Lozan Barış antlaşması 1923 te imzalanmış 6 Ağustos 1924 te yürürlüğe girmiş akabinde halifelik kaldırılmış1923 te inzalanmissa bu lozan hala vardi yani halifelik
Valla niyetim yoktu sana bilendim ne yapayımAbla daha yuruyuse katilcan
Iste ben de diyorum ki halifeligin kaldirilmasi sarti konmus olabilir cunku anlasma yapildiginda halifelik varmis halaLozan Barış antlaşması 1923 te imzalanmış 6 Ağustos 1924 te yürürlüğe girmiş akabinde halifelik kaldırılmış
Sorun degil canisi konsuyoruzValla niyetim yoktu sana bilendim ne yapayım
Şartlarda yok öyle bir şey...Diğer yazdıklarınız da yok.Iste ben de diyorum ki halifeligin kaldirilmasi sarti konmus olabilir cunku anlasma yapildiginda halifelik varmis hala
Adalar yalan yani.. giden geri gelmeZ
Benim paylastigim sartlarda var.. ama dogrumudur bilmiyorum tabiiŞartlarda yok öyle bir şey
EvetIste ben de diyorum ki halifeligin kaldirilmasi sarti konmus olabilir cunku anlasma yapildiginda halifelik varmis hala
Onlar uydurma. Feslinin uydurması olabilir.Benim paylastigim sartlarda var.. ama dogrumudur bilmiyorum tabii
İşte kime ne anlattığınızı, ne kadar zaman kaybı yaşadığınızı şimdi net olarak görmüşsünüzdürHalifelik kalkacak mı olmayan bir şey nasıl kalkacakmış
Nette araştırdım çok farklı bilgiler varOnlar uydurma. Feslinin uydurması olabilir.
Nedir peki bu 2023 meselesi bunlar uydurmaysa?Onlar uydurma. Feslinin uydurması olabilir.
Bak balkon çok ciddi bir olay acaba RTE de bu yüzden mi balkon konuşmadı yapıyor? Kafamda deli sorularTurkiyedeki demir tahta metal tahta odun madenlerin cikarilmasi yasaklanacak
Turkiyenin her yerine mason isaretleri yapilacak..mesela evlerde balkon. Osmanlida balkon yoktu cunku mason tapinaklarinda ustadlarin konusma yaptigi yerdir
Osmanlinin robot bilgisayar icadi bu anlasma ile gizlenecek
Tum anlasmalar latin harfleriyle yazilacaktir
Yok öyle bir mesele...Uydurma diyorum işte. Bir deli kuyuya taş atmış...Nedir peki bu 2023 meselesi bunlar uydurmaysa?
İşte kime ne anlattığınızı, ne kadar zaman kaybı yaşadığınızı şimdi net olarak görmüşsünüzdürOkumamış kesimin cahil özgüveni böyle bir şey. Kaynak desen Allah bilir A haberi gösterir. Okumamıştan kastım okuldan ziyade gerçekten araştırıp, okumayan kesimden bahsediyorum. Bir tarih okusa hayatı değişecek oysa ki :) Halifelik diyor ya asdfghjklghfds gece gece güldürdü kız beni
Ya sen bi git wc ye filan gir rahatla belliki sende sinir stres yapmis ablacim parazit yapma.. surda ciddi birsey konusuyoruz..sen dalgani gecmek istiyorsun.. merak etme bunu yazdigin kisi anladi ama sen malum bagirsaklar 2. Beynimiz seninki dolu olunca anlayamiyorsunİşte kime ne anlattığınızı, ne kadar zaman kaybı yaşadığınızı şimdi net olarak görmüşsünüzdürOkumamış kesimin cahil özgüveni böyle bir şey. Kaynak desen Allah bilir A haberi gösterir. Okumamıştan kastım okuldan ziyade gerçekten araştırıp, okumayan kesimden bahsediyorum. Bir tarih okusa hayatı değişecek oysa ki :) Halifelik diyor ya asdfghjklghfds gece gece güldürdü kız beni
Antlaşmanın şartlarında yazmıyorsa uydurmadır. Herkesin bildiği gizli madde mi olurNette araştırdım çok farklı bilgiler var
Nerden araştırdınızOnlar uydurma. Feslinin uydurması olabilir.
Bak balkon çok ciddi bir olay acaba RTE de bu yüzden mi balkon konuşmadı yapıyor? Kafamda deli sorular