Amerika bi tarafinda birsey deniyor diyen ben miydim acabaAllah aşkına bu nasıl bir üslup kenar mahalle karısı gibi hiç size yakışıyor mu
Yakışıyor yakışıyor tam onluk. İletişim imkansız ama çirkinleşirsen anlaşırsınızAllah aşkına bu nasıl bir üslup kenar mahalle karısı gibi hiç size yakışıyor mu
Zaten şuan wc deyince aklına siz geliyorsunuz şuanDoların bizimle işi ne ki ayol biz kendi işimize bakıcaz ama dimi asdfg
İşte onun diliyle konuşunca genellemeye varılıyor ama pardon bunu da anlamaz şimdi '' kafayı bana taktı psikopat, wc li kız '' der şimdi
Nasıl bir toparlamak anlayamadım hala komplo teorileri konuşuluyorGözünü seveyim konu daha yeni kapandı tam kendimizi toparlamışken yeni bir kriz başlamasın
Rekora koşuyor dimiNasıl bir toparlamak anlayamadım hala komplo teorileri konuşuluyorBunun zaten şimdiye kadar banlanmasi lazımdı çok bile durdu
Bir hanım efendi espri amacıyla söyledi siz hakaret ediyorsunuz ban yemeniz kaçınılmazAmerika bi tarafinda birsey deniyor diyen ben miydim acabakendisi soyledi kabizmis bize neyse onun bagirsak hareketlerinden
Amerika ve kabızlık esprisini öyle bi yere çekti ki benimde tuvaletimi getiriyor şuan asdfgh neyse altın klozetime gidiyorum benZaten şuan wc deyince aklına siz geliyorsunuz şuan
Önce hanımefendinin tozunu almaya çalışıyorlarNasıl bir toparlamak anlayamadım hala komplo teorileri konuşuluyorBunun zaten şimdiye kadar banlanmasi lazımdı çok bile durdu
Dokunulmaz olduğunu iddia ederken üyelik iptali olduğunda gelen pişmanlık hissi.Nasıl bir toparlamak anlayamadım hala komplo teorileri konuşuluyorBunun zaten şimdiye kadar banlanmasi lazımdı çok bile durdu
Sen cunku insanin karsisina gecip konusamiyorsun bile sorsan muhatap almazsin buna layik gormezsinDoların bizimle işi ne ki ayol biz kendi işimize bakıcaz ama dimi asdfg
İşte onun diliyle konuşunca genellemeye varılıyor ama pardon bunu da anlamaz şimdi '' kafayı bana taktı psikopat, wc li kız '' dşimdi
Sen emaneti bırak gelAmerika ve kabızlık esprisini öyle bi yere çekti ki benimde tuvaletimi getiriyor şuan asdfgh neyse altın klozetime gidiyorum ben
Ama iyi dayandı normalde ben bir cümle yazdığımda hemen ban yiyorumDokunulmaz olduğunu iddia ederken üyelik iptali olduğunda gelen pişmanlık hissi.
Espiriye bak kabiz olmus.. igrenc otesi.. soyleyecegini degilde duyacagini dusunseymis.. sorun degilBir hanım efendi espri amacıyla söyledi siz hakaret ediyorsunuz ban yemeniz kaçınılmaz
E başka yazacağı bilgi birikintisi yok ki buradan uğraşayım bari diyor. Hakaret serbest olsa ana avrat düz girecekte zor tutuyor kendisiniBir hanım efendi espri amacıyla söyledi siz hakaret ediyorsunuz ban yemeniz kaçınılmaz
Kim dokunulmazmis? Kimse dokunulmaz degil burda cezalik birsey soylediysem verirler banimi gelirsem yine ayni yerden dewamkeAma iyi dayandı normalde ben bir cümle yazdığımda hemen ban yiyorum
Yandaş ne ya meydan kavgası mı varSen cunku insanin karsisina gecip konusamiyorsun bile sorsan muhatap almazsin buna layik gormezsinyersen.. ama surekli benimle ilgili yziyorsun.. demekki dislike atip konusmamanda bi hayir varmis aslinda burda guyya benim hakkimda konusup yandas toplayacaksin kendine.. sorun degil al hepsi senin olsun.. kargalar suruyle, kartallar yalniz ucar wc li kiz
Hakaretin serbest olmadığını her hafta ban yiyerek anladımE başka yazacağı bilgi birikintisi yok ki buradan uğraşayım bari diyor. Hakaret serbest olsa ana avrat düz girecekte zor tutuyor kendisini
Bin yilda bir yazdin bagirsak hareketlerinle bizi bilgilendirdin saolasin yoksa bu bilgi olmadan napardikE başka yazacağı bilgi birikintisi yok ki buradan uğraşayım bari diyor. Hakaret serbest olsa ana avrat düz girecekte zor tutuyor kendisini
Öyle ne yazık ki. Sanırım tüm yöneticiler uykuda. Aksi halde üyelik iptaline kadar gitmesi gerek. Bi arkadaş çorabım daha değerli demesiyle benim cahil kelimemle 4 gün ban yemiştik. Bunun komple müebbet yemesi lazım :) Hoş Kazen'de sabrımıza şaşırmıştı en son muhtemelen görmüyorlardırAma iyi dayandı normalde ben bir cümle yazdığımda hemen ban yiyorum
Yazdıklarınızı gözden geçirin derim benKim dokunulmazmis? Kimse dokunulmaz degil burda cezalik birsey soylediysem verirler banimi gelirsem yine ayni yerden dewamke