Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Ben bu zam safsatasına da ayar oluyorum ya.
Tamam size de zam geliyor. Dünyada çoğu ülke enerji sorunu yaşıyor ona da eyvallah.
Be mübarek senin alım gücünle benim alım gücüm bir mi, kendini benimle niye kıyaslıyorsun.
İyi bizde Afrikadan iyiyiz diye 5 kilo sütün 100₺ olmasını normal karşılayalım, sevinelim hatta.
Süt la bu, en temel ihtiyaçlardan biri.

Yılbaşında çocuklar gelmişti hediye alayım dedim,hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum bile uçmuş kanatlanmış fiatlar.

Bizim insanımız da kalitesiz, insafsız bunu da söylemeden edemeyeceğim. Bir iki takip ettiğim şey var, ithal ürün; dolar sabit o zamandan bu zamana, enerjiye zam gelmedi, olağan seyirde ilerlerken her sey bir ürüne %100 zammı cidden anlamıyorum. Fırsatçılık bu.

Yorumu bu yüzden yapmamıştım. Daha önce çocuğuma elbise diye konu açmıştım. Bu yüzden benden sonraki yoruma bana ithaf ederek yazdığı için dedim. Yani kırıcı bulduğum için.

Gerçekten farklılıklara siz saygı duyuyor musunuz? sizi her İslamla ilgili şeyde dalga geçerken görüyorum.. Bu ülkede kusura bakmayın ama inançları konusunda hassas olan insanlar çoğunlukta ve seçmene bakıp insanlar bu partilerden korkuyorlar. Çünkü yıllarca inançlı tayfa sürekli bidon kafalı ezik cahil, orta doğulu diye aşağılandı.
Bu partinin bu kadar yükselip bu kadar kendini sınırsız güçte görmesinde chpnin payı yüksek … Daha geçenlerde mv islam dini için ortaçağdan kalma gibi yorumlar yaptı …

Şimdi çoğu insan aç kalalım ama bu bizi aşağılayacak tayfa gelmesin diyor . Sizi ve başkalarını görünce hak vermiyor da değilim…

Abla bu ülkede denetim yok yok yok yok yok yok her gelen bir şekilde kendi adamını kayırıyor ..

İslamla dalga geçtiğim yorumu bulup yazar mısınız buraya? Yazamazsanız iftiracısınız.
Ben inançlı değilim diyorum. Siz de o kadar farklı bir kafa var ki bunu duyunca dize hakaret gibi geliyor. Başka insanlardan rahatsızlık duyan sizsiniz. Bu nedenle islamla ilgili tek kelime etmediğim halde inancım yok demem size islamla dalga geçmek gibi geliyor

Dün bir şölen düzenlendi...
AKP'nin sözleşmeyile kadro şöleni baştan sona tek tek dinledim
33 yaşındayım.. kaç kere oy kullandım bilmiyorum ama bu zamana kadar hep chp verdim
atalarım felan hep öyledir...
sonra dönüp dün dinlediklerime baktım.. bide benim yaşadıklarıma baktım..
Adam kazandı dedim ya adam ne yaparsa yapsa onun yanında olanları, ittifak yaptığı partilere satmadı
sırf oy kazanacam diye sağa solada kaymadı... vay be dedim....
gidip reise oy veresim var dedirtti bu chp bana

neyse... ha yeşil elma ha kırmızı elma.. birbirinden farkı yok..
hiç birşeyin güzel felan olacağıda yok.. çünkü hiç bir parti kendi ideolojisinde çizgisinde kalmıyor...
sizde üzmeyin birbirinizi...
oy kullanmak zorunda değilsiniz... bu ülkede belli bir milyon kişinin hiç bir partinin bizi temsil etmediğini söyleyerek oy kullanmayaya gitmesi kadar büyük bi protesto olamaz..
neden kendinizi oy kullanmaya zorunlu hissediyorsunuz ?

chp verince dinsiz
akp verince islamcı olmuyorsunuz
bence asıl mesele bu...

neyse
şuan sadece Atatürk'ün kemikleri sızlıyordur..

Son düzenleme:

Mağduriyet loading

Evet bende insanlara yardım etmeyi büyük ölçüde kestim gel arabamı yıka desem 50 tane laf isitirim hiç gerek yok

Mağduriyet loading
Bir de ben kimsenin inancıyla zerre ilgilenmem bana ne çünkü
İster müslüman ister Budist ister hristiyan olsun. Kapalı arkadaşım da var açık arkadaşım da. Bana diyor bi de bunu. Çünkü onlara göre onların inancında değilsen dalga geçiyorsun. O kadar kendilerine odaklılar ki.

sadece aç kalmayacaksınız, vatansız da kalacaksınız.

Kişilerden bağımsız olarak yazdıklarına kısmen katılıyorum, gerek gördüğüm gerekse tecrübe edindiğimden dolayı.
ama inan bana artık bu iş öyle bir raddeye geldi ki uzunca bir süredir de toplumun diğer yarısı için aynı şey yapılıyor. İnsanların özgür olması gereken birçok alana çok gereksiz, çok yersiz müdahaleler yapıldı benim gözümde.

Bak ben tesettürlüyüm, okuluma stajıma -kamu olduğu için- hep başımı açarak gitmek zorunda kaldım. Evet bana zaten sahip olmam gereken hak verildi sonunda.
Kimse tesettürlü olduğu için bir sorun vs yaşamıyor artık.
Ama ne oldu biliyor musun; bu sefer seküler kesime baskı başladı.
Bize yapılandan da bir farkı kalmadı benim gözümde.
İşte senin dediğin o insanlar şuan korkmakta haklılar çünkü yarın hükümet değişirse onlar da kendi bastırılmışlıklarını onlardan çıkaracak diye korkuyorlar geçmişten de tecrübeliler. Ama bu seferkini oy verdikleri hükümet yaptı, kimse kusura bakmasın.

ben yazdigimi tekrar tekrar okuyup yaziyorum rahat olun ...ben bu kadar kasmiyorum siyasette yazarken neden bu unlemler falan

ama surekli fikrini zikrini belli etmeden kk takilmandansa fikrini belli etmen hosuma gitmedi degil

Kedi beslemeyi bıraktım tam bir yıl oldu bugün

Bence çok vahim ablacığım altı tane kişi bir ülkeyi yönetemez ayrıca karşı taraf dediğin tarafta sürekli eleştiriliyor ki neler neler deniliyor…
diana bugün dirilse kalkar yüzüne tükürürdü ablacım sorry...

lady di millete basar geçerdi, ekonun alnına vururdu pusulayı..

ben yazdigimi tekrar tekrar okuyup yaziyorum rahat olun ...ben bu kadar kasmiyorum siyasette yazarken neden bu unlemler falan

ama surekli fikrini zikrini belli etmeden kk takilmandansa fikrini belli etmen hosuma gitmedi degil
Buyur ??
Ya allh aşkına tüm dertlerini sevgili günlük … diye ikide bir kkya yazan kadın bana neler diyor amaaaannn tonraaaammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…