Neyi anlamak istemiyorsunuz? Insan olarak tabii herkesin haklari var, kotu birsey dememis reis zaten.. escinsel duye hirpalamak yerlerde mi suruklemek lazim? Haklari var hepimiz ama parayla bu islere masa olanlara karsiyim. Neyse konu degisti lozan oldu dagitma
Halifelik kalkacak mı olmayan bir şey nasıl kalkacakmış-halifelik kalkacak, istanbuldan cekilenecek
-musul kerkuk 2023 e kadar turklere yar edilmeyecek
-bor, petrol uranyum ve toryum cikartmak icin 2023 beklenecek
-yerli ve milli uretim asla olmayacak, teknolojiye asla ilisilmeyecek. Sadece konyada kimsenin gormedigi ama herkesin bildigi bir uzay ussu kurulacak..
Bu bir kac madde okumustum not almisim
-
Ben gzili gizemli dedim miAy bunlara inandın mı ciddenayrıca birinci maddenin nesi gizli halifelik açık açık kaldırıldı.
Kimsenin görmediği herkesin bildiği uzay üssü mü-halifelik kalkacak, istanbuldan cekilenecek
-musul kerkuk 2023 e kadar turklere yar edilmeyecek
-bor, petrol uranyum ve toryum cikartmak icin 2023 beklenecek
-yerli ve milli uretim asla olmayacak, teknolojiye asla ilisilmeyecek. Sadece konyada kimsenin gormedigi ama herkesin bildigi bir uzay ussu kurulacak..
Bu bir kac madde okumustum not almisim
-
Kesin değilKesin bilgi mı bu
Hani zamaninda vardi ya o zaman yapildi ya bu lozan anlsmasi..Halifelik kalkacak mı olmayan bir şey nasıl kalkacakmış
Bi kac madde daha var okudugun bakayim biKimsenin görmediği herkesin bildiği uzay üssü müBu madenleri yıllardır çıkarıyoruz zaten.
Hele 2028 e kadar kim öle kim kalaKesin değil
İlerde olursa yazayım ben demiştim diyeyim dedim
Tabi bence kesin
Ne komplo kasmissin ya pedofili zaten var 6 yaşında evlendirilen çocuk var mesela sadece bu haberle bile pedofilinin nerelerde olduğunu anlarsın 6 yaşındaki çocuğa istismar davası 17 Temmuz'a ertelendi - BBC News TürkçeMerak etmeyin heosini cok iyi biliyorum karistirilacak birsey yok.. bu yuruyusler vs hepsi bir zemin hazirliyorlar gelecektede pedofilinin onunu acmak icin
Böyle bir durumda ortalık fena karışırNerede okudunuz?
Türkiye 24 Nisan 2023 tarihi itibariyle bütün yeraltı servetlerini ve doğal kaynaklarını kullanma hakkından feragat edecek, bu hak anlaşmada imza sahibi olan diğer memleketlerin olacaktır. İşbu maddeye ormanlar, madenler ve bütün enerji kaynakları da istisnasız dahildir.
Bu mu dediğiniz madde.
Böyle bir madde yok ki zaten. Antlaşmalar süreli yapılmaz. Geçerliliği yenisi yapılana kadardır.Böyle bir durumda ortalık fena karışır
Yinede insan bi tuhaf olmuyorNe komplo kasmissin ya pedofili zaten var 6 yaşında evlendirilen çocuk var mesela sadece bu haberle bile pedofilinin nerelerde olduğunu anlarsın 6 yaşındaki çocuğa istismar davası 17 Temmuz'a ertelendi - BBC News Türkçe
Evet 1924 yılında kaldırılmıştıHani zamaninda vardi ya o zaman yapildi ya bu lozan anlsmasi..
Çok merak ettim kaynağınız neresi? Kim uydurmuş bunlarıTurkiyedeki demir tahta metal tahta odun madenlerin cikarilmasi yasaklanacak
Turkiyenin her yerine mason isaretleri yapilacak..mesela evlerde balkon. Osmanlida balkon yoktu cunku mason tapinaklarinda ustadlarin konusma yaptigi yerdir
Osmanlinin robot bilgisayar icadi bu anlasma ile gizlenecek
Tum anlasmalar latin harfleriyle yazilacaktir
1923 te inzalanmissa bu lozan hala vardi yani halifelikEvet 1924 yılında kaldırılmıştı
Gözünü seveyim konu daha yeni kapandı tam kendimizi toparlamışken yeni bir kriz başlamasınNe komplo kasmissin ya pedofili zaten var 6 yaşında evlendirilen çocuk var mesela sadece bu haberle bile pedofilinin nerelerde olduğunu anlarsın 6 yaşındaki çocuğa istismar davası 17 Temmuz'a ertelendi - BBC News Türkçe
Bunu okuyup not almisim ama kaynak belirtmemisim sizinle paylsmak istedim lozandan bahsedince arkadasÇok merak ettim kaynağınız neresi? Kim uydurmuş bunları
Abla daha yuruyuse katilcanGözünü seveyim konu daha yeni kapandı tam kendimizi toparlamışken yeni bir kriz başlamasın
Bunu okuyup not almisim ama kaynak belirtmemisim sizinle paylsmak istedim lozandan bahsedince arkadas