- 8 Nisan 2023
- 5.403
- 47.564
- 468
Ankara'da gördüğüm en zengin semtler oralardı, daha zengin yerlerini görmeye yakıtım yetmediAa valla kabul etmem, orta üst segment o.
Zengin diye ona demiyoruz.
Gemicikler bekliyoruz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ankara'da gördüğüm en zengin semtler oralardı, daha zengin yerlerini görmeye yakıtım yetmediAa valla kabul etmem, orta üst segment o.
Zengin diye ona demiyoruz.
Gemicikler bekliyoruz.
Neden babanızın nesi varVallahi ben bu sonucu bekliyordum canım ama babam için çok endişeliyim.
Bizim de Trakya'da kayinpederin var,bir katını bize verdi.Giderim orada steril bir yaşam sürerim en azından.Nasıl elde edildiği belli olmayan yolla zengin olcagımıza helalimzle fakir oluruz işte.. allahtan zamanında peder ev almışta ona güveniyorz bu saatten sonra basımızı sokcak bi evimiz var şükür edasından öteyede gidemeyiz paramız olmuş pul… aaa ben cok elit semtteyim evim arabam var diyo..
anlat ki anlat alım gücü yok diye pehhh..
Yapan sizsiniz baybe byyeee
İnan hiç bilmiyorum ne olacak.sgk sadece emekliler falan değilki suriyelilerin sağlık barınma artık başka neleri varsa onlara da para veriyor.e nasıl bu parayı yerine koyacağız.gelir mi var.vergilerle biz koymaya çalışacağız iyice ağırlaşacak vergiler bir yol bulunmazsaErken seçim mutlaka olacak,şu durumda kaçınılmaz.
Ablamız bir cevap versin güvencesini öğreneceğiz.Ankara'da gördüğüm en zengin semtler oralardı, daha zengin yerlerini görmeye yakıtım yetmedi![]()
Anjiyo oldu dün,entube değil ama böbreklerde sorun var şu an için onu kontrol altında tutmaya çalışıyorlar.Neden babanızın nesi var
Hepimiz aynı gemideyiz ama parası olan kaçıp gidecek.İnan hiç bilmiyorum ne olacak.sgk sadece emekliler falan değilki suriyelilerin sağlık barınma artık başka neleri varsa onlara da para veriyor.e nasıl bu parayı yerine koyacağız.gelir mi var.vergilerle biz koymaya çalışacağız iyice ağırlaşacak vergiler bir yol bulunmazsa
Hiçbiri Ebubekir Sıddık bebeğin ilk diş partisi, Ömer Faruk bebeğin gösterişli pastalı kaka partisi, tatlı Abdürrezzak’ın Diriliş Ertuğrul’dan fırlamışcasına kılıçlı mehteranlı konvoylu sünnet düğünü, Hümeyra Asel’in kollarının minnak bileziklerle dolduğu, annesinin padişah karısı gibi giyindiği altı ay kınası olamaz kardeşim. Zenginlikten ne anlarsınız? Niv cörsi nedir, yeniliyorsa doğacak oğlum Hıfzı Berkay’ımın baby showerına hazırlatmak isterim?Zenginlik yaristiralim istersen birde. New Jersey beklerim byeeeee
BilemedimAblamız bir cevap versin güvencesini öğreneceğiz.
Sahibinden bunun için var, gir şehre sırala yap nerede ne var evimize hizmet ahshshshs
Görmedik demiyoruz en azından.
İşin iyice artık sınırını kaçırdılar burdada aynısı oluyor bebeği olanlar var bu ne al sevincini evde yasa silah atmak nedir evde gobekmi atiyosun romanmi oynuyorsun ne yaparsan yap çevreye zarar verme bariGzekali komşulardan biri silah atıp duruyor, site içerisinde yapıyor bunu bloklar yan yana. Allah akıl fikir versin. Birisinin evine,balkonuna gelir demiyor ya şehirdeki dağlı. Sevinç bile vahşi
Çok tehlikeli bu nedir yaa.Orduda İyi parti üyesi öldürülmüş allahim asıl iş şimdi başladı yapmayın ne olur sakın yaa...
Hamileyim kardeşim, şikayet etmeyin. Bilgi almak da mı yasak?Hiçbiri Ebubekir Sıddık bebeğin ilk diş partisi, Ömer Faruk bebeğin gösterişli pastalı kaka partisi, tatlı Abdürrezzak’ın Diriliş Ertuğrul’dan fırlamışcasına kılıçlı mehteranlı konvoylu sünnet düğünü, Hümeyra Asel’in kollarının minnak bileziklerle dolduğu, annesinin padişah karısı gibi giyindiği altı ay kınası olamaz kardeşim. Zenginlikten ne anlarsınız? Niv cörsi nedir, yeniliyorsa doğacak oğlum Hıfzı Berkay’ımın baby showerına hazırlatmak isterim?
Geceyi Mevlana ile bitirmiştik dün, yine öyle yapayım. Edebi açıdan yaklaştığımı yine söyleyeyim. İyi gecelerSeçen kimse seçilen o dur.
Ben sizinle karşıt görüşteyim ama biliyorum o grubu. Tiksinip çıkmıştım üyelikten gerçekten tövbe estağfurullahlık bir topluluk.7-8 sene önce filan facebookta bir bebek grubuna üyeydim. İsim vermeyeyim baya aktif. Kurucusu yurt dışında yaşiyor abd de. Neyse biz güzel güzel bebek yetiştirmekle ilgili paylaşimlar yapıyoruz konuşuyoruz filan birden birsey oldu adminler siyasete başladı. Hdp güzellemeleri kürt sorunu nasil başladı. Devlet kürtleri öldürüyormuş. Pkk ypg kahraman. Devlet kendi askerini öldürüp pkk ya iftira atiyormuş bebek katili denmesi bile iftiraymiş. 7 haziran seçim dönemi. Karşit görüşler ve hatta begenenler bile şutlanıyordu gruptan. Sessiz sessiz Bi ara takip ettim şoklarda kalarak. Ve atatürkü de asla sevmiyorlar. Grup bir dönem kapatildi açildi. Ben Facebook bıraktım. Neyse önceki gün merak edip bir bakayım dedim ne göreyim bilin bakalım güzel günler için kimi destekliyorlar? Yani terör örgütleriyle kolkola diye boşuna demiyoruz iftira diyorsunuz ama değil. Onlarda heyecanla Kılıçdaroğlu gelsin özgürlük gelsin diye beklediler.
Yok onlar dağdaki hdp lilerdir.silah ne arar akp li komşuda yav.İşin iyice artık sınırını kaçırdılar burdada aynısı oluyor bebeği olanlar var bu ne al sevincini evde yasa silah atmak nedir evde gobekmi atiyosun romanmi oynuyorsun ne yaparsan yap çevreye zarar verme bari