- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.585
iftiradan dava aç bence :)siz burada alkol aldığım evlilik öncesi cinsel ilişkiyş normal bulduğumu yazdığım yorumları diyorsunuz. Bunları benim kişisel görüşlerim bir dine yönelik cümle değil. Herhangi bir dine yönelik tek kelime cümle kurmadım. Siz kendinizden başka hayat tarzını kendinize hakaret görüyorsunuz. Bu da iftiradır
Kesinlikle hemde o partinin içinde sırf tamamen duygusal ihtiyaçları olanlar bunu yapacakBen Müslümanım. Baş örtü takıyorum. Yarın hükumet değişse bazıları donu da çıkarıp sokağa çıkar, bunu biliyorum. Ordan geldim.
Zihniyet meselesi katip, beni ak parti tesettüre sokmadı ben kendim bile isteye girdim.Ben Müslümanım. Baş örtü takıyorum. Yarın hükumet değişse bazıları donu da çıkarıp sokağa çıkar, bunu biliyorum. Ordan geldim.
Ya içsin hadi benim paramla içsin. O rakı masasının aylık gideri sarayın bardak takımı etmez be.rakı içenler sizin cebinizden mi ödüyorlar hesaplarını.?
ne alaka şimdi bu yazdığınız cidden anlamadım.
Kesinlikle hayır, sizin özel hayatınız o, onun dışında konu açanlara dediniz … artık konu polemiğe girmesin gerek yok .siz burada alkol aldığım evlilik öncesi cinsel ilişkiyş normal bulduğumu yazdığım yorumları diyorsunuz. Bunları benim kişisel görüşlerim bir dine yönelik cümle değil. Herhangi bir dine yönelik tek kelime cümle kurmadım. Siz kendinizden başka hayat tarzını kendinize hakaret görüyorsunuz. Bu da iftiradır
Gerçekten farklılıklara siz saygı duyuyor musunuz? sizi her İslamla ilgili şeyde dalga geçerken görüyorum.. Bu ülkede kusura bakmayın ama inançları konusunda hassas olan insanlar çoğunlukta ve seçmene bakıp insanlar bu partilerden korkuyorlar. Çünkü yıllarca inançlı tayfa sürekli bidon kafalı ezik cahil, orta doğulu diye aşağılandı.
Bu partinin bu kadar yükselip bu kadar kendini sınırsız güçte görmesinde chpnin payı yüksek … Daha geçenlerde mv islam dini için ortaçağdan kalma gibi yorumlar yaptı …
Şimdi çoğu insan aç kalalım ama bu bizi aşağılayacak tayfa gelmesin diyor . Sizi ve başkalarını görünce hak vermiyor da değilim…
İslamla dalga geçtiğim yorumu bulup yazar mısınız buraya? Yazamazsanız iftiracısınız.
Ben inançlı değilim diyorum. Siz de o kadar farklı bir kafa var ki bunu duyunca dize hakaret gibi geliyor. Başka insanlardan rahatsızlık duyan sizsiniz. Bu nedenle islamla ilgili tek kelime etmediğim halde inancım yok demem size islamla dalga geçmek gibi geliyor
Hah bak onu diyorum. Duygusal ihtiyaçlar tek yere özgü değil.Kesinlikle hemde o partinin içinde sırf tamamen duygusal ihtiyaçları olanlar bunu yapacak
İşte burada canı yanacak tayfa kazanan tayfa ne zaman onlr para kaybedecek o zaman birşeyler olacak… o tayfaya da kimse dokunmaz.Arkadaşlar boşuna tartışmayın kimsenin fikrini değiştiremezsiniz. İnsanlar mefaat ve çıkarları terse düştüğünde ancak ses çıkarır. Bakın ekonomi kötüye gitti birde %50si isyan etti. Yarın birşey olur diğer kalan sizin burda konuşmanız hiçbirşeyi değiştirmiyor tartışmanız. İki türlü insan var düşünen zeka seviyesi gelişmiş algı yönetimini iyi yapabilen aklıyla hareket eden birde sadece yönetilmeyi itaat etmeyi seven kapasite olarak zayıf sadece karnını ve ruhunu doyurmaya çalışan insan tipi. Onlar ancak canları yandığında sizden önce taş atacak kişiler. O yüzden gerek yok. Anneme bakıyorum kadın üniversite okumamış lise eğitimi almış ama kadın okadar mantıklı ki birde babama bakıyorum üniversite okumuş yurt dışında eğitim almış kör cahilin teki katı ısrarcı mhp'de mhp diyorumki daha geçen senelerde nefret ediyodun nolduda birden Akpli oldun diyorum cevap bile yok ama ısrarla savunma bunlar böyle benim kendi babam böyleyken okumuş eğitimli olmasına rağmen sağır dilsiz kime nediceksin. Benim geleceğimi çöpe atacak kadar milliyetçi adam düne kadar mültecilerin gelmesine isyan eden adam şimdi nevar diyo yani ne vaat ettiler bunlara anlamıyorum ben.
