Bize kulağımızı açtırıyorlar şimdi. Bakıyorum da tesettürlü kadınların kulağı gözükmüyor kimlik fotolarında. Benim kulağım neden önemli?Okullara başını zorla açıp okutuyorlardi benim annem onalr yüzünden başını açıp fotoğraf çekti o zamanlar
Kimse düşünmüyor bunu zihniyet böyle maalesef adaletsizliğin ortasında kaldık.Şehrin merkezinde oturuyorum. Az önce silah attılar arabadan.
Hani kenar mahalle falan değil, bayağı merkezde silah atılıyor. Her yer ev, birinin camına isabet etse ne olacak?
Bencede ne doğru demiştiniz bizler kim ki iyi koşullarda taşıyalım yazık bizeYa hu anlamadınız mı siz pis fakirsiniz. Cumhura oy veren herkes fakir makarna ile beslenen cahil köylü. Sizin ne haddinize dil bilmek mal mülk sahibi olmak hele bir de yurt dışına çıkma imkanına sahip olmak. Onlar konuşabilir bunu ancak
Görüşürüz bacımBurası her an kapanabilir. Kendinize iyi bakın bacılar :) Görüşmek üzere öpüldünüz
Acele etme, ev araba istediğin kıvama gelsin, satarsın.Yoo banada bişey olmuyacak Ankara'nın en iyi yerinde oturuyorum baktım olmuyor evi arabayı satıp bende gider mis gibide yaşarım yurt dışında sizler RTE ye oy verenleri hep cahil ve aç saniyosunuz galiba
sizin icin olmayacak olan ne ki?Yoo banada bişey olmuyacak Ankara'nın en iyi yerinde oturuyorum baktım olmuyor evi arabayı satıp bende gider mis gibide yaşarım yurt dışında sizler RTE ye oy verenleri hep cahil ve aç saniyosunuz galiba
Hakkını helal et yavru, çok çalıştın.Burası her an kapanabilir. Kendinize iyi bakın bacılar :) Görüşmek üzere öpüldünüz
Neye kime göre sana göre şuan CHP kazansa iyiydi bana gorede ak parti bu bir görüşAçıkca yüzünüze karşı o yorum da ne olduğunuz yazılmasa da sizin bunu ifade ediyor oluşunuz bile bir şey gözümüzde..
Gitseniz ne fark ediyor yurt dışına??
Ordan da olmadığınız ülkenin kaderine çomak sokuyorsunuz zaten..
Geldide niye satiyim istediğim semtte oturuyorum ve hiç fakir yokAcele etme, ev araba istediğin kıvama gelsin, satarsın.
Banane demirtaştan ya ben kürt değilim doğuya yakın bile oturmuyorum.hdp seçmeni değilim bişey değilim.sanki adam bi sokak arasında karşına çıkıpta bunu vuracakmış gibi amma büyüttün.o kadar dert ettiysen yaz cumhurbaşkanına verdirsin müebbeti eli değmişken de terörün kökünü kurutsun.önce iktidar olması gerekiyor du tabi.Bence siz bir soda için hazımsızlığa iyi gelirdemirtaşi çıkaracakti değil mi daha yazık oldu
Bu zihniyete hiç şaşırmadım,yurtdisinda sol partilere oy verip,burası için hayatımızın içine eden gurbetçiler gibi.Şaka mısın sen ya hem ülkeyi bu duruma getirenlere oy ver hem de durum kötüye giderse Avrupa'ya kaçarım de ne güzelmiş!
Burası her an kapanabilir. Kendinize iyi bakın bacılar :) Görüşmek üzere öpüldünüz
Bende gidiyorum.Çocuğunuza dil öğretin başka bir şey yapmayın yaşları küçükse dil eğitimine başlatın .Bu ülkeden umudu kesin .İngilizce öğretmeniyim arkadaşlarımın çoğu yurtdışında iş buldu bir haftalık kurslarla hemdenklik alıp Avusturya İspanya’da Almanya da işe Başlayanlar oldu sadece dil bildikleri için .Bende gideceğim zaten bu seçimleri bekliyordum son bir umudum vardı bitti .
Bir özel teşekkürüm de sana Noegthy, üslubunu hiç bozmadan, herkesi her daim güzel kırmadan yorumladın.Burası her an kapanabilir. Kendinize iyi bakın bacılar :) Görüşmek üzere öpüldünüz
İyi tamam anladık siz mukemmelsiniz harikasınız günlük gülistanlık geciniyorsunuz saraylardasiniz sizin için tek gerçek akp, sizlerdaha akillisiniz , daha zekisiniz,daha durustsunuz, her sene siz kazanırsınız. Tamam anladık hep aynı şeyler zatenSSK başkanıyken onu yapan ülkenin başina gelince neler yapardi. Ahlak olsa çocuğunu sigorta yaptırmadı. Daha önce de örnek vermiştim taksicide ahlak yoksa km fazla yazdırıp çaliyor mesela daha fazlasini yapmaya imkanı yok. Olsa onu da yapar. İmkani yok ye az çalan daha ahlakli olmuyor
Diyosunuzya açlıktan öleceksiniz diye bende RTE ye oy veren herkes alt gelir grubundan değil.dedimsizin icin olmayacak olan ne ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?