Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Okullara başını zorla açıp okutuyorlardi benim annem onalr yüzünden başını açıp fotoğraf çekti o zamanlar
Bize kulağımızı açtırıyorlar şimdi. Bakıyorum da tesettürlü kadınların kulağı gözükmüyor kimlik fotolarında. Benim kulağım neden önemli?

Şehrin merkezinde oturuyorum. Az önce silah attılar arabadan.
Hani kenar mahalle falan değil, bayağı merkezde silah atılıyor. Her yer ev, birinin camına isabet etse ne olacak?
Kimse düşünmüyor bunu zihniyet böyle maalesef adaletsizliğin ortasında kaldık.

Bencede ne doğru demiştiniz bizler kim ki iyi koşullarda taşıyalım yazık bize

Yoo banada bişey olmuyacak Ankara'nın en iyi yerinde oturuyorum baktım olmuyor evi arabayı satıp bende gider mis gibide yaşarım yurt dışında sizler RTE ye oy verenleri hep cahil ve aç saniyosunuz galiba
Acele etme, ev araba istediğin kıvama gelsin, satarsın.

Öyle böyle bir seçim daha bitti.
Burada vakit geçirdiğim herkese kendi adıma teşekkür ederim, yeri geldi güldüm eğlendim yeri geldi hiç bilmediğim şeyleri öğrendim, araştırma fırsatım oldu.
Kimseyi kırmadığımı düşünüyorum, ben de kimseye kırılmadım. Benim için güzel bir kazanım bu

Türk siyasetinin öyle ya da böyle dönüşeceğini düşünüyor ve umut ediyorum. Daha genç yüzlerle daha dinamik bir siyaset, yönetim anlayışı kazanırız umarım..

Bu dönüşümle beraber seçmenin de dönüşmesi, biraz daha geniş bir perspektiften bakarak; dünyayı, ülkeyi okumaya çalışarak, araştıran sorgulayan bir hal almasını ve ezberlenmiş sözler ve küçümser tarzda nispet yaparak birbirini incitmemesini umut ediyorum.

Reisciler neye seviniyorsunuz acaba ya? Mülteciler mi gitti,ekonomimi düzeldi, hepiniz 1 gecede zengin mi oldunuz beğenmediğiniz kilicdaroglunu yendik diye mi bu mutluluğunuz. Karşı komşumuz demin balkonun altına gelmiş bize bağırıyor ya öyle çıkamazsınız da böyle otururlar adamı diye. Kendisi yardımlarla geçinir kocası çalışmaz. Geliri kesilmeyecek diye mutlu ama bir yandan bize salliyor. Valla bundan sonra bana dokunmayan yılan bin yaşasın kafasındayım. Kimsenin çocuğuna sevdiklerine zarar gelmesin. Akp bu saatten sonra yapsin artık şovunu uzayami çıkıyoruz,ekonomimi sahlaniyor görelim.

Neye kime göre sana göre şuan CHP kazansa iyiydi bana gorede ak parti bu bir görüş

Bence siz bir soda için hazımsızlığa iyi gelir demirtaşi çıkaracakti değil mi daha yazık oldu
Banane demirtaştan ya ben kürt değilim doğuya yakın bile oturmuyorum.hdp seçmeni değilim bişey değilim.sanki adam bi sokak arasında karşına çıkıpta bunu vuracakmış gibi amma büyüttün.o kadar dert ettiysen yaz cumhurbaşkanına verdirsin müebbeti eli değmişken de terörün kökünü kurutsun.önce iktidar olması gerekiyor du tabi.

Şaka mısın sen ya hem ülkeyi bu duruma getirenlere oy ver hem de durum kötüye giderse Avrupa'ya kaçarım de ne güzelmiş!
Bu zihniyete hiç şaşırmadım,yurtdisinda sol partilere oy verip,burası için hayatımızın içine eden gurbetçiler gibi.

Bende gidiyorum.

Burası her an kapanabilir. Kendinize iyi bakın bacılar :) Görüşmek üzere öpüldünüz
Bir özel teşekkürüm de sana Noegthy, üslubunu hiç bozmadan, herkesi her daim güzel kırmadan yorumladın.

İyi tamam anladık siz mukemmelsiniz harikasınız günlük gülistanlık geciniyorsunuz saraylardasiniz sizin için tek gerçek akp, sizlerdaha akillisiniz , daha zekisiniz,daha durustsunuz, her sene siz kazanırsınız. Tamam anladık hep aynı şeyler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…