- 17 Temmuz 2022
- 2.557
- 10.599
- 138
İşte derler ya görüş vaaarr..Neye kime göre sana göre şuan CHP kazansa iyiydi bana gorede ak parti bu bir görüş
Ay nereymiş hemen taşınalım yahu…Geldide niye satiyim istediğim semtte oturuyorum ve hiç fakir yok
Göktürkte falan oturuyor galibaAy nereymiş hemen taşınalım yahu…
OoohhhhGeldide niye satiyim istediğim semtte oturuyorum ve hiç fakir yok
Uzayda bence..Göktürkte falan oturuyor galiba
Zaten akp denen parti fakirleri sömürüp,zenginleri daha da zengin etmek için var.Vizyonunuz bu.Diyosunuzya açlıktan öleceksiniz diye bende RTE ye oy veren herkes alt gelir grubundan değil.dedim
Ust gelir grubundan oldugunuza eminiz zTenDiyosunuzya açlıktan öleceksiniz diye bende RTE ye oy veren herkes alt gelir grubundan değil.dedim
Sahibim dediğiği evi arabayı da nemalanmaktan almıştır belkiBu zihniyete hiç şaşırmadım,yurtdisinda sol partilere oy verip,burası için hayatımızın içine eden gurbetçiler gibi.
Kazandinizya daha uğraşmayın. He her en mükemmel sizlersiniz, en akıllı sizlersiniz, anladık yani. See you byeee.Diyosunuzya açlıktan öleceksiniz diye bende RTE ye oy veren herkes alt gelir grubundan değil.dedim
Vallahi ben bu sonucu bekliyordum canım ama babam için çok endişeliyimSahibim dediğiği evi arabayı da nemalanmaktan almıştır belkiaynı böyle bir tanıdığım var kocası yandaş ihaleler ala ala köşeyi döndüler
Ankara diyor yav ora nereymiş pis fakirim bilemedim.Göktürkte falan oturuyor galiba
iyi geceler amiinn insallahhhhİyi geceler kızlar umarım her şey bi gün çok güzel olacak
Siyaset topiğine kusma köşesi de yapılmalı insanın midesi kalkıyor nereye kusacağını bilmiyor bunlar yüzünden..Sahibim dediğiği evi arabayı da nemalanmaktan almıştır belkiaynı böyle bir tanıdığım var kocası yandaş ihaleler ala ala köşeyi döndüler
e iste sizin gitmenize gerek yok, acliktan ölecek olsaniz bile yada ölmeseniz bile.Diyosunuzya açlıktan öleceksiniz diye bende RTE ye oy veren herkes alt gelir grubundan değil.dedim
Hakkat yav vahdettin nerden çıktı birden tırstımDurun şimdi konumuz vahdettin.Yalniz bakıyorum vahdettinin torun torbasına hepsi başı bacağı açık saçlar boyalı tırnaklar ojeli "ecnebi" nitelediğiniz insanlar gibi.Burdaki Osmanlıcılar ise örtümü CHP çıkardı üğğ aglaniyor hayret cidden hayrett
Orta gelirli aile kalmamış sayelerinde bunla da övünüyolar yarabbiiiZaten akp denen parti fakirleri sömürüp,zenginleri daha da zengin etmek için var.Vizyonunuz bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?