Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Hanımlar,
sözüm akplisi chplisi fark etmeksizin bu topiğe yazan herkese, siyaset çok agresif bir konu olabilir, sinirlerinizi bozuyor da olabilir, hakaret, küfür, kötü üslup olunca rapor edersiniz yöneticiler aktif olunca inceler ve gerekeni yapar ama hakaretten üsluptan rahatsız olduğunuz yorumlara ısrarla alıntılayıp yorum yazmanız sizce de tuhaf değil mi?
Hakaretlerinden rahatsız olduğunuz kişi veya kişilerle zaten anlaşmak mümkün olmayacağına göre, neden cevap üzerine cevap yazıp ısrarcı oluyorsunuz?

Birbirinizin yazdıklarından zevk alıyorsunuz sohbet ediyorsunuz desem değil, birbirinizin görmediklerini gösteriyorsunuz desem o da değil, yazışmalar bir sonuca bağlanıyor desem o da değil, bol bol rencide etme, hakaret, aşağılamadan başka hiçbir şeye yaramıyor, göz ardı et butonunu kullanın, kafanıza uymayan yorumları pas geçin, bunu yapmak zor değil.

ben 15 inde evlensin demiyorum zaten. Kendim 28 de evlendim. 15 te birak evliligi ip atliyordum.
Ama anne babalarin caresiz kalabildigini anliyorum. Herkes ben gibi olmak zorunda degil..benim gozum evlilikte yoktu.. liseden bir arkadasim 17 sinde evlendi suan cok mutlu mesela.. biyunca cocuklari var..bazi kizlar istiyor, istedigi olmayinca intihar ediyor evden kaciyor..bunlar bence cok kotu seyler. Disardada basina ne gelir ebeveynler icin zor bir durum.
Evlenmek isteyen çocuğa “kanun belli, istesen de evlemezsin bu yaşta” dersin, olur biter. Amaaaaa senin ülkende dini nikah adı altında kişisel çıkarlar için yasa dışı evlilik yapılıyorsa o çocuk da açık kapıdan faydalanır, evlenicem de evlenicem diye tutturur. Sorun belli, çözüm belli. Çocuk evliliklerini serbest bırakarak çözüme gidemezsin. O zaman o sapıklar daha çok cesaret bulur.

X