Seçenek olmak , şüphelerim, canı yanmak... Bir bakar mısınız lütfenn..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ders saatinde sınıfına gidip iki dk bakar mısın diyerek ağzının payını verseydiniz işler buralara varmazdı. Kaçacak yeri de olmazdı o zaman.
Ama merak etmeyin bundan sonra duruşunuzu koruyun, unutulur gider. Yeni bir dedikodu malzemesi bulurlar yakında.
Çok teşekkür ederim kimse derdimi anlamadi sizden başka. Müdüre keyfimden gitmedim. Mecbur kaldım. Sonra geri cektim zaten sikayetimi hatalarini anlamislardir diye.

Merhaba kızlar canım çok sıkkın. Sizinle dertleşmek istedim. Hemen özet geçeyim. Yerimde olsanız ne yapardınız? Öğretmenim, bekarım bu yıl yeni bir okula atandım. Daha okulun ilk gününden Eylül seminerinden beri başka bekar bir hoca benden hoslanmis hatta biraz da ötesinde. Ben bana karşı ilgisinin farkındaydım her adimda peşimde. Açıkçası benim de hoşuma gidiyordu ilgisi. Çevresindeki bayan hocalarla hep bana bakıp gülüp konusuyorlardi. Neyse ben biraz kıskanç biriyim ve şüpheci. Yeni gelmişim okula zaten. Tam olarak kimseyi tanımıyorum. Niyeti ne anlayamiyorum ilk başta. Instangramdan cevresindeki tüm kadın hocaların hesabına baktım. Özellikle yakın olduğu, arabasıyla gidip gelirken, bırakıp başkasının arabasına binmeye başladığı, sohbet ederken çok yakinlastigi bir hocanın hesabı herkese açıktı. Bu 70 fotoğrafının 70ini de beğenmiş. İçinde dekolteli, mayolu fotoğrafları da var. Bir tane paylasiminda da evlilikten bahsetmiş kadın. Bu onu da beğenmiş. Her neyse aradan 1 hafta geçince tekrar baktım kadının hesabına 70 begeniyi de geri çekmiş. Demek ki gocundugu bir yarası var. Sadece arkadaşça begeni olsa 70ini begenip hepsini niye geri çeksin? Şimdi de hesap herkese gizli. Ben okuldan bayan arkadaşlarla takiplesiyorum bu bahsettiğim kadına istek attım kabul etmedi. Zaten bana karşı aşırı mesafeli ve soğuk davranıyor. Her neyse benden hoşlanan erkek hoca tüm okula duyurmuş kulağıma kadar geldi.Ama bir türlü gelip açılmadı 3 ay oldu. Açıkçası bir de gülüp espiriyle karışık arkamdan konustuklarini duydum.
Bir de o yakın olduğu kadının ınstangramindaki saçma durumlar canımı sıktı. İlk kez meslek hayatımda eğitim dışında adım dedikodu malzemesi oldu. Çok ağladım, üzüldüm. Gelip açılmıyor da. Niyeti dalga geçmek gibi geldi bana. Bir anlık öfkeyle gittim müdüre şikayet ettim. Adımı dedikodu malzemesi yaptı dedim. Müdür de bana yanlış anlamayın sakın o hoca geçen sene de başka bir hocadan hoslaniyormus öyle duydum dedi. Ben şüphelerimde haklı olduğumu düşünüyorum. İsim vermedi ama kesinlikle tahmin ettiğim bayan. Red yiyince galiba benimle kıskandırmak istedi. Her neyse Müdür çağırdı bunu odasına ve yaptığı her şeyi inkar etti. Kulağımla duyduğum dedikoduları bile reddetti. Ben ona anlam yukledigim için kendime çok kızdım. Hele o yakın arkadaşları bunun geçen sene de başkasından hoşlandığını bile bile benimle olması için uğraştılar. Hakkımı asla helal etmiyorum. Tamam insanın geçmişte ilişkileri olabilir fakat bu çok farklı.Yüz yüze bakıyoruz aynı masada oturuyoruz. Hiç mi vicdanları yok? Bir kişi bile gelip beni uyarmadı onunla ilgili.
Sonra bir daha benim adımı kullanmayacaksiniz yoksa olacaklara karışmam deyip çıkıp gittim müdürün odasından.
Müdür okulda araştırma yapıp beni haklı bulmuş. Cidden de herkes onunla beni konuşuyormuş orada burada. Bir de hislerimiz karşılıklı demiş herkese. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım ama psikolojimi bozdu. Çok üzüldüm. Yıprandım. Kendimi ilk kez derslerim, öğrencilerim dışında sohbet malzemesi olarak gördüm. Karşıma geçip açıklamıyor da. Ben bir kaç kez dedikoduların beni rahatsız ettigini, ne yapmaya çalıştığını soracaktım dinlemedi meşgul göründü konuşmaktan kaçtı hep.
Şikayet ettiğimi de herkes duydu tüm okul çalkalanıyor bir ona bir bana bakıp gülüyor insanlar. Okul da degistiremem yeni geldim. Haklı olduğum halde şikayeti geri çekmek zorunda kaldım. Yanlış anlamışım dedim. Yeteri kadar gözü korkmuştur deyip.Bir zaman sonra unutulmasını ümit ediyorum.
Sizce de beni geçen seneki kadına nispet için kullanmış değil mi? O teklifini kabul etseydi benimle ilgilenmeyecekti.Siz olsaniz bunu sineye çeker misiniz?3 ay boyunca sadece arkamdan konuşup yüzüme bir şey demedi. Çekingen bile olsa aracı görevlendirirdi. Ya da mesajla anlatırdı derdini. Bu şekilde çok rezil olmuş gibi hissediyorum kendimi. Berbat bir durumdayım. Ortaya çıkmasam tenefuslerde olay ,herkes merak ediyor, çıksam imalı bakışlar, gülüşler...
Allaha sürekli dua ediyorum şu günler çabuk geçip gitse, göz önünde olmaktan nefret eden biriyim, özellikle okulumda sadece egitimle anılmak isterim ki bugüne kadar öyle olmuştu.
Size içimi dökmek istedim. Yorumlarsaniz zahmet edip çok teşekkür ederim.🙏

