Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
siz burada alkol aldığım evlilik öncesi cinsel ilişkiyş normal bulduğumu yazdığım yorumları diyorsunuz. Bunları benim kişisel görüşlerim bir dine yönelik cümle değil. Herhangi bir dine yönelik tek kelime cümle kurmadım. Siz kendinizden başka hayat tarzını kendinize hakaret görüyorsunuz. Bu da iftiradır
iftiradan dava aç bence :)

Ben Müslümanım. Baş örtü takıyorum. Yarın hükumet değişse bazıları donu da çıkarıp sokağa çıkar, bunu biliyorum. Ordan geldim.
Kesinlikle hemde o partinin içinde sırf tamamen duygusal ihtiyaçları olanlar bunu yapacak 😀

Ben Müslümanım. Baş örtü takıyorum. Yarın hükumet değişse bazıları donu da çıkarıp sokağa çıkar, bunu biliyorum. Ordan geldim.
Zihniyet meselesi katip, beni ak parti tesettüre sokmadı ben kendim bile isteye girdim.
Bana kamusal alanda özgürlük verdi bu kadar.
İşte senin dediğin durumda sorarlar adama bu neyin inancı diye. Yaptığın riyakarlığın islamda yeri ne hiç açıp baktın mı derler adama.

siz burada alkol aldığım evlilik öncesi cinsel ilişkiyş normal bulduğumu yazdığım yorumları diyorsunuz. Bunları benim kişisel görüşlerim bir dine yönelik cümle değil. Herhangi bir dine yönelik tek kelime cümle kurmadım. Siz kendinizden başka hayat tarzını kendinize hakaret görüyorsunuz. Bu da iftiradır
Kesinlikle hayır, sizin özel hayatınız o, onun dışında konu açanlara dediniz … artık konu polemiğe girmesin gerek yok .

Arkadaşlar boşuna tartışmayın kimsenin fikrini değiştiremezsiniz. İnsanlar mefaat ve çıkarları terse düştüğünde ancak ses çıkarır. Bakın ekonomi kötüye gitti birde %50si isyan etti. Yarın birşey olur diğer kalan sizin burda konuşmanız hiçbirşeyi değiştirmiyor tartışmanız. İki türlü insan var düşünen zeka seviyesi gelişmiş algı yönetimini iyi yapabilen aklıyla hareket eden birde sadece yönetilmeyi itaat etmeyi seven kapasite olarak zayıf sadece karnını ve ruhunu doyurmaya çalışan insan tipi. Onlar ancak canları yandığında sizden önce taş atacak kişiler. O yüzden gerek yok. Anneme bakıyorum kadın üniversite okumamış lise eğitimi almış ama kadın okadar mantıklı ki birde babama bakıyorum üniversite okumuş yurt dışında eğitim almış kör cahilin teki katı ısrarcı mhp'de mhp diyorumki daha geçen senelerde nefret ediyodun nolduda birden Akpli oldun diyorum cevap bile yok ama ısrarla savunma bunlar böyle benim kendi babam böyleyken okumuş eğitimli olmasına rağmen sağır dilsiz kime nediceksin. Benim geleceğimi çöpe atacak kadar milliyetçi adam düne kadar mültecilerin gelmesine isyan eden adam şimdi nevar diyo yani ne vaat ettiler bunlara anlamıyorum ben.

