuruyo sonra tüm övgüler o cemaat liderine. Zaten açık açık bize nasıl ibadet edeceğimizi söylemişler. Bir insan bunu bildiği halde neden bir boyunduruk altına girmek ister ki. Ne bileyim benim aklım buna basmıyor.

Insanlar islama bizim yuzumuzden düşman zaten su geldigimiz hale bak

Annem örtülü 5 vakit namazını kılar, 70 yasında kadın hala orucunu tutar, fitresini zekatını verir. Kurbanını keser yardımını yapar. Kışın arkadaslarıyla Kur'an hatim ederler. Oyunu oldum olası Chpye vermiştir verecektir de. Kaynvaldem başı acık, namaz kılmaz, 13 senedir tanıyorum oruc tutmaz(troid ilacı kullanıyor bir tek ) kurban kesmez bı kez kestı kimseye dagıtmadı da ama sürekli ahaber izler ve akpye oy verır ve yine verecek. Yani akp müslümanlıkla falan alakası yok cb iyi bi çoban hepsi bu.

Ay bir cemaat animi anlaticam durun babam beni yatili cemaat kursuna vermisti 4 gun dayanabildim. Zaten ilk darbe tanisma aninda gelmisti, ismimi sordular Elif dedim, hoca hanim hoaaa olmaz biz sana oyle seslenemeyiz iste bir anlami yok, peygamber efendimiz ismi Elif olanlara Ayse diye seslenirdi bundan sonra senin adin Ayse dedi. Sonrasinda 4 gun sonra annem sove sove geri aldi beni, o yasimda agzimda yaralar çıkmıştı stresten sıkıntıdan. Cemaatler benim gözümde dinden sogutan olusumlar

"Ahlaka giydirilmiş bir din" ahhh şimdi o dine kılıf uydurup giydiriyorlar insanlar da ah bizim savunucumuz, kurtarıcımız deyip biat ediyor. Yazık ne yazık..

Konuyu bilmiyorsunuz yorum yapacak kadar
Yorumu görüyorum, görüyorsam ve yazıyorsam vardır kendi bildiğim. Hoş yorum değil dediğiniz yorum; içinde bulunduğumuz duruma eleştiri/başkaldırı artık ne derseniz, onaylamak zorunda mıyız içine düştüğümüz durumu halk olarak?

Yok artık nasıl anlamı olmaz Elif isminin.

ne alaka farklı isim ahahahhahah. sen kimsin de anamın babamın koyduğu ismi değiştiriyorsun hayırdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…