- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.280
- 31
Ha çocuk yaşta evlilik resmileşince pedofili normalleşmiş olmayacak da lgbt liler yüzünden normalleşmiş olacak öyle mi?Lgbtq harfleri cogalacak p eklenecek
Hayatı görümce, elti, kayinvalide dışına çıkamayan birine ben ne anlatıyorum. Bak bel altı böyle vurulur.
Siz atom parçaliyorsunuz sanırım ülke için neler yapiyorsunuz acaba? Avrupaya kapak atmaya çalişanlardan misiniz? Seçimleri hala hazmedememişsiniz belli ki sinirinizi başka yerde çıkarin lütfen. İlk başta alinti yaptiğim üye resmen öcalan serbest kalsa ekonomi ile ilgili olumlu vaadleri nedeniyle yüksek oy alir yazdı. Kimse ne diyorsun sen yazmadi. Tele1 den seçim takip ediliyordu burada, ee seçimlerde hile var diye yaygara koparıldı oradaki yayınlardan gaza gelip. E hani şimdi genel yayın yönetmeni hakkında herkes uykuya geçti tek bir kelime yorum yok? Tabi ama biz cahil ve partici oluyoruz. Yersen.
Bunlar kadar diğerlerinin içini de görüyor musunuz? Onlara güzelleme nağmeleri dizmek dışında onların da yaptıklarını yazsanız iki parti yok bu ülkede?Hayret. Ama öyle demek istemedi diye savunmaya geçmemişsiniz. Partinin çoğu dersim çetesi denen bir gruptan oluşuyor artık maalesef. Kılıçdaroğlu demirtaşa özgürlük vaadleri verirken kaftancığlu sakıne cansiza ağliyordu. Sadece bir kişinin dediği değil üstelik bu kişi basit bir kişi de değil. Siz de görün artık bunlari.
Ne yaptınız okulu birinci olarak bitirip kadınlara özel bir forum kurayım çekirdek eşliğinde dedikodu mu okurum dediniz? Siz tam olarak busunuz zaten. Agzınıda leş. Alin sizin olsun forumunuz kendiniz çalin kendiniz oynayın.
Kimseye veremediğiniz cevapların sonucunda neden nirvananız çirkinliğe ulaşıyor. Normal konuşmuyorsunuz, normal cevap almadığınız zaman da karşınızdaki Busunuz oluyor. Bunu sizin gibi olanlar için genelliyorum.Ne yaptınız okulu birinci olarak bitirip kadınlara özel bir forum kurayım çekirdek eşliğinde dedikodu mu okurum dediniz? Siz tam olarak busunuz zaten. Agzınıda leş. Alin sizin olsun forumunuz kendiniz çalin kendiniz oynayın.
Kimseye veremediğiniz cevapların sonucunda neden nirvananız çirkinliğe ulaşıyor. Normal konuşmuyorsunuz, normal cevap almadığınız zaman da karşınızdaki Busunuz oluyor. Bunu sizin gibi olanlar için genelliyorum.
Kendi gözünüzdeki merteğe mi odaklansanız biraz.
Belli ki yapamıyorsunuz iletişiminiz bu kadar.
Biz eğitimcilere her birey farklıdır eğitimi veriliyor ama bu bizim ülkemizde aynı değil yahu. Bazı kesimlerde birey farklı falan değil klonlanmış gibiler. Hiç kendi düşüncesi olmadan sorgulamadan nasıl bir ömür tükenir, ben ve benim gibiler böyle ömür tüketemiyoruz.Kadının bütün konuları altın, ev ve şizofren kayinvalidesi üzerine. Karşısında ki herkes fetocu ya da pkkli. Sonra gelmiş önceliğimiz devlet diyor. Senin önceliğin kayinvaliden ne devleti ! 4 ayrı kalem et ürününe 2.000 tl ödedim bu nedir? dedim konu nereye geldi.
Ben çıktım
Geçen sene aylık 300 ödeme, 1500 de güvenlik ve okula gelen tiyatro için ödemiştim. Yalnız benim gönderdiğim vakıf okulu tamamiyle devlet değildi.Devlet okulları ( Anaokulu için) okul aidatı adı altında ödeme alıyordu 200-300 TL gibi aylık birşey
seçim dönemi milli eğitim bakanı bu ücretler tamamen kalkacak dedi
Okuldan öğrendimki okul aile birliği hesaplarına kayıt İçin 5000tl ödeme istiyorlar
Devlet okulu aidat almayacak güya. Önden peşin ve zamlı istiyor.
Onlar da haklı, okula verilen ödenekler yetersiz olabilir. Ama bunu kim ve nasıl denetleyecek mesela. Kimi kime şikayet edeceğiz.
Oraya 5.000 TL vermesem özel okullar 8.000 TL den başlıyor, ev kirası kadar para.
Zor günler bitti, daha zor günler kapımızda.
Her geçen gün eskiyi aratıyor arkadaşlar.
Evet belediye yada vakıf olanlarda durum daha değişikGeçen sene aylık 300 ödeme, 1500 de güvenlik ve okula gelen tiyatro için ödemiştim. Yalnız benim gönderdiğim vakıf okulu tamamiyle devlet değildi.
Şimdi devlet bile özele yaklaştı ise nasılsa zorunlu değil anaokulu güdümü ile yaklaşıyorlar demektir.
Çok kötü. Kreş ve anaokulu desteği en çok olması gereken şey. Çünkü gitmeyen ile giden çocuk arasında uçurum var.
Devlet okulları ( Anaokulu için) okul aidatı adı altında ödeme alıyordu 200-300 TL gibi aylık birşey
seçim dönemi milli eğitim bakanı bu ücretler tamamen kalkacak dedi
Okuldan öğrendimki okul aile birliği hesaplarına kayıt İçin 5000tl ödeme istiyorlar
Devlet okulu aidat almayacak güya. Önden peşin ve zamlı istiyor.
Onlar da haklı, okula verilen ödenekler yetersiz olabilir. Ama bunu kim ve nasıl denetleyecek mesela. Kimi kime şikayet edeceğiz.
Oraya 5.000 TL vermesem özel okullar 8.000 TL den başlıyor, ev kirası kadar para.
Zor günler bitti, daha zor günler kapımızda.
Her geçen gün eskiyi aratıyor arkadaşlar.
Sizlere ve okul çağında çocuğu olan herkese Allah yardım etsinGeçen sene aylık 300 ödeme, 1500 de güvenlik ve okula gelen tiyatro için ödemiştim. Yalnız benim gönderdiğim vakıf okulu tamamiyle devlet değildi.
Şimdi devlet bile özele yaklaştı ise nasılsa zorunlu değil anaokulu güdümü ile yaklaşıyorlar demektir.
Çok kötü. Kreş ve anaokulu desteği en çok olması gereken şey. Çünkü gitmeyen ile giden çocuk arasında uçurum var.
Kilosu 70 liradan satılan bamya kazandık, mesajın alt metninde ironi vb yok dümdüz bir mesajdır onu belirteyim de başka yerlere çekilmesin.Ben bu 85 milyonun içinde değilim sanırımHiç kazanmış gibi hissetmiyorum. Türkiye ne kazandı onu da bilmiyorum.
Boşuna yazdın kendisi ban yediHa çocuk yaşta evlilik resmileşince pedofili normalleşmiş olmayacak da lgbt liler yüzünden normalleşmiş olacak öyle mi?
Banı kalkınca gelir yine, ben şimdiden yazayım dedımBoşuna yazdın kendisi ban yedi