Adam 26 yaşında mı ?

Çok teşekkür ederim kimse derdimi anlamadi sizden başka. Müdüre keyfimden gitmedim. Mecbur kaldım. Sonra geri cektim zaten sikayetimi hatalarini anlamislardir diye.
Genç ve bekar öğretmenler özellikle küçük yerlerde maalesef hep hedef oluyor, ben başladığımda da böyleydi belli ki bunca senede de değişen bir şey olmamış.
Samimiyetle söylüyorum insanlara ağızlarının payını vermekten korkmayın, anladıkları dilde hem de. Bazıları dedikodudan besleniyor, ne olduğu fark etmez yeter ki konuşacak bir şey olsun.
Öğretmenler odasında fazla takılmayın, takılırsanız kendi halinizde olun bu tiplerle muhatap olmayın. Sizin konu sönünce yeni bir şey bulurlar.

Dedikoduları şu şekilde duydum artık bizimle eglenmeye gelmiyorsun x hayırdır sevgilin x hoca izin vermiyor mu deyip bana bakıp gülüşmeler ve evet rezil olmuş hissettim kendimi. Müdüre gitmek istemezdim konusabilseydim kendisiyle.
Bir kere tersleseydiniz agizlarini acamazlardi, zaten siz de yazmissiniz ben de ilgisinden hoslandim diye. Sizin kizmaniz dedikodular degil, adamin daha once ayni ilgiyi baska birine gostermis olmasi. Intagram olayindan sonra olaylari buyutmussunuz, kizin instagrami bastan kilitlu olsaydi olay mudure kadar gitmeyecekti demek ki.

Arkamdan konuşuluyor dediğiniz şey neydi ki? En fazla şu ikisi birbirinden hoşlanıyor denilir o kadar. Üzgünüm ama kendi kendinize gelin güvey olmuş da adamdan karşılık bulamayınca delirmiş gibi görünmüşsünüz dışarıdan. Üzücü. Bunun için müdüre mi gidilir?

Beğeniler geri çekmemiş karşıdaki engelleyince beğeniler uçuyor muhtemelen bir şeyler geçti aralarında sizlik bir şey hiç olmamış dedikodu konusunu bilmiyorum yani müdürün çözebileceği bir şey değildi sonuçta iftira ya da tehdit falan değil ama sanki biraz içinizde kalmış açılmadı diye gibi anladım

Yok biz lisede falan yaşadık sizin yaşadıklarınızı. Sonra anlam yüklememeyi öğrendik. Siz yetişkinliğe taşımışsınız, sorun orda.
Ben yeni atandığımda nöbet tuttuğum arkadaş ( adam sanıp sohbet ediyordum ne bileyim hayatında ilk defa kadın gören bir yabani olduğunu) sevgilime ben izin verdiğim için seninle birlikte şeklinde mesaj atmıştı. Böyle tipler var yani maalesef, sadece nasıl davranacağını bilmek gerekiyor. Gerekirse ağza s….rak sorun çözülebilir, zamanında onu da yaptık😂😂

Bir kere tersleseydiniz agizlarini acamazlardi, zaten siz de yazmissiniz ben de ilgisinden hoslandim diye. Sizin kizmaniz dedikodular degil, adamin daha once ayni ilgiyi baska birine gostermis olmasi. Intagram olayindan sonra olaylari buyutmussunuz, kizin instagrami bastan kilitlu olsaydi olay mudure kadar gitmeyecekti demek ki.
Evet hoşlandım ama gelip söylese herkesin ağzına sakız yapmasaydı beni olay buyumeyecekti. O kadını da kendi ağzından dinleyecektim. Ama olmadı hep kaçtı.

Ben yeni atandığımda nöbet tuttuğum arkadaş ( adam sanıp sohbet ediyordum ne bileyim hayatında ilk defa kadın gören bir yabani olduğunu) sevgilime ben izin verdiğim için seninle birlikte şeklinde mesaj atmıştı. Böyle tipler var yani maalesef, sadece nasıl davranacağını bilmek gerekiyor. Gerekirse ağza s….rak sorun çözülebilir, zamanında onu da yaptık😂😂
Bak bu olay. Bu büyütülür. Konu sahibinin anlattığında bu kadar büyütülecek hiçbir şey yok ki. Ben mi göremiyorum?

Ben ortaokulda yasamistim boyle bir sey. Ben de cocuktan hoslaniyordum ama utandigim icin ters davraniyordum zavalliya.
Tamam siz çok olgunsunuz ben çocuksuyum tövbe yarabbim burada bazılarına laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan daha zor... isterseniz daha olgunca davranış sergileyen konulara göz atın🙏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X