Gerçekten farklılıklara siz saygı duyuyor musunuz? sizi her İslamla ilgili şeyde dalga geçerken görüyorum.. Bu ülkede kusura bakmayın ama inançları konusunda hassas olan insanlar çoğunlukta ve seçmene bakıp insanlar bu partilerden korkuyorlar. Çünkü yıllarca inançlı tayfa sürekli bidon kafalı ezik cahil, orta doğulu diye aşağılandı.
Bu partinin bu kadar yükselip bu kadar kendini sınırsız güçte görmesinde chpnin payı yüksek … Daha geçenlerde mv islam dini için ortaçağdan kalma gibi yorumlar yaptı …

Şimdi çoğu insan aç kalalım ama bu bizi aşağılayacak tayfa gelmesin diyor . Sizi ve başkalarını görünce hak vermiyor da değilim…

İslamla dalga geçtiğim yorumu bulup yazar mısınız buraya? Yazamazsanız iftiracısınız.
Ben inançlı değilim diyorum. Siz de o kadar farklı bir kafa var ki bunu duyunca dize hakaret gibi geliyor. Başka insanlardan rahatsızlık duyan sizsiniz. Bu nedenle islamla ilgili tek kelime etmediğim halde inancım yok demem size islamla dalga geçmek gibi geliyor

Burada devreye girmek istiyorum, Khomyuk Khomyuk 'un asla ve asla dinle dalga geçmemiştir,her zamanda söylermiştir atesittim diye ben buna şahidim.,Üstelik eşinin öyle olmadığını fikrine saygı duyduğunu her zaman belirtmiştir.

Kesinlikle hemde o partinin içinde sırf tamamen duygusal ihtiyaçları olanlar bunu yapacak 😀
Hah bak onu diyorum. Duygusal ihtiyaçlar tek yere özgü değil.😁 Lakin herkes de tamamen duygusal ihtiyaçlardan bir partiye yönelmiyor. Öyle olsa ben şimdiye zengindim jdkffk

Arkadaşlar boşuna tartışmayın kimsenin fikrini değiştiremezsiniz. İnsanlar mefaat ve çıkarları terse düştüğünde ancak ses çıkarır. Bakın ekonomi kötüye gitti birde %50si isyan etti. Yarın birşey olur diğer kalan sizin burda konuşmanız hiçbirşeyi değiştirmiyor tartışmanız. İki türlü insan var düşünen zeka seviyesi gelişmiş algı yönetimini iyi yapabilen aklıyla hareket eden birde sadece yönetilmeyi itaat etmeyi seven kapasite olarak zayıf sadece karnını ve ruhunu doyurmaya çalışan insan tipi. Onlar ancak canları yandığında sizden önce taş atacak kişiler. O yüzden gerek yok. Anneme bakıyorum kadın üniversite okumamış lise eğitimi almış ama kadın okadar mantıklı ki birde babama bakıyorum üniversite okumuş yurt dışında eğitim almış kör cahilin teki katı ısrarcı mhp'de mhp diyorumki daha geçen senelerde nefret ediyodun nolduda birden Akpli oldun diyorum cevap bile yok ama ısrarla savunma bunlar böyle benim kendi babam böyleyken okumuş eğitimli olmasına rağmen sağır dilsiz kime nediceksin. Benim geleceğimi çöpe atacak kadar milliyetçi adam düne kadar mültecilerin gelmesine isyan eden adam şimdi nevar diyo yani ne vaat ettiler bunlara anlamıyorum ben.
İşte burada canı yanacak tayfa kazanan tayfa ne zaman onlr para kaybedecek o zaman birşeyler olacak… o tayfaya da kimse dokunmaz.

Kedi beslemeyi bıraktım tam bir yıl oldu bugün
Asla bırakamiyacagım birsey maalesef sokak hayvanlari için 200 e aldigim mama 500 olmuş ama gelmis bana ayda 3 kilo et alabiliyorum hikayesi yapiyorlar bi soralım bakalım hayvan ürunleri yurt dışında ne kadar TR deki kedilerde oturduğu yerden yemesinler bi zahmet dimi ama

Son düzenleme:
Burada devreye girmek istiyorum, Khomyuk Khomyuk 'un asla ve asla dinle dalga geçmemiştir,her zamanda söylermiştir atesittim diye ben buna şahidim.,Üstelik eşinin öyle olmadığını fikrine saygı duyduğunu her zaman belirtmiştir.
Tam tersi hanım abla eşim ateist ben tam inançlı değilim ama tam inançsız da değilim. Bir karıştığım ben 😁

Abla ben uzatmıyorum o zaman siz haklısınız… ben yanlış hatırlıyorum.

