Sizin derdiniz gerçekten vatan millet mi yoksa muhafazakar bir CB istemiyor olmanız mı öncelikle buna açıklık getirin.
Oy için teröristlerle ittifak yapanlara destek olmayı mideniz kaldırıyorsa benim size söyleyecek hiçbir sözüm yok
benim millet ittifakindan oldugumu nereden biliyorsunuz? başka alternatif yokmu bu ulkede ?
benim derdim vatan millet, insanlar aç dolar olmuş 19 ekmek olmus 5 lira.
vatan millet diyince akliniza ne geliyor ?
bence hic terorist muhabbetine girmeyelim açılım günlerini unutmayalım, fetöcülerin yaptiklarini hiç unutmayalim.
sizce bi ulkedeki tek terorist hdp lilermi?
kandirildik dediginiz insanlar 15 temmuzda neler yapti?
simdi terorist dediginiz insanlarin sevicisi degilmiydiniz?
kandirildik demekle olmuyor o işler, bak ben kandirildim diyomuyum hic demiyorum benim icin hdp de fetode terorist ve hic kanmadim.
terorist dediklerinize zamaninda kanip hoca efendi demissiniz simdi hic vatan millet sakarya demeyin bana.
kandirildik diyede olayi hafife almayin bir insan nasil yillarca kandirilabilir sonrada gelip bana burda bizi kandirdilar diyip ustune birde kendinden olmayana terorist sevici diyebilir?
bir kez daha soyluyorum ben hic kandirilmadim...
bugun a partinin iyi yonetecegine inanirsam ona veririm yarin b partinin.
hic bir partinin sempatizani degilim, her hangi bir sahis gitse bu ulkenin yikilacagini vs dusunmuyorum.
nice insanlar geldi gecti bu ulkenin basindan hicde yikilmadik cok sukur, bundan sonrada yikilmayiz bizim vatan millet sakaryamiz bir insanin tek elinde degil guzel kardesim.
bugun sen gidersin baskasi gelir o gider baskasi gelir ama biz hep buradayiz.
vatanda bizim sakaryada bizim, vatanida sakaryayida particilere yedirmeyiz sen merak etme.