Dün durakta beklerken birkaç kadın zamlardan dert yanıyordu. Şöyle bir diyaloğa denk geldim:Haklı.
Bizim bi akraba da "dört tarafımız hainlerle çevriliyken dış güçler bu kadar bizimle uğraşırken ekonomi konuşana hakaret ederim" dediDün durakta beklerken birkaç kadın zamlardan dert yanıyordu. Şöyle bir diyaloğa denk geldim:
-Ekmek 10 TL olacak.
+Olacak elbette.
-Domates 30 TL olmuş.
+Biz Türk milleti her zaman bulup buluşturup ekmeği de alırız, karnımızı da doyururuz, tatile de gideriz. Hallederiz biz, sıkıntı yok.
Uff ya onun da işi zor. Bu kadar düşman sahibi olmak adamın uykusunu kaçırtır, kıyamamBizim bi akraba da "dört tarafımız hainlerle çevriliyken dış güçler bu kadar bizimle uğraşırken ekonomi konuşana hakaret ederim" dedi
Kelime dağarcığı: hain, terörist, din düşmanı ve bu kelime etrafında dönen binimum cümleler.. Bitti.Bizim bi akraba da "dört tarafımız hainlerle çevriliyken dış güçler bu kadar bizimle uğraşırken ekonomi konuşana hakaret ederim" dedi
Bu dış güçler de bizimle uğraşmak için son 20 yılı beklemiş.Kelime dağarcığı: hain, terörist, din düşmanı ve bu kelime etrafında dönen binimum cümleler.. Bitti.
20 yılda teknolojiyi geliştirdiler ama biz üretmişiz gibi davranıyor ülke. Onlar James Webb ile uzayı keşfede dursunlar. Yanardağların etkisinin büyüklüğünü ölçmek için hergün bir drone heba etsinler. Biz geriye geriye gitmeye devam..Bu dış güçler de bizimle uğraşmak için son 20 yılı beklemiş.
Aynen biz hâlâ konser yasaklamayla filan uğraşıyoruz bknz: Mabel Matiz20 yılda teknolojiyi geliştirdiler ama biz üretmişiz gibi davranıyor ülke. Onlar James Webb ile uzayı keşfede dursunlar. Yanardağların etkisinin büyüklüğünü ölçmek için hergün bir drone heba etsinler. Biz geriye geriye gitmeye devam..
Konseri yasaklanınca caydırıcı olacağını mı düşünüyorlar dijital platformlarla yaşarkenAynen biz hâlâ konser yasaklamayla filan uğraşıyoruz bknz: Mabel Matiz
Bence amaç caydırmak değil zaten seçmenin gazını almak, biz karşıyız imajı çizmek.Konseri yasaklanınca caydırıcı olacağını mı düşünüyorlar dijital platformlarla yaşarkenbari biraz daha yaratıcı caydırıcı olsalar..
Öyle bir şeylere ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum suriyelilere sesi çıkmadı oy verenlerin. Halbuki kendileri de istemiyordu. Karşılıktan ziyade gündemi hep farklı yerlere çekmek oldu amaç.Bence amaç caydırmak değil zaten seçmenin gazını almak, biz karşıyız imajı çizmek.
Doğru o da var dolar euro ne zaman fırlasa gündem saçma şeylerle doluyor.Öyle bir şeylere ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum suriyelilere sesi çıkmadı oy verenlerin. Halbuki kendileri de istemiyordu. Karşılıktan ziyade gündemi hep farklı yerlere çekmek oldu amaç.
Gündemi çok hızlı değişen bir ülkeyiz tek yapabildiğiniz alan burasıDoğru o da var dolar euro ne zaman fırlasa gündem saçma şeylerle doluyor.
Mizahta da iyiyiz benceGündemi çok hızlı değişen bir ülkeyiz tek yapabildiğiniz alan burası
Sosyal medyada mutlu görünen çiftler olur ya hayatı hiç de öyle değildir. Mizaha vurmuşuz gören bizi dik duruyor sansınMizahta da iyiyiz bence
BuSosyal medyada mutlu görünen çiftler olur ya hayatı hiç de öyle değildir. Mizaha vurmuşuz gören bizi dik duruyor sansın
Aha milleti etiketlemişler
Ahahahh daha dün izledik bu bölümü
Bütün parçalar birleşince bana böylesi çok mümkün görünüyor. Ekonomik kriz, sağlıkla ilgili çizilmeye çalışılan imaj vsNeden öyle düşünüyorsunuz?