Melesa bana chp li diye yapıştırmış hmm hmm öyleSiz de sabahtan beri tarafsızım da tarafsızım diyorsunuz ama hiç öyle görünmüyor.
Tarafsızlık bu değil ki.
İstediğiniz şeyler oy vermeyerek mi olacak?
Ya da oy veren herkes aha bu tam bana uyuyor diye mi veriyor sanıyorsunuz?
Kafasına en uyabileni seçiyor.
Desteklediği görüşleri de var karşıt olduğu görüşleri de insanların seçerken.
Oturup başkalarının seçimlerini yaşamayı beklemiyor en azından bir şeyler yapıyor.
En basit örnek bu kadar mülteci istemiyorum deyip bile oy verebilir insan,belki olur benim de katkım olsun diye.
Tarafsızım hiç iyi biri yok deyip burda yazmak ama yazarken de birilerine laf giydirerek yapmak hiç inandırıcı görünmüyor haberiniz olsun.
Siz inandırıcı olduğunu düşünüyor olabilirsiniz ama cık olmuyor.
Hoş mu bu yorumunuz?Bim'de 5 kg yoğurt 95 lira. Vicdanı rahatlara...
Çocuğunuza kıyafet alamıyorsunuz ama sizi bu duruma sokanlara oy vermeye vicdanınız rahat.
Niye ben sorun olayımki illa sizin gibi düşünmek zorundamıyım nerede sizin özgürlük anlayışınızBurdan bakınca sorunun kendisi sizsiniz ama tabi böyle mazlum ayaklarına devamke
Fakirleştiriliyorsunuz bunun farkına varın diye diyorlar.Hoş mu bu yorumunuz?
Çatlasınlar patlasınlar üstünede neyseeeabla bunu nasil dusunemezsin ya
amerika bizi kiskaniyor ama devlet kasasinda paralari yok ondan adamlar cebinden ödüyor
Lütfen objektif olun.. Pandemide 1,5 sene evde oturduk sadece bizim ülkemizde değil tüm dünyada ekonomiler alt üst olmuş durumda Fransa'da ve Almanya'da enflasyon görülmemiş rakamlara ulaştı şu anda eski Türkiye olsa IMF'dren kredi dileniyor olurduk..
Keşke bazı belediyeler de ekonomi böyle zordayken onmilyonarca liralık konserler verip ideolojik algı oluşturmaya çalışmasaydı o parayı halkına hizmet olarak aktarsaydı.. Neyse... bu sıkıntılı günlerden hep birlikte çıkacağımızı ümit ediyorum..
Hoş mu bu yorumunuz?
Tamam gelin trde oturduğunuz yerden kazanin oyleymis ya evet engelli kocama 3.5 emekli maaşı veriyor ama o halde çalişmak zorunda kaliyor neden acaba kiralar 8binden başliyor gel sen gelAsgari ucret bu kadar ama 2 senedir gelen zamlar
Biz zor geciniyoruz
Etrafimdaki turklerde oyle
Bende soylediginiz diger tuklerin nasil gecine bildigini merak ediyorum
Hayriniza ogrensenizde bizde faydalansak
manisanin izmir tarafindaki cikista tokiler var market yok bakkal yok ulasim sıkıntı saat basi otobus var evler 1 trilyondan basliyor kiralar 5 binden şaka gibiTamam gelin trde oturduğunuz yerden kazanin oyleymis ya evet engelli kocama 3.5 emekli maaşı veriyor ama o halde çalişmak zorunda kaliyor neden acaba kiralar 8binden başliyor gel sen gel
Babam ilk emekli olduğunda emekli maaşı asgari ücretten 3 tl fazlaymış ama bugün baktığımızda, asgari ücret babamın emekli maaşından 3000 kadar fazla. Yani ne yapmaya çalışıyorlar. Bu insanlar emekli oluyorda keyfinden mi oluyor. Yıllarca çalışıyorlar ama hak ettikleri hiçbir şey.Eşim engelli o yüzden vergi indirimden yararlanıp normal emekli oldu 3.5 alıyordu 4.350 olacakmış bu adam göremiyor diye emekli olmuş verdikleri para bu diyeceklerkm bu kadar
Kendi parasıyla içiyorsa yarasın aslanıma. Tabii ki cebimden çıkanı konuşurum.Nedense rakı masalarına ödenen paralar hiç konuşulmaz. Hep sarayların faturaları konuşulur. Tabiki oyum cumhur ittifakına.
Tamam gelin trde oturduğunuz yerden kazanin oyleymis ya evet engelli kocama 3.5 emekli maaşı veriyor ama o halde çalişmak zorunda kaliyor neden acaba kiralar 8binden başliyor gel sen gel
Ya valla size sesle güldüm … sözde akplilere avam derler de bu yorum ne ya???6 akil bir olup bir aday cikaramadi diyenlere 6 li masada itaat edilecek reis yok ki
Zaten adı üstünde asgari. Asgari en az maaş işte bunun altında maaş nas veriyorsun insanlara utanmadan ayrıca şunuda söylim bugun emekli olan bu maaşları alacak işçi emeklileri eşimin engelli olmasıyla alakakı bir rakam değil şu 2000 bilmem kaçtan sonra yüzde 30 ile emekli davası (eskiler yüzde 60dı) padişahım çok yaşaBabam ilk emekli olduğunda emekli maaşı asgari ücretten 3 tl fazlaymış ama bugün baktığımızda, asgari ücret babamın emekli maaşından 3000 kadar fazla. Yani ne yapmaya çalışıyorlar. Bu insanlar emekli oluyorda keyfinden mi oluyor. Yıllarca çalışıyorlar ama hak ettikleri hiçbir şey.
nesi var ki gulunecek aciklarmisin ?Ya valla size sesle güldüm … sözde akplilere avam derler de bu yorum ne ya???
Rahmetli babam emekli olduğunda araba almıştı,sene 1982 flandı herhalde tatile giderdik her sene 15 gn kadar emekli maaşı ile üstelik.Tek maaşla 3 çocukla mesut yıllarımız oluyordu.Babam ilk emekli olduğunda emekli maaşı asgari ücretten 3 tl fazlaymış ama bugün baktığımızda, asgari ücret babamın emekli maaşından 3000 kadar fazla. Yani ne yapmaya çalışıyorlar. Bu insanlar emekli oluyorda keyfinden mi oluyor. Yıllarca çalışıyorlar ama hak ettikleri hiçbir şey.