Ben hakaret etmedim kabizmis.. kendisi soylediHakaretin serbest olmadığını her hafta ban yiyerek anladım
Şikayet edilse görürlerÖyle ne yazık ki. Sanırım tüm yöneticiler uykuda. Aksi halde üyelik iptaline kadar gitmesi gerek. Bi arkadaş çorabım daha değerli demesiyle benim cahil kelimemle 4 gün ban yemiştik. Bunun komple müebbet yemesi lazım :) Hoş Kazen'de sabrımıza şaşırmıştı en son muhtemelen görmüyorlardır
Ayni uyariyi neden ona yapmiyorsun peki cok peki cok objektif biriysen?Yazdıklarınızı gözden geçirin derim ben
Ama alaycı üslupla cevap veriyorsunuzBen hakaret etmedim kabizmis.. kendisi soyledi
Hanım efendi size bir şey demedi kiAyni uyariyi neden ona yapmiyorsun peki cok peki cok objektif biriysen?
Ne farkeder ya? Kk olmadan yasayamiyorsun sen belli gece gunduz millete dislike atmaktan baska isin olmadigindanÖyle ne yazık ki. Sanırım tüm yöneticiler uykuda. Aksi halde üyelik iptaline kadar gitmesi gerek. Bi arkadaş çorabım daha değerli demesiyle benim cahil kelimemle 4 gün ban yemiştik. Bunun komple müebbet yemesi lazım :) Hoş Kazen'de sabrımıza şaşırmıştı en son muhtemelen görmüyorlardır
Valla benim beynim de pert şuanMinik beynimle olayları anlamakta zorlanıyorum
Edildi zaten. Edilmemesi imkansız.Şikayet edilse görürler
Otu b*ku ABD'ye çekiyorlar kabızlığı da çekiverdim ben de ama işte yine anlamamak için büyük çaba gösterdi her zaman ki gibiMinik beynimle olayları anlamakta zorlanıyorum
Yapma yaw.. o zaman ya okumadin benimle ilgili yazdiklarini.. illa repost etmesi gerekmez.. guyya baskasini alintiliyo beni cekistiriyor sinsiHanım efendi size bir şey demedi ki
Kendiside turlu iftiralar atiyor.. demedigim seyleri demisim gibi yaziyor.. buna diyecek birseyin yok muoyleyse?Ama alaycı üslupla cevap veriyorsunuz
SayenizdeAma ben burası karışır demiştim
Okudum sizin ısrarla bir şeyleri anlamak istemediğinizi ifade etti haksız değil sadece dandik lgbt konusunda herkese sinir krizleri geçirttinizYapma yaw.. o zaman ya okumadin benimle ilgili yazdiklarini.. illa repost etmesi gerekmez.. guyya baskasini alintiliyo beni cekistiriyor sinsi
Sen de ne alinganmissinMinik beynimle olayları anlamakta zorlanıyorum
MeselaKendiside turlu iftiralar atiyor.. demedigim seyleri demisim gibi yaziyor.. buna diyecek birseyin yok muoyleyse?
O zaman yazmazsin ablacim zorla cevap ver mi diyorum? Yazmazsan kapanir gider..Okudum sizin ısrarla bir şeyleri anlamak istemediğinizi ifade etti haksız değil sadece dandik lgbt konusunda herkese sinir krizleri geçirttiniz
Okumamissin demek ki.. yukarda ara bul oku yaniMesela
Ay öldüresi var beni asdfghOkudum sizin ısrarla bir şeyleri anlamak istemediğinizi ifade etti haksız değil sadece dandik lgbt konusunda herkese sinir krizleri geçirttiniz
Burası kk sitesi elbette fikirletini ifade edecek sizden mi izin alacakO zaman yazmazsin ablacim zorla cevap ver mi diyorum? Yazmazsan kapanir gider..