- 20 Mart 2008
- 140.453
- 210.161
- 60
Yılbaşında çocuklar gelmişti hediye alayım dedim,hiç bu kadar zorlandığımı hatırlamıyorum bile uçmuş kanatlanmış fiatlar.Ben bu zam safsatasına da ayar oluyorum ya.
Tamam size de zam geliyor. Dünyada çoğu ülke enerji sorunu yaşıyor ona da eyvallah.
Be mübarek senin alım gücünle benim alım gücüm bir mi, kendini benimle niye kıyaslıyorsun.
İyi bizde Afrikadan iyiyiz diye 5 kilo sütün 100₺ olmasını normal karşılayalım, sevinelim hatta.
Süt la bu, en temel ihtiyaçlardan biri.
Bizim insanımız da kalitesiz, insafsız bunu da söylemeden edemeyeceğim. Bir iki takip ettiğim şey var, ithal ürün; dolar sabit o zamandan bu zamana, enerjiye zam gelmedi, olağan seyirde ilerlerken her sey bir ürüne %100 zammı cidden anlamıyorum. Fırsatçılık bu.Ben bu zam safsatasına da ayar oluyorum ya.
Tamam size de zam geliyor. Dünyada çoğu ülke enerji sorunu yaşıyor ona da eyvallah.
Be mübarek senin alım gücünle benim alım gücüm bir mi, kendini benimle niye kıyaslıyorsun.
İyi bizde Afrikadan iyiyiz diye 5 kilo sütün 100₺ olmasını normal karşılayalım, sevinelim hatta.
Süt la bu, en temel ihtiyaçlardan biri.
Yorumu bu yüzden yapmamıştım. Daha önce çocuğuma elbise diye konu açmıştım. Bu yüzden benden sonraki yoruma bana ithaf ederek yazdığı için dedim. Yani kırıcı bulduğum için.Fakirleştiriliyorsunuz bunun farkına varın diye diyorlar.
Daha önceki sayfaya da yazdım. Sarayın 1 aylık elektrik masrafı 21 milyon lira. Siz belki gece ışığı kapatıp tv ışığında oturuyorsunuz neden?
Bu vergi yükleri nedeniyle işte fakiriz. Daha da fakirleşiyoruz.
Marmariste bir saray daha var mesela özel yolu var trafiğe kapalı. Sadece bir kişi için yapılan km lerce yol.
Biz ülkece bu kadar rahat durumda mıyız?
Her yer göçmen dolu. Mesela parkta Afganlar dizin çocuklarınıza bakıyor fotoğraf çekiyor belki. Kim aldı onları? Biz kendimize yetiyor muyduk yeni bir nüfus daha aldık.
Bazı şeyleri değiştirmek için bu son şansımız. Çocuklarımız için sorgulamalıyız.
Gerçekten farklılıklara siz saygı duyuyor musunuz? sizi her İslamla ilgili şeyde dalga geçerken görüyorum.. Bu ülkede kusura bakmayın ama inançları konusunda hassas olan insanlar çoğunlukta ve seçmene bakıp insanlar bu partilerden korkuyorlar. Çünkü yıllarca inançlı tayfa sürekli bidon kafalı ezik cahil, orta doğulu diye aşağılandı.Çünkü veremezsiniz.
Mülteci sorunu, satılan özelleştirilen fabrikalar Türk Telekom, sarayların vergi yükü, tarım uygulamaları yüzünden dışa bağımlı olmamız hangisine ne diyeceksiniz.
Ayrıca tek adam yada padişah dönemiyle iyi yönetim olmaz. demokrasiden, çokseslilikten bu kadar korkmayın. Bir kaç farklı görüşün uyum içinde çalışması daha güzeldir. Daha çok kişi temsil edilir. Farklılıklara saygılı olmak güzel bir şeydir
Abla bu ülkede denetim yok yok yok yok yok yok her gelen bir şekilde kendi adamını kayırıyor ..Sümerbankı kumaşları ayakkabıları efsaneydi zaten,annem pijama dikerdi hepimize zamanında.
Özalın sayesinde herşey ülkeye girmeye başladıya o döenmlerd,kaçak sigara alırdım helede malboro,bulunmazdı tezgah altı alırdık sonra ülkeye girişleri başladı o yıllarda.
Yurt dışındaki enflasyonla burası asla kıyaslanmaz,kızım yurrt dışından telefon aldı kendine,28 bin ödemiş burada ayn telefon 44 bin filanmış buda enflasyonun orada azlığı ve vergi nedeni sadece.
Denetimi yapacaklar o zaman,tarımı bitirmeyeceklerdi buğday ithali yapıyoruz acaba neden.
İslamla dalga geçtiğim yorumu bulup yazar mısınız buraya? Yazamazsanız iftiracısınız.Gerçekten farklılıklara siz saygı duyuyor musunuz? sizi her İslamla ilgili şeyde dalga geçerken görüyorum.. Bu ülkede kusura bakmayın ama inançları konusunda hassas olan insanlar çoğunlukta ve seçmene bakıp insanlar bu partilerden korkuyorlar. Çünkü yıllarca inançlı tayfa sürekli bidon kafalı ezik cahil, orta doğulu diye aşağılandı.
