Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Diyosunuzya açlıktan öleceksiniz diye bende RTE ye oy veren herkes alt gelir grubundan değil.dedim
Ust gelir grubundan oldugunuza eminiz zTen
O partinin ekmeğini yemeseniz şakşakcılıgını da yapmazdınız bunca aleni zulme, multeciye, tehlikeye ragmen

Bu zihniyete hiç şaşırmadım,yurtdisinda sol partilere oy verip,burası için hayatımızın içine eden gurbetçiler gibi.
Sahibim dediğiği evi arabayı da nemalanmaktan almıştır belki 🤐 aynı böyle bir tanıdığım var kocası yandaş ihaleler ala ala köşeyi döndüler🙄

!

Eklentiler

• IMG_20230528_230334.webp
    IMG_20230528_230334.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 61
Sahibim dediğiği evi arabayı da nemalanmaktan almıştır belki 🤐 aynı böyle bir tanıdığım var kocası yandaş ihaleler ala ala köşeyi döndüler🙄
Siyaset topiğine kusma köşesi de yapılmalı insanın midesi kalkıyor nereye kusacağını bilmiyor bunlar yüzünden..

Diyosunuzya açlıktan öleceksiniz diye bende RTE ye oy veren herkes alt gelir grubundan değil.dedim
e iste sizin gitmenize gerek yok, acliktan ölecek olsaniz bile yada ölmeseniz bile.
kendi tercihiniz sonuçta gidebilecek olsaniz bile gitmemelisiniz bence

Durun şimdi konumuz vahdettin.Yalniz bakıyorum vahdettinin torun torbasına hepsi başı bacağı açık saçlar boyalı tırnaklar ojeli "ecnebi" nitelediğiniz insanlar gibi.Burdaki Osmanlıcılar ise örtümü CHP çıkardı üğğ aglaniyor hayret cidden hayrett
Hakkat yav vahdettin nerden çıktı birden tırstım 😂😂
Ben işçi köylü emek falan derken
Karşıma gelen argümana bak,vahdettin.

Back
X