Burası karışırYa sen bi git wc ye filan gir rahatla belliki sende sinir stres yapmis ablacim parazit yapma.. surda ciddi birsey konusuyoruz..sen dalgani gecmek istiyorsun.. merak etme bunu yazdigin kisi anladi ama sen malum bagirsaklar 2. Beynimiz seninki dolu olunca anlayamiyorsun
Ya ne ciddi olacam koskoca antlaşmanın maddelerinde balkon diye bir şey olabilir miciddi misin? Dalga mi geciyorsun? Kk kzansa o da yapacak balkon konusmasi ama iste aramizda kalsin daha kazanamadilar
Ablam biz seninle anlastik mi o konida? Anlastik..Sanki suan halifelik var demisim gibi tepkiler.. sirf bana bileylendigi icin hu yazilar..kime faydasi var? Kimseye..Burası karışır
Hangi adalar? Size attığım linkten arama yapabilirsiniz.Adalar yalan yani.. giden geri gelmeZ
Balkon deyince reis geliyor akillara.. hani bop baskaniyim filan demisti ya, dedim acaba arada bi linkYa ne ciddi olacam koskoca antlaşmanın maddelerinde balkon diye bir şey olabilir miay çok güldüm gece gece
12 adalarHangi adalar? Size attığım linkten arama yapabilirsiniz.
Tek vasfı güldürüyor olması zaten ha birde ilkokul seviyesiyle hakaretler etmesi asfgsvYa ne ciddi olacam koskoca antlaşmanın maddelerinde balkon diye bir şey olabilir miay çok güldüm gece gece
Sen onu bile yapamiyorsun ablacimTek vasfı güldürüyor olması zaten ha birde ilkokul seviyesiyle hakaretler etmesi asfgsv
Yazık kız gitmiş birde A haberden maddeler bulup yazmış buraya üzmeyelim kızı yine uğraşıyor bi şeyler bulacağım diye
Antlaşma metninden. İlber Ortaylı, Sinan Meydan, Halil İnalcık gibi yazarlardan.Nerden araştırdınız
Ya her yazdığını inkar ediyor sıkışınca. Önce Chp'liler lgbt'li oluyor dedi eleştiri alınca '' ben her chp'li demedim, lgbt'lilerin çoğu chp'li oluyor dedim çarptırmayın '' diyor sanki farklı bi şeymiş gibi hayır kıvıramıyor da. Halifeliğin kaldırılacağı maddesini ekleyecek kadar bilgisiz ona yorum gelince '' konuyu saptırıyorlar, halifelik var mı dedim ben? bana taktı kafayı '' diyor asfgh. Daha kendisi ne yazdığını bilmiyor sonra hakaret, çirkefliğe başvuruyor klasik akp zihniyeti diyorum o halde bende. Burada chp diye diye yırttı kendisini :)Lütfen sakin olun
Senden iyi politikaci olurdu.. her denileni saptirdigin icin.. sen de dikkat ette amerika birseyler denerken wc de patlayip yirtilmasin bi taraflarin yavrikoYa her yazdığını inkar ediyor sıkışınca. Önce Chp'liler lgbt'li oluyor dedi eleştiri alınca '' ben her chp'li demedim, lgbt'lilerin çoğu chp'li oluyor dedim çarptırmayın '' diyor sanki farklı bi şeymiş gibi hayır kıvıramıyor da. Halifeliğin kaldırılacağı maddesini ekleyecek kadar bilgisiz ona yorum gelince '' konuyu saptırıyorlar, halifelik var mı dedim ben? bana taktı kafayı '' diyor asfgh. Daha kendisi ne yazdığını bilmiyor sonra hakaret, çirkefliğe başvuruyor klasik akp zihniyeti diyorum o halde bende. Burada chp diye diye yırttı kendisini :)
Aynı sorunu biraz önce ben ve diğer arkadaşlar da yaşadık lgbt konusunu tartışırken her ne kadar tezlerini çürütsekte doğru bildiği yanlıştan vazgeçmedi. Ama klasik Akp zihniyeti deyip genelleme yapmakta doğru değil. Sonuçta 5 parmağın beşi bir olmuyorYa her yazdığını inkar ediyor sıkışınca. Önce Chp'liler lgbt'li oluyor dedi eleştiri alınca '' ben her chp'li demedim, lgbt'lilerin çoğu chp'li oluyor dedim çarptırmayın '' diyor sanki farklı bi şeymiş gibi hayır kıvıramıyor da. Halifeliğin kaldırılacağı maddesini ekleyecek kadar bilgisiz ona yorum gelince '' konuyu saptırıyorlar, halifelik var mı dedim ben? bana taktı kafayı '' diyor asfgh. Daha kendisi ne yazdığını bilmiyor sonra hakaret, çirkefliğe başvuruyor klasik akp zihniyeti diyorum o halde bende. Burada chp diye diye yırttı kendisini :)
Bir dakika konumuz wcDolar 26.02Bakalım yarın kaç olacak
Senin anlaman kit bence.. her lgbtlinin chp li olmasi ve her chp linin lgbt li olmasi ayni sey miYa her yazdığını inkar ediyor sıkışınca. Önce Chp'liler lgbt'li oluyor dedi eleştiri alınca '' ben her chp'li demedim, lgbt'lilerin çoğu chp'li oluyor dedim çarptırmayın '' diyor sanki farklı bi şeymiş gibi hayır kıvıramıyor da. Halifeliğin kaldırılacağı maddesini ekleyecek kadar bilgisiz ona yorum gelince '' konuyu saptırıyorlar, halifelik var mı dedim ben? bana taktı kafayı '' diyor asfgh. Daha kendisi ne yazdığını bilmiyor sonra hakaret, çirkefliğe başvuruyor klasik akp zihniyeti diyorum o halde bende. Burada chp diye diye yırttı kendisini :)
Allah aşkına bu nasıl bir üslup kenar mahalle karısı gibi hiç size yakışıyor muSenden iyi politikaci olurdu.. her denileni saptirdigin icin.. sen de dikkat ette amerika birseyler denerken wc de patlayip yirtilmasin bi taraflarin yavriko
Balkondan...Wc ye...Buradan da mutfağa geçerizBir dakika konumuz wc
Doların bizimle işi ne ki ayol biz kendi işimize bakıcaz ama dimi asdfgDolar 26.02Bakalım yarın kaç olacak
İşte onun diliyle konuşunca genellemeye varılıyor ama pardon bunu da anlamaz şimdi '' kafayı bana taktı psikopat, wc li kız '' der şimdiAynı sorunu biraz önce ben ve diğer arkadaşlar da yaşadık lgbt konusunu tartışırken her ne kadar tezlerini çürütsekte doğru bildiği yanlıştan vazgeçmedi. Ama klasik Akp zihniyeti deyip genelleme yapmakta doğru değil. Sonuçta 5 parmağın beşi bir olmuyor
Dur bakalım daha nerelere gideceğizBalkondan...Wc ye...Buradan da mutfağa geçeriz