Bir de ben kimsenin inancıyla zerre ilgilenmem bana ne çünkü
İster müslüman ister Budist ister hristiyan olsun. Kapalı arkadaşım da var açık arkadaşım da. Bana diyor bi de bunu. Çünkü onlara göre onların inancında değilsen dalga geçiyorsun. O kadar kendilerine odaklılar ki.
niye hep dine geliyor konu anlamış değilim.
akp neden dinle anılıyor.
kuranı kerimi bayrak gibi konuşmalarında elinde salladığı için mi acaba
dinden bağımsız bir değerlrndirme neden yapılmıyor.
ekonomi batmış tarım ve hayvancılık bitmiş.
bir kutu süt 20 liraya dayanmış mesela. astarı yüzünden pahalı diye herkes hayvanını satmış satıyor. bırak et yemeyi süt bulamayacak insanlar yakında. onu da dışardan alalım.
sakın üretim yapmayalım. dışa bağımlı olmaya devam edelim kafası ülkeye ne yarar sağlayacak mesela bunlar neden değerlendirilmiyorda çıkış noktası din olan bir parti ayakkabı kutularıyla hırsızlık yaptığı belelendiği bakanları bakara makara kukara diye dalga geçtiği limandan uyuşrurucu ticareti yapan bakan oğlunun belgelendiği vs vs gibi müslümana yakışmayacak her tavrın sergilendiği bir parti hala neden din üzerinden oy alabiliyor?
dünya tarıma tarımcılığa yönelirken anadolu toprakları gibi bir nimet varken elimizde neden domatesin tohumuna kadar israilden aldığımıza içleri acımıyor bundan beis duymuyorlar anlamıyorum anlayamıyorum.
buzdolabı yoktu ülkede bizden önce deyince alkışlayacak kadar mı kendilerinden vazgeçmişler ben cidden bu sonsuz biatı kimseye yakıştıramıyorum.
akp nin dinle ne ilgisi var allasen biri aydınlatsın beni.
müslüman çalmaz kimsenin malına mülküne göz koymaz.
merkez bankasının içini boşaltmaz mesela
seka kağıt fabrikasını bir parti başkanının oğluna 3 milyona satıp 1 sene sonra onu 30 milyona geri satın almak müslümanlığın neresine sığıyor. devleti kendi eliyle dolandırmanın neresi islam.
herkes hesap günü hesap verecek bunlara oy verenlerde bunu hesap edip oy vermeli bence.