Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 425 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,8%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 803 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 52 3,9%

• Ankete Katılan
    1.344
Halifelik kalkacak mı olmayan bir şey nasıl kalkacakmış
İşte kime ne anlattığınızı, ne kadar zaman kaybı yaşadığınızı şimdi net olarak görmüşsünüzdür :KK70: Okumamış kesimin cahil özgüveni böyle bir şey. Kaynak desen Allah bilir A haberi gösterir. Okumamıştan kastım okuldan ziyade gerçekten araştırıp, okumayan kesimden bahsediyorum. Bir tarih okusa hayatı değişecek oysa ki :) Halifelik diyor ya asdfghjklghfds gece gece güldürdü kız beni

Turkiyedeki demir tahta metal tahta odun madenlerin cikarilmasi yasaklanacak

Turkiyenin her yerine mason isaretleri yapilacak..mesela evlerde balkon. Osmanlida balkon yoktu cunku mason tapinaklarinda ustadlarin konusma yaptigi yerdir

Osmanlinin robot bilgisayar icadi bu anlasma ile gizlenecek

Tum anlasmalar latin harfleriyle yazilacaktir
Bak balkon çok ciddi bir olay acaba RTE de bu yüzden mi balkon konuşmadı yapıyor? Kafamda deli sorular😮

İşte kime ne anlattığınızı, ne kadar zaman kaybı yaşadığınızı şimdi net olarak görmüşsünüzdür :KK70: Okumamış kesimin cahil özgüveni böyle bir şey. Kaynak desen Allah bilir A haberi gösterir. Okumamıştan kastım okuldan ziyade gerçekten araştırıp, okumayan kesimden bahsediyorum. Bir tarih okusa hayatı değişecek oysa ki :) Halifelik diyor ya asdfghjklghfds gece gece güldürdü kız beni
🤣🤣🤣🤣

Ya sen bi git wc ye filan gir rahatla belliki sende sinir stres yapmis ablacim parazit yapma.. surda ciddi birsey konusuyoruz..sen dalgani gecmek istiyorsun.. merak etme bunu yazdigin kisi anladi ama sen malum bagirsaklar 2. Beynimiz seninki dolu olunca anlayamiyorsun🤮

X