Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Melesa bana chp li diye yapıştırmış hmm hmm öyle

Hoş mu bu yorumunuz?
Fakirleştiriliyorsunuz bunun farkına varın diye diyorlar.
Daha önceki sayfaya da yazdım. Sarayın 1 aylık elektrik masrafı 21 milyon lira. Siz belki gece ışığı kapatıp tv ışığında oturuyorsunuz neden?
Bu vergi yükleri nedeniyle işte fakiriz. Daha da fakirleşiyoruz.
Marmariste bir saray daha var mesela özel yolu var trafiğe kapalı. Sadece bir kişi için yapılan km lerce yol.
Biz ülkece bu kadar rahat durumda mıyız?
Her yer göçmen dolu. Mesela parkta Afganlar dizin çocuklarınıza bakıyor fotoğraf çekiyor belki. Kim aldı onları? Biz kendimize yetiyor muyduk yeni bir nüfus daha aldık.
Bazı şeyleri değiştirmek için bu son şansımız. Çocuklarımız için sorgulamalıyız.

O bazı belediyeler kadar destek olan yok ama, görmek istemeyen görmüyor
6 ay sonra mecburuz çok uzak değil IMF günleri malesef

Asgari ucret bu kadar ama 2 senedir gelen zamlar
Biz zor geciniyoruz
Etrafimdaki turklerde oyle
Bende soylediginiz diger tuklerin nasil gecine bildigini merak ediyorum
Hayriniza ogrensenizde bizde faydalansak
Tamam gelin trde oturduğunuz yerden kazanin oyleymis ya evet engelli kocama 3.5 emekli maaşı veriyor ama o halde çalişmak zorunda kaliyor neden acaba kiralar 8binden başliyor gel sen gel

bu tenceresiz ne alakasiz sarki paylasmis diye dusunebilirsiniz ..ama bence konuyla cok alakali ...

bu şarkının her bir yorumu çok degerli ..bu yorumu okuyup günümüzle ilgili belki biraz ufkunuz gozunuz acilir diye dusunuyorum .. iyi gunler

Tamam gelin trde oturduğunuz yerden kazanin oyleymis ya evet engelli kocama 3.5 emekli maaşı veriyor ama o halde çalişmak zorunda kaliyor neden acaba kiralar 8binden başliyor gel sen gel
manisanin izmir tarafindaki cikista tokiler var market yok bakkal yok ulasim sıkıntı saat basi otobus var evler 1 trilyondan basliyor kiralar 5 binden şaka gibi

kimsenin begenmedigi yerler bile bu durumda

Eşim engelli o yüzden vergi indirimden yararlanıp normal emekli oldu 3.5 alıyordu 4.350 olacakmış bu adam göremiyor diye emekli olmuş verdikleri para bu diyeceklerkm bu kadar
Babam ilk emekli olduğunda emekli maaşı asgari ücretten 3 tl fazlaymış ama bugün baktığımızda, asgari ücret babamın emekli maaşından 3000 kadar fazla. Yani ne yapmaya çalışıyorlar. Bu insanlar emekli oluyorda keyfinden mi oluyor. Yıllarca çalışıyorlar ama hak ettikleri hiçbir şey.

Hayır birde 3 ayda bir taciz edip durur senede bir çık diye uğraşır artık evden tasinmakta mesele çoğu sözleşme uzatilmayacak

bazi yorumlari okudum da sadece a haber kesitleri dinliyor gibi oluyorum .

bakın ben her 2 farkli ailede her 2 farkli gorusu olan biriyim ... yani bir aile hukumet yanlisi kanal izlerken digeri zittini izler hep evde ...

benim ailemin fikrini zikrini degistirmek cok zordur onlar bile yasanan problemlerle fikrini degistirdi

bence tüm kanallari izleyin hukumete baglı ve olmayanlari .. ciddi fark var neler oldugunu goreceksiniz ...

Zaten adı üstünde asgari. Asgari en az maaş işte bunun altında maaş nas veriyorsun insanlara utanmadan ayrıca şunuda söylim bugun emekli olan bu maaşları alacak işçi emeklileri eşimin engelli olmasıyla alakakı bir rakam değil şu 2000 bilmem kaçtan sonra yüzde 30 ile emekli davası (eskiler yüzde 60dı) padişahım çok yaşa

Rahmetli babam emekli olduğunda araba almıştı,sene 1982 flandı herhalde tatile giderdik her sene 15 gn kadar emekli maaşı ile üstelik.Tek maaşla 3 çocukla mesut yıllarımız oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…