Alıntı yap kaç cümle geçtiOkumamissin demek ki.. yukarda ara bul oku yani
Şuan siyaset meydanı gündemine bomba gibi düştünAy öldüresi var beni asdfgh
Alıngan olsam şikayet ederdimSen de ne alinganmissin
Ban yedi galibaAlıngan olsam şikayet ederdim.
Evet yemiş.Ban yedi galiba
Bu nasıl üslupSenden iyi politikaci olurdu.. her denileni saptirdigin icin.. sen de dikkat ette amerika birseyler denerken wc de patlayip yirtilmasin bi taraflarin yavriko
Boşuna yazma ban yemişBu nasıl üslup
Yokluğunu hissettiriyorEvet yemiş.
Bu üslubu yüzünden 24 saat barınamıyor burada.Boşuna yazma ban yemiş
Keşke hiç girmese delirtti hepimiziBu üslubu yüzünden 24 saat barınamıyor burada.
Tek gitmemiş diğer arkadaşta ban yemiş.Yokluğunu hissettiriyor
Yazık arkadaşı da peşinden sürüklemişTek gitmemiş diğer arkadaşta ban yemiş.
Bunun bir de dönüşü varYalnız kaç gündür topic ölüydü tontriko gelince coştu, böyle de bir etkisi var inkar etmeyelim şimdi
İşte dönüşte herkese arka arkaya saydırıp cevap yetiştirmeye çalışıyor birkaç saat içinde yine ban alıyor. Böyle bir paradoks.Bunun bir de dönüşü var
Birde söyledikleriyle çelişiyor olan bizim sinirlere oluyor yazık diğer arkadaşta onun yüzünden ban yediİşte dönüşte herkese arka arkaya saydırıp cevap yetiştirmeye çalışıyor birkaç saat içinde yine ban alıyor. Böyle bir paradoks.
Evlenmek isteyen çocuğa “kanun belli, istesen de evlemezsin bu yaşta” dersin, olur biter. Amaaaaa senin ülkende dini nikah adı altında kişisel çıkarlar için yasa dışı evlilik yapılıyorsa o çocuk da açık kapıdan faydalanır, evlenicem de evlenicem diye tutturur. Sorun belli, çözüm belli. Çocuk evliliklerini serbest bırakarak çözüme gidemezsin. O zaman o sapıklar daha çok cesaret bulur.ben 15 inde evlensin demiyorum zaten. Kendim 28 de evlendim. 15 te birak evliligi ip atliyordum.
Ama anne babalarin caresiz kalabildigini anliyorum. Herkes ben gibi olmak zorunda degil..benim gozum evlilikte yoktu.. liseden bir arkadasim 17 sinde evlendi suan cok mutlu mesela.. biyunca cocuklari var..bazi kizlar istiyor, istedigi olmayinca intihar ediyor evden kaciyor..bunlar bence cok kotu seyler. Disardada basina ne gelir ebeveynler icin zor bir durum.
Engel olamıyoruz diye serbest mi bırakalım? Saçmalardan seçmeler.Merak ettim sadece.. diyorum ya resmi nikah olmamistir ama adamlar kafaya koyduysa bir sekilde zaten o evliligi gerceklestirmislerdir