Yapan sizsiniz baybe byyeeeTerör örgütleri ile ortaklık yapana lafınız yok ama
Altın varaklı evleri olanları mı diyorsunuz? Para kaynaklarını çok iyi biliyorum öyle tiplerin sonradan görme oldukları kmlerce öteden belli. Var öyleleri, bir tanesi Influencer güya. Lüks sitenin balkonundan astığı halıyı storyde gösterip çırpmadan temiz olduğunu hissetmiyorum diyordu mesela. Lüks sitede halı çırpıyor, para kimlerin ellerinde şehrin göbeğinde bu tiplerin ne işi var diyoruz genel olarak öylelerini görünce. Veya 10. Kattan çocuğuna Ebubekir Sıddık diye çığırıyorlar. Bazı şeyler parayla satın alınamıyor işte.Diyosunuzya açlıktan öleceksiniz diye bende RTE ye oy veren herkes alt gelir grubundan değil.dedim
Emeklilerse üzülmekte ve endişelenmekte çok haklısın canımVallahi ben bu sonucu bekliyordum canım ama babam için çok endişeliyim.
He Ankara ise bilememAnkara diyor yav ora nereymiş pis fakirim bilemedim.
Ama bu konuşmaya yeşilbarış aşağısı kabul etmem valla.
Ben direkt fakirim,boğazımdan bir kuruş haram lokma geçmedi.Elimde bir tek bu var zaten.Orta gelirli aile kalmamış sayelerinde bunla da övünüyolar yarabbiii
Zaten rte oy veren alt grup iki gün önce başladı isyanlarına.ufak ufak diğer nemalanan gruplara da sıra gelecek sonra sgk sinyalleri verdi zaten emeklisi falan maaşları alamamaya falan başlarsa işte böyle zincirleme hepimizi bulacakDiyosunuzya açlıktan öleceksiniz diye bende RTE ye oy veren herkes alt gelir grubundan değil.dedim
Zenginlik yaristiralim istersen birde. New Jersey beklerim byeeeeeBencede ne doğru demiştiniz bizler kim ki iyi koşullarda taşıyalım yazık bize
Ümitköy-Çayyolu filan olmalıAnkara diyor yav ora nereymiş pis fakirim bilemedim.
Ama bu konuşmaya yeşilbarış aşağısı kabul etmem valla.
F feslegenkokusu iyi oku bunu bak savunduğun zihniyetin cinayeti bu..
Kazandinizya daha uğraşmayın. He her en mükemmel sizlersiniz, en akıllı sizlersiniz, anladık yani. See you byeee.
Kusan emoji istiyoruz !Siyaset topiğine kusma köşesi de yapılmalı insanın midesi kalkıyor nereye kusacağını bilmiyor bunlar yüzünden..
Ben hem fasfakirim hem de beni sahiplendireceklermiş oyyBen direkt fakirim,boğazımdan bir kuruş haram lokma geçmedi.Elimde bir tek bu var zaten.
Erken seçim mutlaka olacak,şu durumda kaçınılmaz.Zaten rte oy veren alt grup iki gün önce başladı isyanlarına.ufak ufak diğer nemalanan gruplara da sıra gelecek sonra sgk sinyalleri verdi zaten emeklisi falan maaşları alamamaya falan başlarsa işte böyle zincirleme hepimizi bulacak
Ay ne "see you" not to see you, not to see you
Kusan emoji istiyoruz !
Ben hem fasfakirim hem de beni sahiplendireceklermiş oyy
Nasıl elde edildiği belli olmayan yolla zengin olcagımıza helalimzle fakir oluruz işte.. allahtan zamanında peder ev almışta ona güveniyorz bu saatten sonra basımızı sokcak bi evimiz var şükür edasından öteyede gidemeyiz paramız olmuş pul… aaa ben cok elit semtteyim evim arabam var diyo..Ben direkt fakirim,boğazımdan bir kuruş haram lokma geçmedi.Elimde bir tek bu var zaten.
Aa valla kabul etmem, orta üst segment o.Ümitköy-Çayyolu filan olmalı
Abi daha dur,bir evsiz barksiz kalsın insanlar.Ev sahipleri ike mahkemelik olan o kadar çok insan var ki,reis ev bulur herkese.Yoksa sonunuz Hindistan.Zaten rte oy veren alt grup iki gün önce başladı isyanlarına.ufak ufak diğer nemalanan gruplara da sıra gelecek sonra sgk sinyalleri verdi zaten emeklisi falan maaşları alamamaya falan başlarsa işte böyle zincirleme hepimizi bulacak
Ne zaman?İyi geceler kızlar umarım her şey bi gün çok güzel olacak
Bu berbat günün ardından güzel haberlerle gelirsin insallah Rabbim acil sifalar versinVallahi ben bu sonucu bekliyordum canım ama babam için çok endişeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?