- 23 Aralık 2012
- 7.463
- 49.666
- 748
Taşlar bir bir yerine otururken son hamleyi devlet bahçeliye mi bıraktılar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taşlar bir bir yerine otururken son hamleyi devlet bahçeliye mi bıraktılar?
öcalan denen teröristin serbest kalması için gerekli olan kanun teklifi 25 Eylül' de meclis komisyonuna sunulmuş. Millet domuz eti tartışması yaparken, meclistekiler başka şeylerin peşindeymiş.Taşlar bir bir yerine otururken son hamleyi devlet bahçeliye mi bıraktılar?
Hep farklı gündemle oyaliyorlaröcalan denen teröristin serbest kalması için gerekli olan kanun teklifi 25 Eylül' de meclis komisyonuna sunulmuş. Millet domuz eti tartışması yaparken, meclistekiler başka şeylerin peşindeymiş.
Hükümetin politikası hep bu şekilde oldu yapay gündem oluşturuyorlar ama yine terörist olan muhalefet olur.öcalan denen teröristin serbest kalması için gerekli olan kanun teklifi 25 Eylül' de meclis komisyonuna sunulmuş. Millet domuz eti tartışması yaparken, meclistekiler başka şeylerin peşindeymiş.
Hizbullahın reisini bıraktılar da bunu mu tutacaklar. Manipülasyon ve entrika konusunda kimse ellerine su dökemez. Olan giden canlara oldu. Bunların arkasından gelecek olan ne acaba, tiyatro izlemekten çok yoruldumöcalan denen teröristin serbest kalması için gerekli olan kanun teklifi 25 Eylül' de meclis komisyonuna sunulmuş. Millet domuz eti tartışması yaparken, meclistekiler başka şeylerin peşindeymiş.
Amaç belli
Terörist başını salacaklar öyle ya da böyle. Aylar öncesi bunun zeminini hazırlamışlar.Dem bunu yerse bu ülke asla ayağa kalkamaz.
Biz terörist seviciydik, peki bunlar ne şimdi.Terörist başını salacaklar öyle ya da böyle. Aylar öncesi bunun zeminini hazırlamışlar.
Bunlar direkt dom*ldılar.Biz terörist seviciydik, peki bunlar ne şimdi.
Olabilir mi olabilir.. aman bunların kafaya benim aklım ermiyorTaşlar bir bir yerine otururken son hamleyi devlet bahçeliye mi bıraktılar?
Geçmiş olsun! hiçbir ülke ch.p.k.k gibi birlik olmamistir biz Türkiye dışında,ne yedik ne içtik bu kadar nefret kusarcasina me. hmetcikleri hiçe saydırdik ki ne iş,ne vaatler ne de bir proje işi gücü yurt dışına gidip şikayet etmek..Otobüsler yanıyor merdivenler artık yürümeyen merdiven suya artik her ay zam (legenleri kovalari doldurun gözümüz aydın) Ak parti tarafından yapılan onca hizmet(hastane iha siha togg vs) karşılığı hep bir ver yansın muhalefet tarafından..şaşırmamak gerek bidon kapağına kavanoz kapağına oy verenler bunlar.Ak partinin bilinmeyen (işine gelmeyen) o kadar cok hizmetleri var ki yaşlıya,dula,engelliye, fakire para yardımı vs..80 yılda görünmeyen bütün hizmetler 23 yılda yapildi ve hala devam etmekte..Savaş bizi de vuracak biz güçlü olmasak! Ama nerde bizde o sakin kinsiz,nefretsiz akıl.. KİMSEYLE TARTISMAYA NIYETIM YOK herkes gibi yorumumu kısa özet yaptım ve beğenilerimi de bir kısım sundum.. herkese sevgiler🖐Evet seçim senesine geldik.......
- Oyunuzu dilediğiniz kadar değiştirebilirsiniz
- Kime oy verdiğiniz asla görünmemektedir
Ceza ve uyarı sisteminin doğru çalıştığını düşünmeyenler yorum yazmasın hemen konuyu terk etsin.
Cumhur OY: 311 29,1%
Millet OY: 756 70,8%
Tüm adaylar eklenip anket sıfırlanmıştır.
