Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Rahmetli babam emekli olduğunda araba almıştı,sene 1982 flandı herhalde tatile giderdik her sene 15 gn kadar emekli maaşı ile üstelik.Tek maaşla 3 çocukla mesut yıllarımız oluyordu.
Babam işçi emeklisi.
O dönemde hem üniversitede okuttu beni hem de evini geçindirdi.
Şimdi emekli maaşıyla ev kirası bile ödenmiyor .

Babam işçi emeklisi.
O dönemde hem üniversitede okuttu beni hem de evini geçindirdi.
Şimdi emekli maaşıyla ev kirası bile ödenmiyor .
O dönemlerde bu kadar çeşitli ürünlerde yoktu ki,ama paramız değerliydi ben hatırlarım babam teker eski kaşarlar varya onlardan alır gelirdi.Pastıma desen buton şeklinde gelirdi evimize,şimdi gramla alınıyor artık.

nesi var ki gulunecek aciklarmisin ?
Ya yazdığını okusana ya!!!
Seçime ne kalmış adayları yok 20 yoldur karşı taraf için neler deniyor ama yıpratıldı mi ??

Halk olarak az birqz düşün bu adamlar beden seçemiyor bir aday? Bir yerden haber mi gelecek yoksa adayları herhalukarda sorunlu tip olacağı için zaman kazanıyorlar ?? Çünkü hala seçmemiş olması daha vahim bu altısı nasıl ülke yönetecek hemde bu kadar sorunlu bir ülkeyi…

Cüneyt Özdemir’in altılı masa seçmenine seslendiği videoyu bir izleyin…

Karşı taraf o kadar çamur atıyorki zaten biliyorsundur bunu sende pinkicim,şimdi adayı açıklasalar neler dönecek etrafta.
Vahim diye bişi yok bu durumda,sadece zamanını bekliyorlar bencede haklı bir tutum içindeler.
Sorunlu ülke kısmını kabul ediyorum,enkazı devrecekler düzeltmek iananki çok zaman alacak.

Farkında mısınız size elli tane yanlış uygulama yazıldı. Hiç birine tek satır yazamadınız. Anca adayın geç açıklanacak olmasına aklınızda dalga geçiyorsunuz. Açık bulamadığınız için işiniz de zor.
Bakın baştan sona onlarca sorun yazıldı birine bile cevap veremediniz. Kaçak güreşip ehehe mehehe diye gırgıra vurabilirsiniz ancak

Canım ablam ozamanlar kıyafetleri de sümer banktan sanırım kumaş alıp öyle yapıyorlardı. Şimdi durum öyle değil o Özal zamanında sanırım bir yasa çıkmıştı … serbest piyasa galiba. Şu anki sorun aşırı denetimsizlik yurtdışında da enflasyon var deniliyor fakat o ülkelerde denetim var neyi ne kadar aldın nasıl satıyorsun bunlar takip ediliyor fakat burada isteyen mali stoklıyor isteyen istediğini yapıyor ama olan halka oluyor

Bence çok vahim ablacığım altı tane kişi bir ülkeyi yönetemez ayrıca karşı taraf dediğin tarafta sürekli eleştiriliyor ki neler neler deniliyor…

Tamam gelin trde oturduğunuz yerden kazanin oyleymis ya evet engelli kocama 3.5 emekli maaşı veriyor ama o halde çalişmak zorunda kaliyor neden acaba kiralar 8binden başliyor gel sen gel
Kanka gelmiyorlar zorlama

