Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Doların bizimle işi ne ki ayol biz kendi işimize bakıcaz ama dimi asdfg

İşte onun diliyle konuşunca genellemeye varılıyor ama pardon bunu da anlamaz şimdi '' kafayı bana taktı psikopat, wc li kız '' der şimdi :KK70:
Zaten şuan wc deyince aklına siz geliyorsunuz şuan 😁😁

Doların bizimle işi ne ki ayol biz kendi işimize bakıcaz ama dimi asdfg

İşte onun diliyle konuşunca genellemeye varılıyor ama pardon bunu da anlamaz şimdi '' kafayı bana taktı psikopat, wc li kız '' dşimdi :KK70:
Sen cunku insanin karsisina gecip konusamiyorsun bile sorsan muhatap almazsin buna layik gormezsin😂 yersen.. ama surekli benimle ilgili yziyorsun.. demekki dislike atip konusmamanda bi hayir varmis aslinda😂burda guyya benim hakkimda konusup yandas toplayacaksin kendine.. sorun degil al hepsi senin olsun.. kargalar suruyle, kartallar yalniz ucar wc li kiz😂😎

Sen cunku insanin karsisina gecip konusamiyorsun bile sorsan muhatap almazsin buna layik gormezsin😂 yersen.. ama surekli benimle ilgili yziyorsun.. demekki dislike atip konusmamanda bi hayir varmis aslinda😂burda guyya benim hakkimda konusup yandas toplayacaksin kendine.. sorun degil al hepsi senin olsun.. kargalar suruyle, kartallar yalniz ucar wc li kiz😂😎
Yandaş ne ya meydan kavgası mı var

Ama iyi dayandı normalde ben bir cümle yazdığımda hemen ban yiyorum
Öyle ne yazık ki. Sanırım tüm yöneticiler uykuda. Aksi halde üyelik iptaline kadar gitmesi gerek. Bi arkadaş çorabım daha değerli demesiyle benim cahil kelimemle 4 gün ban yemiştik. Bunun komple müebbet yemesi lazım :) Hoş Kazen'de sabrımıza şaşırmıştı en son muhtemelen görmüyorlardır :KK70:

X