Bir de ben kimsenin inancıyla zerre ilgilenmem bana ne çünkü😁
İster müslüman ister Budist ister hristiyan olsun. Kapalı arkadaşım da var açık arkadaşım da. Bana diyor bi de bunu. Çünkü onlara göre onların inancında değilsen dalga geçiyorsun. O kadar kendilerine odaklılar ki.

niye hep dine geliyor konu anlamış değilim.
akp neden dinle anılıyor.
kuranı kerimi bayrak gibi konuşmalarında elinde salladığı için mi acaba🤔
dinden bağımsız bir değerlrndirme neden yapılmıyor.
ekonomi batmış tarım ve hayvancılık bitmiş.
bir kutu süt 20 liraya dayanmış mesela. astarı yüzünden pahalı diye herkes hayvanını satmış satıyor. bırak et yemeyi süt bulamayacak insanlar yakında. onu da dışardan alalım.
sakın üretim yapmayalım. dışa bağımlı olmaya devam edelim kafası ülkeye ne yarar sağlayacak mesela bunlar neden değerlendirilmiyorda çıkış noktası din olan bir parti ayakkabı kutularıyla hırsızlık yaptığı belelendiği bakanları bakara makara kukara diye dalga geçtiği limandan uyuşrurucu ticareti yapan bakan oğlunun belgelendiği vs vs gibi müslümana yakışmayacak her tavrın sergilendiği bir parti hala neden din üzerinden oy alabiliyor?
dünya tarıma tarımcılığa yönelirken anadolu toprakları gibi bir nimet varken elimizde neden domatesin tohumuna kadar israilden aldığımıza içleri acımıyor bundan beis duymuyorlar anlamıyorum anlayamıyorum.
buzdolabı yoktu ülkede bizden önce deyince alkışlayacak kadar mı kendilerinden vazgeçmişler ben cidden bu sonsuz biatı kimseye yakıştıramıyorum.
akp nin dinle ne ilgisi var allasen biri aydınlatsın beni.
müslüman çalmaz kimsenin malına mülküne göz koymaz.
merkez bankasının içini boşaltmaz mesela
seka kağıt fabrikasını bir parti başkanının oğluna 3 milyona satıp 1 sene sonra onu 30 milyona geri satın almak müslümanlığın neresine sığıyor. devleti kendi eliyle dolandırmanın neresi islam.
herkes hesap günü hesap verecek bunlara oy verenlerde bunu hesap edip oy vermeli bence.

Zihniyet meselesi katip, beni ak parti tesettüre sokmadı ben kendim bile isteye girdim.
Bana kamusal alanda özgürlük verdi bu kadar.
İşte senin dediğin durumda sorarlar adama bu neyin inancı diye. Yaptığın riyakarlığın islamda yeri ne hiç açıp baktın mı derler adama.
Ya bu baş örtüsü takma özgürlüğünü ilk veren Allah'tır. Biri gelmiş yasaklamış, öbürü gelmiş serbest etmiş. Serbest edene taptıkları,şükür ettikleri kadar Allah'a tapmıyorlar. Bir iş yeri sahibi bir adamla konuştuk. İşte klasik başladı akp şöyle iyi böyle iyi diye. Bana dedi ki sen şimdi oyunu da akpye veriyorsundur.🤣Ne alaka beyefendi dedim. ' E baş örtüsü özgürlüğünü o verdi sizlere.😀' Mesela ben akpye veriyorum sırf baş örtüsü yasağını kaldırdığı için diyo. Sizi ne baş örtüsünden siz tesettürlü müsünüz dedim. E karım kızım falan filan başladı saçmalamaya. Altı boş nedenlerle avutuyolar kendikerini.

X