Seçenek olmak , şüphelerim, canı yanmak... Bir bakar mısınız lütfenn..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya size inanmıyorum birisinin adını kötüye çıkarmak elli kişinin diline dolamak çok mu normal?

Detayını vermedim daha üzücü şeyler yaşadım malesef buraya yazamiyorum
Ne yaşamış olabilirsiniz allah aşkına? Biri size yürümüş, siz de açık kapı bırakmışsınız ve insanlar farketmiş vs. Eee? Bunda daha üzücü yaşanmış olabilecek bir şey yok. Abarttığınızı kabul etmemek için yazamam diyorsunuz.

Okul mudurune giderek siz buyutmussunuz. Aslinda su demek olmus ben seni cok bekledim ama gelip konusmadin bende kizdim. Asil giderek rezil olmussunuz. Insanlar size konusurken durusunuz ile kesebilirdiniz
Müdüre gitmekteki amacım yazılı değil sözlü bir sikayetti artık yapmasınlar diye ve gerekli mesajı aldiklarini düşünüp geri çektim zaten

Müdüre gitmekteki amacım yazılı değil sözlü bir sikayetti artık yapmasınlar diye ve gerekli mesajı aldiklarini düşünüp geri çektim zaten

Tamam ama bu olay yasandi artik. Kapansin istiyorsanız duvar gibi olacak hayatiniza devam edeceksiniz cook tepkisiz olacaksiniz.

nasıl kötüye çıkardı adınızı?
açılsaydu adınız temize mi çıkacaktı?
Açılsaydı deyip duruyorsunuz ama o zaman da dedikodu malzemesi yaptığı için tepkimi belli edecektim ve geçen seneki olayı sorup niyetini soracaktım ama olmadı.

Tamam ama bu olay yasandi artik. Kapansin istiyorsanız duvar gibi olacak hayatiniza devam edeceksiniz cook tepkisiz olacaksiniz.
Teşekkür ederim bu yorumunuz için ben de artık böyle düşünüyorum. Zaman her şeyin ilacı tecrübe oldu.

Açılsaydı deyip duruyorsunuz ama o zaman da dedikodu malzemesi yaptığı için tepkimi belli edecektim ve geçen seneki olayı sorup niyetini soracaktım ama olmadı.

geçen seneki olayı müdürden duydunuz zaten. şikayete gitmeseydiniz haberiniz olmayacaktı.
adınızı nasıl kötüye çıkardı?
seviştik mi demiş ?

Teşekkür ederim bu yorumunuz için ben de artık böyle düşünüyorum. Zaman her şeyin ilacı tecrübe oldu.

Bu arada bunu yasamis biri olarak söylüyorum ne kdr tepki alirsaniz alin sabredin. Benim durumda mudur gelip bana bosver demisti dusunun. Bu arada cocugun sucu yoktu cevre yapmisti

Iyi yapmissiniz bosverin, ustunde fazla dusunmeyin, civik civik konusurken 2 defa dusunur artik.Mudurun dedigi gibi gecen yilda baskasina yapmis. Hareketleri 32 yasinda bir adam gibi degil de 12 yasinda cocuk gibi.

Ya size inanmıyorum birisinin adını kötüye çıkarmak elli kişinin diline dolamak çok mu normal?
Adını kötüye çıkarmak diye bir şey yok ki. Sizden hoşlandığını sizin de ondan hoşlandığınızı söylemiş. Ortalık yerde hoilanmadığım biri filan yok öyle sananların kendi paranoyası deyip geçseniz olay hiç büyümeyecekmiş.

Yazının yarısına kadar okuyabildim, kusura bakma, çünkü çok uzunmuş.

Ben olsam o söylenenlere kulaklarımı tıkar, sadece işime bakardım. O erkek hocanın takıldığı kadının profilini o kadar didiklemezdim.

Adam senden gerçekten hoşlanıyor olsa gelip sana söylerdi. Öyle orada burada bunun lafını edip dedikodu çıkarmazdı. Belli ki aşırı karaktersiz biri.

Sen de sırf adamın ilgisi hoşuna gitti diye bu olayın üstüne çok gitmişsin.

Yani ne bileyim, öğrenciyken ortaokulda lisede birbirinden hoşlanan kişiler olurdu veya sadece tek taraflı hoşlanmalar olurdu ama çocuklar arasında bile bu hoşlanma işleri bu kadar olay olmazdı. Durum gereksiz yere büyümüş.

Iyi yapmissiniz bosverin, ustunde fazla dusunmeyin, civik civik konusurken 2 defa dusunur artik.Mudurun dedigi gibi gecen yilda baskasina yapmis. Hareketleri 32 yasinda bir adam gibi degil de 12 yasinda cocuk gibi.
Çok teşekkür ederim canım. Zamanla unutulacagini ümit ediyorum. Okula yeni birileri geldikçe dikkatleri dağılır inşallah.

Ee bir şey demedin mi? Ben olsam kızarak " ne münasebet, yok öyle bir şey. Saçma şeyler uydurup durmayın" derdim, ters ters bakardım.

Aksine dedikodulara tepki göstererek değerimi koruduğumu düşünüyorum. Bakış açısı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…