Son anket
- Recep Tayyip ErdoğanOY: 632 31,1%
- Muharrem İnce (çekilmiştir) OY: 168 8,3%
- Kemal Kılıçdaroğlu OY: 1.128 55,4%
- Sinan Oğan OY: 107 5,3%
Hastahanelerde Türk doktor kalmadı, halkta togg alacak para kalmadı.Dula fakire yapılan yardımı ben sen yapıyoruz, bizlere kol gibi giren vergilerle ödeniyor. Kimin terörle mücadele eder gibi yapıp bizzat desteklediğini artık herkes görüyor. Et balık yiyememekten kaliteli protein tüketememekten mütevellit tabi çalışması gerektiği gibi çalışmıyor sistem.Geçmiş olsun! hiçbir ülke ch.p.k.k gibi birlik olmamistir biz Türkiye dışında,ne yedik ne içtik bu kadar nefret kusarcasina me. hmetcikleri hiçe saydırdik ki ne iş,ne vaatler ne de bir proje işi gücü yurt dışına gidip şikayet etmek..Otobüsler yanıyor merdivenler artık yürümeyen merdiven suya artik her ay zam (legenleri kovalari doldurun gözümüz aydın) Ak parti tarafından yapılan onca hizmet(hastane iha siha togg vs) karşılığı hep bir ver yansın muhalefet tarafından..şaşırmamak gerek bidon kapağına kavanoz kapağına oy verenler bunlar.Ak partinin bilinmeyen (işine gelmeyen) o kadar cok hizmetleri var ki yaşlıya,dula,engelliye, fakire para yardımı vs..80 yılda görünmeyen bütün hizmetler 23 yılda yapildi ve hala devam etmekte..Savaş bizi de vuracak biz güçlü olmasak! Ama nerde bizde o sakin kinsiz,nefretsiz akıl.. KİMSEYLE TARTISMAYA NIYETIM YOK herkes gibi yorumumu kısa özet yaptım ve beğenilerimi de bir kısım sundum.. herkese sevgiler🖐
Bilirim ben soğan patatese satilan Ak partiyi, bilirim ben emeklilerin düşük maaşa oy vermeyip karşı tarafa geçiş tanıdığını ve bilirim ki açlıktan kimsenin ölmediğini bu davranın böyle gitmeyeceğini (geçmişte savaşlar nasıl kazanılmış inceleyin (utanır utanmaz o size kalmiş)..dediler ki iş bahane konser şahane,kime ne çöpler yığılmış kime ne vaatler (son yeni vaatlerinde ki pazar parasi ekmek bedavası yok,geçtiğimiz 5 yılda yapmadığı ve hatırlamıyorum söylemindeki pişkinligi gibi)..babasının çiftliği yok topraktan altın çıkarıp iş yapsın, bu sadece Türkiye'ye has değil ki 23 yıl once ki verigiler nerde diye sorarlar adama...Yıllarca iyiydi değil mi Türkiye, ne zaman ki hain gezi olayi (onca ağaçlar yıkılıyor şuanda tik yok nedense!) İnanılmaz zararlar verdi vatana sonrası pandemi, yangınlar depremler ne çabuk unuttunuz bunları,eviniz yansa yıkılsa yillarca toparlanamazsiniz (bir iki evden, yangından, hastalıktan,ağaçtan bahsetmiyoruz burada)..ne beklemeyi ne teşekkür etmeyi bilmeyen nankör toplum olduk çıktık (istisnalar kaideyi bozmaz) bu sebepten yorumlarınız bana göre bir şey ifade etmiyor kusuruma bakmayinizzzzHastahanelerde Türk doktor kalmadı, halkta togg alacak para kalmadı.Dula fakire yapılan yardımı ben sen yapıyoruz, bizlere kol gibi giren vergilerle ödeniyor. Kimin terörle mücadele eder gibi yapıp bizzat desteklediğini artık herkes görüyor. Et balık yiyememekten kaliteli protein tüketememekten mütevellit tabi çalışması gerektiği gibi çalışmıyor sistem.
NamköööörrrBugünde nankör toplum olduk ne güzel
Namköööörrr
Ah yavrum benim sen git secde et bu adamların önünde, yalnız defalarca malum şahsın serbest kalması in yönerge veren, gelsin mecliste konuşsun diye naralar atan muhalefet değil.Geçmiş olsun! hiçbir ülke ch.p.k.k gibi birlik olmamistir biz Türkiye dışında,ne yedik ne içtik bu kadar nefret kusarcasina me. hmetcikleri hiçe saydırdik ki ne iş,ne vaatler ne de bir proje işi gücü yurt dışına gidip şikayet etmek..Otobüsler yanıyor merdivenler artık yürümeyen merdiven suya artik her ay zam (legenleri kovalari doldurun gözümüz aydın) Ak parti tarafından yapılan onca hizmet(hastane iha siha togg vs) karşılığı hep bir ver yansın muhalefet tarafından..şaşırmamak gerek bidon kapağına kavanoz kapağına oy verenler bunlar.Ak partinin bilinmeyen (işine gelmeyen) o kadar cok hizmetleri var ki yaşlıya,dula,engelliye, fakire para yardımı vs..80 yılda görünmeyen bütün hizmetler 23 yılda yapildi ve hala devam etmekte..Savaş bizi de vuracak biz güçlü olmasak! Ama nerde bizde o sakin kinsiz,nefretsiz akıl.. KİMSEYLE TARTISMAYA NIYETIM YOK herkes gibi yorumumu kısa özet yaptım ve beğenilerimi de bir kısım sundum.. herkese sevgiler🖐
O dediklerinin hepsini seninkiler yaptı yalnız, hani iktidardalar yaBilirim ben soğan patatese satilan Ak partiyi, bilirim ben emeklilerin düşük maaşa oy vermeyip karşı tarafa geçiş tanıdığını ve bilirim ki açlıktan kimsenin ölmediğini bu davranın böyle gitmeyeceğini (geçmişte savaşlar nasıl kazanılmış inceleyin (utanır utanmaz o size kalmiş)..dediler ki iş bahane konser şahane,kime ne çöpler yığılmış kime ne vaatler (son yeni vaatlerinde ki pazar parasi ekmek bedavası yok,geçtiğimiz 5 yılda yapmadığı ve hatırlamıyorum söylemindeki pişkinligi gibi)..babasının çiftliği yok topraktan altın çıkarıp iş yapsın, bu sadece Türkiye'ye has değil ki 23 yıl once ki verigiler nerde diye sorarlar adama...Yıllarca iyiydi değil mi Türkiye, ne zaman ki hain gezi olayi (onca ağaçlar yıkılıyor şuanda tik yok nedense!) İnanılmaz zararlar verdi vatana sonrası pandemi, yangınlar depremler ne çabuk unuttunuz bunları,eviniz yansa yıkılsa yillarca toparlanamazsiniz (bir iki evden, yangından, hastalıktan,ağaçtan bahsetmiyoruz burada)..ne beklemeyi ne teşekkür etmeyi bilmeyen nankör toplum olduk çıktık (istisnalar kaideyi bozmaz) bu sebepten yorumlarınız bana göre bir şey ifade etmiyor kusuruma bakmayinizzzz