Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
şu depremzedelere beddua ettiniz diyen güruha,sizin nezdinizde söyleyecek bir kaç lafım var;
yıl 1999 ,gölcük depremi.istanbul dahil olmak üzere,bir çok ilimizin yıkıldığı 20 000 kişiden fazla insanın vefat ettiği,felaket.
gölcük,askeri birliğin olduğu subay,astsubay ve yazlıkçıların yoğun olduğu bölge.

depremin akabinde,aradan daha bir kaç gün geçmeden,aynı ülkenin vatandaşları,"7.4 YETMEDİ Mİ" diye pankart açtılar.bunu diyen de dillerinden allah,kitap,kuran düşürmeyen insanlar.
aynı insanlar ölenler için,çıplak geziyorlardı,askeri gazinolarda içki içiyorlardı,diye ölen insanların arkasından konuştular.belki sizin yaşınız bunlara yetmez ama annenize babanıza bir sorun.ya da daha emin olmak için bir arşivleri karıştırın.neler okuyacaksınız.öyle havadan atıp tutmak kolay.

çok sevdiğim bir deyimimiz vardır."dinime söven bari müslüman olsa"diye.bence bu konuya tam oturdu.

İşin iyice artık sınırını kaçırdılar burdada aynısı oluyor bebeği olanlar var bu ne al sevincini evde yasa silah atmak nedir evde gobekmi atiyosun romanmi oynuyorsun ne yaparsan yap çevreye zarar verme bari
Bizim burada kadınlar çocukları toplamış sokakta patates soğan nasıl k... diye bağırtıyorlar. Komşu oldukları insanlara sövdürüyorlar el kadar çocuklara yazıklar olsun... Resmen insanlıktan çıkmışlar, anneler, kadınlar bu kadar çirkin bir hareketi yapabiliyorlarsa herkesten her şey beklenir cidden yazıklar olsun...

Bu bugece böyle olacak belli yazık seçim bitti gitti

Artı izmir depremine de gavurlar işte dediler.

Ben astrolog hanimefendiden izlemiştim YouTube da seçimlerden 14mayis tanonbeş yirmi gün önce Erdoğan'ın haritasında güçlü evren var diye birde seçimler çok sert geçecek demişti gülmüştüm doğruymuş. Birde felaketler var deyince inanmamıştım hepsi çıktı. Rabbim bir daha felaket yasatmasin. Kimseye .ülkemizi korusun rabbim

İşin iyice artık sınırını kaçırdılar burdada aynısı oluyor bebeği olanlar var bu ne al sevincini evde yasa silah atmak nedir evde gobekmi atiyosun romanmi oynuyorsun ne yaparsan yap çevreye zarar verme bari
Aynısı burada da var..Silahlar peşpeşe ateşleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…