- 12 Nisan 2015
- 12.938
- 50.967
- 34
Babam işçi emeklisi.Rahmetli babam emekli olduğunda araba almıştı,sene 1982 flandı herhalde tatile giderdik her sene 15 gn kadar emekli maaşı ile üstelik.Tek maaşla 3 çocukla mesut yıllarımız oluyordu.
O dönemlerde bu kadar çeşitli ürünlerde yoktu ki,ama paramız değerliydi ben hatırlarım babam teker eski kaşarlar varya onlardan alır gelirdi.Pastıma desen buton şeklinde gelirdi evimize,şimdi gramla alınıyor artık.Babam işçi emeklisi.
O dönemde hem üniversitede okuttu beni hem de evini geçindirdi.
Şimdi emekli maaşıyla ev kirası bile ödenmiyor .
Ya yazdığını okusana ya!!!nesi var ki gulunecek aciklarmisin ?
Karşı taraf o kadar çamur atıyorki zaten biliyorsundur bunu sende pinkicim,şimdi adayı açıklasalar neler dönecek etrafta.Ya yazdığını okusana ya!!!
Seçime ne kalmış adayları yok 20 yoldur karşı taraf için neler deniyor ama yıpratıldı mi ??
Halk olarak az birqz düşün bu adamlar beden seçemiyor bir aday? Bir yerden haber mi gelecek yoksa adayları herhalukarda sorunlu tip olacağı için zaman kazanıyorlar ?? Çünkü hala seçmemiş olması daha vahim bu altısı nasıl ülke yönetecek hemde bu kadar sorunlu bir ülkeyi…
Cüneyt Özdemir’in altılı masa seçmenine seslendiği videoyu bir izleyin…
Farkında mısınız size elli tane yanlış uygulama yazıldı. Hiç birine tek satır yazamadınız. Anca adayın geç açıklanacak olmasına aklınızda dalga geçiyorsunuz. Açık bulamadığınız için işiniz de zor.Ya yazdığını okusana ya!!!
Seçime ne kalmış adayları yok 20 yoldur karşı taraf için neler deniyor ama yıpratıldı mi ??
Halk olarak az birqz düşün bu adamlar beden seçemiyor bir aday? Bir yerden haber mi gelecek yoksa adayları herhalukarda sorunlu tip olacağı için zaman kazanıyorlar ?? Çünkü hala seçmemiş olması daha vahim bu altısı nasıl ülke yönetecek hemde bu kadar sorunlu bir ülkeyi…
Cüneyt Özdemir’in altılı masa seçmenine seslendiği videoyu bir izleyin…
Canım ablam ozamanlar kıyafetleri de sümer banktan sanırım kumaş alıp öyle yapıyorlardı. Şimdi durum öyle değil o Özal zamanında sanırım bir yasa çıkmıştı … serbest piyasa galiba. Şu anki sorun aşırı denetimsizlik yurtdışında da enflasyon var deniliyor fakat o ülkelerde denetim var neyi ne kadar aldın nasıl satıyorsun bunlar takip ediliyor fakat burada isteyen mali stoklıyor isteyen istediğini yapıyor ama olan halka oluyorO dönemlerde bu kadar çeşitli ürünlerde yoktu ki,ama paramız değerliydi ben hatırlarım babam teker eski kaşarlar varya onlardan alır gelirdi.Pastıma desen buton şeklinde gelirdi evimize,şimdi gramla alınıyor artık.
Bence çok vahim ablacığım altı tane kişi bir ülkeyi yönetemez ayrıca karşı taraf dediğin tarafta sürekli eleştiriliyor ki neler neler deniliyor…Karşı taraf o kadar çamur atıyorki zaten biliyorsundur bunu sende pinkicim,şimdi adayı açıklasalar neler dönecek etrafta.
Vahim diye bişi yok bu durumda,sadece zamanını bekliyorlar bencede haklı bir tutum içindeler.
Sorunlu ülke kısmını kabul ediyorum,enkazı devrecekler düzeltmek iananki çok zaman alacak.
