Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 802 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.343
Bu arada bende zamanında oy verdim desteklediğim ve onayladığım işler yapıldı en basiti kimse şunu sorgulamıyor zamanında neden faiz arttiriliyordu, şu an kkm yükü herkesin sırtına bindi orta kesim eridi bir taraf rahatladıkca rahatlıyor çalışmak diye bisey yok kalmadı

Buyur ??
Ya allh aşkına tüm dertlerini sevgili günlük … diye ikide bir kkya yazan kadın bana neler diyor amaaaannn tonraaaammmm😝
yazmak yasak degil yasak olsa uyari alirdim ...yazdigim icin de gayet mutluyum bak takipcim de cokmus ...ofkeni ne zmaan kusacagini merak ediyordum ..hic mi yanılmaz bi insan tahminlerinde :KK69:

Eklentiler

• Dd6QXI8VMAAIs-L.jpg
    Dd6QXI8VMAAIs-L.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 29
Buyur ??
Ya allh aşkına tüm dertlerini sevgili günlük … diye ikide bir kkya yazan kadın bana neler diyor amaaaannn tonraaaammmm😝
Güleceğinize bul islam düşmanı yorumumu?
İftira atmak size göre günah değil değil mi? Gezide de camide bira içenler yayınlanacaktı hala yok. Aynısınız işte. Sıkılınca hemen iftira. Ama şu an benim hakkımı yediyseniz de helal değil hakkım size.
İftira da büyük bir günah inancınıza göre

Bu tesettür olayını da geçelim bence artık. Kulakları çınlasın VEdeBU VEdeBU diye bir üye vardı bir zamanlar burada, kendisinin arkadaşları için başörtü yasağının kalkması için yürüyüşlere katıldığından bahsetmişti. Üstelik üyenin dini inancı dahi yoktu. Bunun için mi yürüdük demişti. Hak veriyorum kendisine sonuna kadar.
Şimdi siyasal islamcı tayfa altına bmwlerle geziyor, büyüklerin bir seyden haberi yok hala eski günlerde yaşadıklarını biliyorlar.
Vedebunun dediği gibi o mücadele, bugünler için verilmedi.

Rahmetli babam emekli olduğunda araba almıştı,sene 1982 flandı herhalde tatile giderdik her sene 15 gn kadar emekli maaşı ile üstelik.Tek maaşla 3 çocukla mesut yıllarımız oluyordu.
Babam emekli oldu ama çalışmayı bırakamadı. Aldığı maaşla geçinmemiz mümkün değil.

Demek ki bir partiden beklentin var sana iş mi bulacak… çıkardan kastım bu !
panpa hükümet istihdam yaratmaktan sorumludur. partiden değil hükümetten beklenti bu yönde.

ama sen parti diyerek aklındakini belli ettin. fikir zikir meselesi....

lady di'yi kaldırır mısın lütfen anısına saygısızlık etme..

Güleceğinize bul islam düşmanı yorumumu?
İftira atmak size göre günah değil değil mi? Gezide de camide bira içenler yayınlanacaktı hala yok. Aynısınız işte. Sıkılınca hemen iftira. Ama şu an benim hakkımı yediyseniz de helal değil hakkım size.
İftira da büyük bir günah inancınıza göre
Ben burada gördüm sizi kaç kez !
Ven yorumlarınızı gayet iyi biliyorum, cidden yiyorsam haram olsun ama ben Allah’ın emrini az çok biliyorum …

Kendi parasıyla içiyorsa yarasın aslanıma. Tabii ki cebimden çıkanı konuşurum.
Ya saray ve sarayın giderleri ile rakı masasını mı kıyaslıyorlar🤣ay daha neler görecek bu gözlerim. Hayret bişi ya. İnsan şunları yazarken utanır ama yok.

Demek ki bir partiden beklentin var sana iş mi bulacak… çıkardan kastım bu !

Oy verenler gönül rahatlığıyla veriyorsa çıkarı var demişsin
Hiçbir partiye üye olmadım iş de istemedim
Ama şuan gönül rahatlığıyla oy verilecek durumda diye düşünüyorum

Bu tesettür olayını da geçelim bence artık. Kulakları çınlasın VEdeBU VEdeBU diye bir üye vardı bir zamanlar burada, kendisinin arkadaşları için başörtü yasağının kalkması için yürüyüşlere katıldığından bahsetmişti. Üstelik üyenin dini inancı dahi yoktu. Bunun için mi yürüdük demişti. Hak veriyorum kendisine sonuna kadar.
Şimdi siyasal islamcı tayfa altına bmwlerle geziyor, büyüklerin bir seyden haberi yok hala eski günlerde yaşadıklarını biliyorlar.
Vedebunun dediği gibi o mücadele, bugünler için verilmedi.
Ben Müslümanım. Baş örtü takıyorum. Yarın hükumet değişse bazıları donu da çıkarıp sokağa çıkar, bunu biliyorum. Ordan geldim.

Ben burada gördüm sizi kaç kez !
Ven yorumlarınızı gayet iyi biliyorum, cidden yiyorsam haram olsun ama ben Allah’ın emrini az çok biliyorum …
siz burada alkol aldığım evlilik öncesi cinsel ilişkiyş normal bulduğumu yazdığım yorumları diyorsunuz. Bunları benim kişisel görüşlerim bir dine yönelik cümle değil. Herhangi bir dine yönelik tek kelime cümle kurmadım. Siz kendinizden başka hayat tarzını kendinize hakaret görüyorsunuz. Bu da iftiradır

X