Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bizim de Trakya'da kayinpederin var,bir katını bize verdi.Giderim orada steril bir yaşam sürerim en azından.

Yapan sizsiniz baybe byyeee

7-8 sene önce filan facebookta bir bebek grubuna üyeydim. İsim vermeyeyim baya aktif. Kurucusu yurt dışında yaşiyor abd de. Neyse biz güzel güzel bebek yetiştirmekle ilgili paylaşimlar yapıyoruz konuşuyoruz filan birden birsey oldu adminler siyasete başladı. Hdp güzellemeleri kürt sorunu nasil başladı. Devlet kürtleri öldürüyormuş. Pkk ypg kahraman. Devlet kendi askerini öldürüp pkk ya iftira atiyormuş bebek katili denmesi bile iftiraymiş. 7 haziran seçim dönemi. Karşit görüşler ve hatta begenenler bile şutlanıyordu gruptan. Sessiz sessiz Bi ara takip ettim şoklarda kalarak. Ve atatürkü de asla sevmiyorlar. Grup bir dönem kapatildi açildi. Ben Facebook bıraktım. Neyse önceki gün merak edip bir bakayım dedim ne göreyim bilin bakalım güzel günler için kimi destekliyorlar? Yani terör örgütleriyle kolkola diye boşuna demiyoruz iftira diyorsunuz ama değil. Onlarda heyecanla Kılıçdaroğlu gelsin özgürlük gelsin diye beklediler.

Erken seçim mutlaka olacak,şu durumda kaçınılmaz.
İnan hiç bilmiyorum ne olacak.sgk sadece emekliler falan değilki suriyelilerin sağlık barınma artık başka neleri varsa onlara da para veriyor.e nasıl bu parayı yerine koyacağız.gelir mi var.vergilerle biz koymaya çalışacağız iyice ağırlaşacak vergiler bir yol bulunmazsa

Hepimiz aynı gemideyiz ama parası olan kaçıp gidecek.

Zenginlik yaristiralim istersen birde. New Jersey beklerim byeeeee
Hiçbiri Ebubekir Sıddık bebeğin ilk diş partisi, Ömer Faruk bebeğin gösterişli pastalı kaka partisi, tatlı Abdürrezzak’ın Diriliş Ertuğrul’dan fırlamışcasına kılıçlı mehteranlı konvoylu sünnet düğünü, Hümeyra Asel’in kollarının minnak bileziklerle dolduğu, annesinin padişah karısı gibi giyindiği altı ay kınası olamaz kardeşim. Zenginlikten ne anlarsınız? Niv cörsi nedir, yeniliyorsa doğacak oğlum Hıfzı Berkay’ımın baby showerına hazırlatmak isterim?

Gzekali komşulardan biri silah atıp duruyor, site içerisinde yapıyor bunu bloklar yan yana. Allah akıl fikir versin. Birisinin evine,balkonuna gelir demiyor ya şehirdeki dağlı. Sevinç bile vahşi
İşin iyice artık sınırını kaçırdılar burdada aynısı oluyor bebeği olanlar var bu ne al sevincini evde yasa silah atmak nedir evde gobekmi atiyosun romanmi oynuyorsun ne yaparsan yap çevreye zarar verme bari

Hamileyim kardeşim, şikayet etmeyin. Bilgi almak da mı yasak?

Seçen kimse seçilen o dur.
Geceyi Mevlana ile bitirmiştik dün, yine öyle yapayım. Edebi açıdan yaklaştığımı yine söyleyeyim. İyi geceler

Can konağını aramadaysan cansın, bir lokma ekmek arıyorsan ekmeksin.

Bir damla su arıyorsan susun, zulmün peşindeysen zalimsin.

Aşkı arıyorsan aşıksın, gönlün neye kapılmışsa O’sun sen.

Şu nükteyi biliyorsan, işi biliyorsun demektir: “Neyi arıyorsan O’sun sen.”

Mevlana

Son düzenleme:
Kutlamalarda silah kullanıyorlar birde.. Yaşadığım yerde sabahtan beri silah atılıyor havaya..İnşallah kimseye birşey olmaz...

Ben sizinle karşıt görüşteyim ama biliyorum o grubu. Tiksinip çıkmıştım üyelikten gerçekten tövbe estağfurullahlık bir topluluk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…