Kanka gelmiyorlar zorlamaTamam gelin trde oturduğunuz yerden kazanin oyleymis ya evet engelli kocama 3.5 emekli maaşı veriyor ama o halde çalişmak zorunda kaliyor neden acaba kiralar 8binden başliyor gel sen gel
benim millet ittifakindan oldugumu nereden biliyorsunuz? başka alternatif yokmu bu ulkede ?Sizin derdiniz gerçekten vatan millet mi yoksa muhafazakar bir CB istemiyor olmanız mı öncelikle buna açıklık getirin.
Oy için teröristlerle ittifak yapanlara destek olmayı mideniz kaldırıyorsa benim size söyleyecek hiçbir sözüm yok
Ben size ve bir kaç kişi var onlara cevap vermeyeceğim dedim çünkü sizler kendi ideolojinizle konuşuyorsunuz… illa bizim istediğimiz olsun böyle olsun diyorsunuz kusura bakmayın ben öyle düşünmüyorum.Farkında mısınız size elli tane yanlış uygulama yazıldı. Hiç birine tek satır yazamadınız. Anca adayın geç açıklanacak olmasına aklınızda dalga geçiyorsunuz. Açık bulamadığınız için işiniz de zor.
Bakın baştan sona onlarca sorun yazıldı birine bile cevap veremediniz. Kaçak güreşip ehehe mehehe diye gırgıra vurabilirsiniz ancak
Sümerbankı kumaşları ayakkabıları efsaneydi zaten,annem pijama dikerdi hepimize zamanında.Canım ablam ozamanlar kıyafetleri de sümer banktan sanırım kumaş alıp öyle yapıyorlardı. Şimdi durum öyle değil o Özal zamanında sanırım bir yasa çıkmıştı … serbest piyasa galiba. Şu anki sorun aşırı denetimsizlik yurtdışında da enflasyon var deniliyor fakat o ülkelerde denetim var neyi ne kadar aldın nasıl satıyorsun bunlar takip ediliyor fakat burada isteyen mali stoklıyor isteyen istediğini yapıyor ama olan halka oluyor
Bi salak biziz çünkü onlar cok akıllıKanka gelmiyorlar zorlama
Hayır hiç vahim değilikarşı tarafın eleştirilimesi neden acaba hiç düşündünmü.Bence çok vahim ablacığım altı tane kişi bir ülkeyi yönetemez ayrıca karşı taraf dediğin tarafta sürekli eleştiriliyor ki neler neler deniliyor…
Bibicim saçlar efsane olmuş yalnızBi salak biziz çünkü onlar cok akıllı
Bi değişik bunlar bi tanıdığımız var Alamanyadan emekliler bimin Jucy meyve suyunu içiyorlar. İşte o günBi salak biziz çünkü onlar cok akıllı
Ossun safkanım benim bütün Rizeliler aynı değildir yaSafkan rizeli var burdarte ile hemşeri olmayaydık iyidi
Babam ogretmendi göreve ilk başladığında annem beni bırakır okulun yurt inşaatına giderdi gece gunduz calisirdi diye anlatırdı diğer öğretmenler ilk fırsatta bahçeye çıkarırken benim babam ders anlatırdı nerden biliyorsun dersen benim de öğretmenimdi arkadaşı bankaya para yatıralımmi ne demiş bu da evde çalınır diye didinerek biriktirdiği 5 milyarı tutmuş yatırmış ilk açığa alındı sonra ihraç serseri bi öğrencisiyle karşılaşmış yolda o bile hocam size bunu nasıl yaptılar böyle bi adama neler yapıldı çok şükür icerde degil diyorduk simdi de icerde dun görüşe gittim 11 yaşlarında bi kız çocuğu babasına sarila sarila agliyordu adam yeni girmiş neden girdiğini bile bilmiyormuş o minik kız çocuğuna bunlari yaşatmaya ne hakları vardi yada bize şu son 7 yılda yaşadıklarımızı bi biz bi de Allah biliyor k bakmayın uzun oldu ama ben o kadar doluyum ki...Asla sindirilmicem bu yüzden içeri atarlarsa başım dik vicdanım rahat gider yatarım yeterki masum insanları fetöcü diye fişlemesinler pislikler ya
Çünkü veremezsiniz.Ben size ve bir kaç kişi var onlara cevap vermeyeceğim dedim çünkü sizler kendi ideolojinizle konuşuyorsunuz… illa bizim istediğimiz olsun böyle olsun diyorsunuz kusura bakmayın ben öyle düşünmüyorum.