benim millet ittifakindan oldugumu nereden biliyorsunuz? başka alternatif yokmu bu ulkede ?
benim derdim vatan millet, insanlar aç dolar olmuş 19 ekmek olmus 5 lira.
vatan millet diyince akliniza ne geliyor ?
bence hic terorist muhabbetine girmeyelim açılım günlerini unutmayalım, fetöcülerin yaptiklarini hiç unutmayalim.
sizce bi ulkedeki tek terorist hdp lilermi?
kandirildik dediginiz insanlar 15 temmuzda neler yapti?
simdi terorist dediginiz insanlarin sevicisi degilmiydiniz?
kandirildik demekle olmuyor o işler, bak ben kandirildim diyomuyum hic demiyorum benim icin hdp de fetode terorist ve hic kanmadim.
terorist dediklerinize zamaninda kanip hoca efendi demissiniz simdi hic vatan millet sakarya demeyin bana.
kandirildik diyede olayi hafife almayin bir insan nasil yillarca kandirilabilir sonrada gelip bana burda bizi kandirdilar diyip ustune birde kendinden olmayana terorist sevici diyebilir?
bir kez daha soyluyorum ben hic kandirilmadim...
bugun a partinin iyi yonetecegine inanirsam ona veririm yarin b partinin.
hic bir partinin sempatizani degilim, her hangi bir sahis gitse bu ulkenin yikilacagini vs dusunmuyorum.
nice insanlar geldi gecti bu ulkenin basindan hicde yikilmadik cok sukur, bundan sonrada yikilmayiz bizim vatan millet sakaryamiz bir insanin tek elinde degil guzel kardesim.
bugun sen gidersin baskasi gelir o gider baskasi gelir ama biz hep buradayiz.
vatanda bizim sakaryada bizim, vatanida sakaryayida particilere yedirmeyiz sen merak etme.

Ben size ve bir kaç kişi var onlara cevap vermeyeceğim dedim çünkü sizler kendi ideolojinizle konuşuyorsunuz… illa bizim istediğimiz olsun böyle olsun diyorsunuz kusura bakmayın ben öyle düşünmüyorum.

Sümerbankı kumaşları ayakkabıları efsaneydi zaten,annem pijama dikerdi hepimize zamanında.
Özalın sayesinde herşey ülkeye girmeye başladıya o döenmlerd,kaçak sigara alırdım helede malboro,bulunmazdı tezgah altı alırdık sonra ülkeye girişleri başladı o yıllarda.
Yurt dışındaki enflasyonla burası asla kıyaslanmaz,kızım yurrt dışından telefon aldı kendine,28 bin ödemiş burada ayn telefon 44 bin filanmış buda enflasyonun orada azlığı ve vergi nedeni sadece.
Denetimi yapacaklar o zaman,tarımı bitirmeyeceklerdi buğday ithali yapıyoruz acaba neden.

Bence çok vahim ablacığım altı tane kişi bir ülkeyi yönetemez ayrıca karşı taraf dediğin tarafta sürekli eleştiriliyor ki neler neler deniliyor…
Hayır hiç vahim değilikarşı tarafın eleştirilimesi neden acaba hiç düşündünmü.
Şimdi yazmaya kalksak sayfalar yetmez buna.
Şu ülkeyi yönetemez kafasından çıkınartık ne olur.

Asla sindirilmicem bu yüzden içeri atarlarsa başım dik vicdanım rahat gider yatarım yeterki masum insanları fetöcü diye fişlemesinler pislikler ya
Babam ogretmendi göreve ilk başladığında annem beni bırakır okulun yurt inşaatına giderdi gece gunduz calisirdi diye anlatırdı diğer öğretmenler ilk fırsatta bahçeye çıkarırken benim babam ders anlatırdı nerden biliyorsun dersen benim de öğretmenimdi arkadaşı bankaya para yatıralımmi ne demiş bu da evde çalınır diye didinerek biriktirdiği 5 milyarı tutmuş yatırmış ilk açığa alındı sonra ihraç serseri bi öğrencisiyle karşılaşmış yolda o bile hocam size bunu nasıl yaptılar böyle bi adama neler yapıldı çok şükür icerde degil diyorduk simdi de icerde dun görüşe gittim 11 yaşlarında bi kız çocuğu babasına sarila sarila agliyordu adam yeni girmiş neden girdiğini bile bilmiyormuş o minik kız çocuğuna bunlari yaşatmaya ne hakları vardi yada bize şu son 7 yılda yaşadıklarımızı bi biz bi de Allah biliyor k bakmayın uzun oldu ama ben o kadar doluyum ki...

Çünkü veremezsiniz.
Mülteci sorunu, satılan özelleştirilen fabrikalar Türk Telekom, sarayların vergi yükü, tarım uygulamaları yüzünden dışa bağımlı olmamız hangisine ne diyeceksiniz.

Ayrıca tek adam yada padişah dönemiyle iyi yönetim olmaz. demokrasiden, çokseslilikten bu kadar korkmayın. Bir kaç farklı görüşün uyum içinde çalışması daha güzeldir. Daha çok kişi temsil edilir. Farklılıklara saygılı olmak güzel bir şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…