- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.564
- 468
Canım inşallah iyi olacak babacığınAnjiyo oldu dün,entube değil ama böbreklerde sorun var şu an için onu kontrol altında tutmaya çalışıyorlar.
şu depremzedelere beddua ettiniz diyen güruha,sizin nezdinizde söyleyecek bir kaç lafım var;Kurtlerin dedelerini bombalayan chp, simdi onlarla kolkola girdiniz ama nafile kaybettiniz. Ataturkun partisi dediniz dediniz rezil hale getirdiniz.. depremzedelere ettiginiz beddualar cabasi..hic birsey degilde Reisin disine gore bir muhalefet cikmadi karsisina…olsun be kilocdaroglu Reis ikinizde tarihe gectiniz.. hic secim kazanamamis biri ve hic secim kaybetmemis lider olarak
Bizim burada kadınlar çocukları toplamış sokakta patates soğan nasıl k... diye bağırtıyorlar. Komşu oldukları insanlara sövdürüyorlar el kadar çocuklara yazıklar olsun... Resmen insanlıktan çıkmışlar, anneler, kadınlar bu kadar çirkin bir hareketi yapabiliyorlarsa herkesten her şey beklenir cidden yazıklar olsun...İşin iyice artık sınırını kaçırdılar burdada aynısı oluyor bebeği olanlar var bu ne al sevincini evde yasa silah atmak nedir evde gobekmi atiyosun romanmi oynuyorsun ne yaparsan yap çevreye zarar verme bari
Çok tehlikeli bu nedir yaa.
İnşallah canım,inan neye üzüleceğimi şaşırdımCanım inşallah iyi olacak babacığınAllah size bağışlasın, hayırlı şifalar versin inşallah
Bu bugece böyle olacak belli yazık seçim bitti gittiBizim burada kadınlar çocukları toplamış sokakta patates soğan nasıl k... diye bağırtıyorlar. Komşu oldukları insanlara sövdürüyorlar el kadar çocuklara yazıklar olsun... Resmen insanlıktan çıkmışlar, anneler, kadınlar bu kadar çirkin bir hareketi yapabiliyorlarsa herkesten her şey beklenir cidden yazıklar olsun...
Artı izmir depremine de gavurlar işte dediler.şu depremzedelere beddua ettiniz diyen güruha,sizin nezdinizde söyleyecek bir kaç lafım var;
yıl 1999 ,gölcük depremi.istanbul dahil olmak üzere,bir çok ilimizin yıkıldığı 20 000 kişiden fazla insanın vefat ettiği,felaket.
gölcük,askeri birliğin olduğu subay,astsubay ve yazlıkçıların yoğun olduğu bölge.
depremin akabinde,aradan daha bir kaç gün geçmeden,aynı ülkenin vatandaşları,"7.4 YETMEDİ Mİ" diye pankart açtılar.bunu diyen de dillerinden allah,kitap,kuran düşürmeyen insanlar.
aynı insanlar ölenler için,çıplak geziyorlardı,askeri gazinolarda içki içiyorlardı,diye ölen insanların arkasından konuştular.belki sizin yaşınız bunlara yetmez ama annenize babanıza bir sorun.ya da daha emin olmak için bir arşivleri karıştırın.neler okuyacaksınız.öyle havadan atıp tutmak kolay.
çok sevdiğim bir deyimimiz vardır."dinime söven bari müslüman olsa"diye.bence bu konuya tam oturdu.
Her sabah işe giderken günaydın dediğim, halini hatrını sorduğum, düğünde, cenazede biraraya geldiğimiz insanlar nasıl yüz yüze bakacağız sabaha, yazık çok üzüldümBu bugece böyle olacak belli yazık seçim bitti gitti
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallahAnjiyo oldu dün,entube değil ama böbreklerde sorun var şu an için onu kontrol altında tutmaya çalışıyorlar.
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin inşallah
İnan benim duyduğum CHP seçmeni gitmemiş amcamın kızları ilk turda CHP'ye vermiş ikincide gitmemislerYurt dışında oy kullanımı birinci tura göre artarken burda neden azalıyor.
Bu insanlar ne düşünüyor bilmiyorum
çok geçmiş olsun.iyi olacak inşallah babacığınız.Çok teşekkür ederim.
Ben astrolog hanimefendiden izlemiştim YouTube da seçimlerden 14mayis tanonbeş yirmi gün önce Erdoğan'ın haritasında güçlü evren var diye birde seçimler çok sert geçecek demişti gülmüştüm doğruymuş. Birde felaketler var deyince inanmamıştım hepsi çıktı. Rabbim bir daha felaket yasatmasin. Kimseye .ülkemizi korusun rabbimİnanan varmı bilmiyorum ama ülkemizin üstündeki astrolojik etki çok kötü önümüzdeki 1.5 ay çok tehlikeli. Şöyle söyleyeyim şubat ayındaki dikkat çeken acı yeniden var. Bu iş banane memnunum benim tuzum kuru işi değil Cook dikkatli olmalıyız.
Bir deste bir desteye gel beraber Almanyada birbirimizi destekleyelim demişElini elime ver almanyaya kacalim diyor
Ben öyle bir şeymi dedim yazık vallahi yazık acıyorum sanaNiye Allah mı rte, illaki ölecek?
Aynısı burada da var..Silahlar peşpeşe ateşleniyor.İşin iyice artık sınırını kaçırdılar burdada aynısı oluyor bebeği olanlar var bu ne al sevincini evde yasa silah atmak nedir evde gobekmi atiyosun romanmi oynuyorsun ne yaparsan yap çevreye zarar verme bari
Sizinki değil sankiZaten akp denen parti fakirleri sömürüp,zenginleri daha da zengin etmek için var.Vizyonunuz bu.
Çok geçmiş olsun, Rabbim yardımcınız olsun iyi olacak inanıyorumAnjiyo oldu dün,entube değil ama böbreklerde sorun var şu an için onu kontrol altında tutmaya çalışıyorlar.
Rabbim büyüktür canım bu günlerin sonunda iyi günlerde var sabir. Baban inşallah iyileşir şifa dilerim rabbimdenİnşallah canım,inan neye üzüleceğimi şaşırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?