Bu partinin bu kadar yükselip bu kadar kendini sınırsız güçte görmesinde chpnin payı yüksek … Daha geçenlerde mv islam dini için ortaçağdan kalma gibi yorumlar yaptı …
Şimdi çoğu insan aç kalalım ama bu bizi aşağılayacak tayfa gelmesin diyor . Sizi ve başkalarını görünce hak vermiyor da değilim…
İslamla dalga geçtiğim yorumu bulup yazar mısınız buraya? Yazamazsanız iftiracısınız.
Ben inançlı değilim diyorum. Siz de o kadar farklı bir kafa var ki bunu duyunca dize hakaret gibi geliyor. Başka insanlardan rahatsızlık duyan sizsiniz. Bu nedenle islamla ilgili tek kelime etmediğim halde inancım yok demem size islamla dalga geçmek gibi geliyor
Bazen fırından ekmek alırken askıda ekmeğe katkım olsun diyordum,bitti artık asla katkı vermiyorum onlara nedeni belli işte beter olsunla diyorum.
Gidin pazara yerden topluyor insanlar konuşuncada malum paertiye oy verdiğini söylüyor bende diyorum ki ağzın kokuyor halamı diyorum ...
Bir de ben kimsenin inancıyla zerre ilgilenmem bana ne çünküMağduriyet loading
sadece aç kalmayacaksınız, vatansız da kalacaksınız.Gerçekten farklılıklara siz saygı duyuyor musunuz? sizi her İslamla ilgili şeyde dalga geçerken görüyorum.. Bu ülkede kusura bakmayın ama inançları konusunda hassas olan insanlar çoğunlukta ve seçmene bakıp insanlar bu partilerden korkuyorlar. Çünkü yıllarca inançlı tayfa sürekli bidon kafalı ezik cahil, orta doğulu diye aşağılandı.
Bu partinin bu kadar yükselip bu kadar kendini sınırsız güçte görmesinde chpnin payı yüksek … Daha geçenlerde mv islam dini için ortaçağdan kalma gibi yorumlar yaptı …
Şimdi çoğu insan aç kalalım ama bu bizi aşağılayacak tayfa gelmesin diyor . Sizi ve başkalarını görünce hak vermiyor da değilim…
Kişilerden bağımsız olarak yazdıklarına kısmen katılıyorum, gerek gördüğüm gerekse tecrübe edindiğimden dolayı.Gerçekten farklılıklara siz saygı duyuyor musunuz? sizi her İslamla ilgili şeyde dalga geçerken görüyorum.. Bu ülkede kusura bakmayın ama inançları konusunda hassas olan insanlar çoğunlukta ve seçmene bakıp insanlar bu partilerden korkuyorlar. Çünkü yıllarca inançlı tayfa sürekli bidon kafalı ezik cahil, orta doğulu diye aşağılandı.
ben yazdigimi tekrar tekrar okuyup yaziyorum rahat olun ...ben bu kadar kasmiyorum siyasette yazarken neden bu unlemler falanYa yazdığını okusana ya!!!
Seçime ne kalmış adayları yok 20 yoldur karşı taraf için neler deniyor ama yıpratıldı mi ??
Halk olarak az birqz düşün bu adamlar beden seçemiyor bir aday? Bir yerden haber mi gelecek yoksa adayları herhalukarda sorunlu tip olacağı için zaman kazanıyorlar ?? Çünkü hala seçmemiş olması daha vahim bu altısı nasıl ülke yönetecek hemde bu kadar sorunlu bir ülkeyi…
Cüneyt Özdemir’in altılı masa seçmenine seslendiği videoyu bir izleyin…
Kedi beslemeyi bıraktım tam bir yıl oldu bugünBazen fırından ekmek alırken askıda ekmeğe katkım olsun diyordum,bitti artık asla katkı vermiyorum onlara nedeni belli işte beter olsunla diyorum.
Gidin pazara yerden topluyor insanlar konuşuncada malum paertiye oy verdiğini söylüyor bende diyorum ki ağzın kokuyor halamı diyorum ...
Çıkar dediğin düzenin değişmesi ve demokratik bi ülke olmasıysaBence kimse verdiğine gönülden vermeyecek verende ya takım ruhu yapıyor ya da bir çıkarı var …
diana bugün dirilse kalkar yüzüne tükürürdü ablacım sorry...Bence çok vahim ablacığım altı tane kişi bir ülkeyi yönetemez ayrıca karşı taraf dediğin tarafta sürekli eleştiriliyor ki neler neler deniliyor…
Buyur ??ben yazdigimi tekrar tekrar okuyup yaziyorum rahat olun ...ben bu kadar kasmiyorum siyasette yazarken neden bu unlemler falan
ama surekli fikrini zikrini belli etmeden kk takilmandansa fikrini belli etmen hosuma gitmedi degil