Asla bırakamiyacagım birsey maalesef sokak hayvanlari için 200 e aldigim mama 500 olmuş ama gelmis bana ayda 3 kilo et alabiliyorum hikayesi yapiyorlar bi soralım bakalım hayvan ürunleri yurt dışında ne kadar TR deki kedilerde oturduğu yerden yemesinler bi zahmet dimi amaKedi beslemeyi bıraktım tam bir yıl oldu bugün
Kesinlikle hemde o partinin içinde sırf tamamen duygusal ihtiyaçları olanlar bunu yapacak
Tam tersi hanım abla eşim ateist ben tam inançlı değilim ama tam inançsız da değilim. Bir karıştığım benBurada devreye girmek istiyorum,Khomyuk 'un asla ve asla dinle dalga geçmemiştir,her zamanda söylermiştir atesittim diye ben buna şahidim.,Üstelik eşinin öyle olmadığını fikrine saygı duyduğunu her zaman belirtmiştir.
Abla ben uzatmıyorum o zaman siz haklısınız… ben yanlış hatırlıyorum.Burada devreye girmek istiyorum,Khomyuk 'un asla ve asla dinle dalga geçmemiştir,her zamanda söylermiştir atesittim diye ben buna şahidim.,Üstelik eşinin öyle olmadığını fikrine saygı duyduğunu her zaman belirtmiştir.
İşte burada canı yanacak tayfa kazanan tayfa ne zaman onlr para kaybedecek o zaman birşeyler olacak… o tayfaya da kimse dokunmaz.
Ne diyorsun ya ? Benim bundan hoşnutluğum mu var ? Verme mi dedim ne bu şiddet …
bu durumun oluşmasının en büyük müsebbibi kimdir?
cevap belli.
bu yüzden onun zıttına vereceğim oyumu.
İşçi bulma kurumunun müdürü de iş bulduğu bir kaç kadınla arabada ilişkiye girdiği düştü internete yine aynı şekilde
şimdi bu durum normal mi mesela? bunu yapan millet ittifakı mı?
hayır.
partiden iş bekleyenler..
aşkom sen burada herkesin içinden geçtin ne şiddeti sakin ol.Ne diyorsun ya ? Benim bundan hoşnutluğum mu var ? Verme mi dedim ne bu şiddet …
Bir de ben kimsenin inancıyla zerre ilgilenmem bana ne çünkü
İster müslüman ister Budist ister hristiyan olsun. Kapalı arkadaşım da var açık arkadaşım da. Bana diyor bi de bunu. Çünkü onlara göre onların inancında değilsen dalga geçiyorsun. O kadar kendilerine odaklılar ki.
Ya bu baş örtüsü takma özgürlüğünü ilk veren Allah'tır. Biri gelmiş yasaklamış, öbürü gelmiş serbest etmiş. Serbest edene taptıkları,şükür ettikleri kadar Allah'a tapmıyorlar. Bir iş yeri sahibi bir adamla konuştuk. İşte klasik başladı akp şöyle iyi böyle iyi diye. Bana dedi ki sen şimdi oyunu da akpye veriyorsundur.Zihniyet meselesi katip, beni ak parti tesettüre sokmadı ben kendim bile isteye girdim.
Bana kamusal alanda özgürlük verdi bu kadar.
İşte senin dediğin durumda sorarlar adama bu neyin inancı diye. Yaptığın riyakarlığın islamda yeri ne hiç açıp baktın mı derler adama.
Uslübunuz o kadar kötü ki yorum yapamıyorum…aşkom sen burada herkesin içinden geçtin ne şiddeti sakin ol.
burada oy vererek umut bekleyenler diye sen dedin. :)