- 11 Aralık 2018
- 39.986
- 248.149
Bu davranıştan sonra kimse sizden çekinmez ki. Aksine daha çok dalga malzemesi olursunuz. Belki artık kulağınıza gelmez.Konuşmak isteyince mesguluz deyip geciyorlardi. Müdür ne alaka diyorsunuz ama biraz cekinsinler benden. Adımı malzeme yapıp durmasinlar istedim. Çeki düzen versinler kendilerine istedim.
34 yaşında, daha önce evlilik deneyimi yaşamış bekar bir kadınsınız. Okulda samimi olduğunuz arkadaşınız her kimse bu lafların bir kısmı da onunla yaptığınız sohbetlerden diğer insanlara taşınıyor olabilir.Konuşmak isteyince mesguluz deyip geciyorlardi. Müdür ne alaka diyorsunuz ama biraz cekinsinler benden. Adımı malzeme yapıp durmasinlar istedim. Çeki düzen versinler kendilerine istedim.
Of yeterince gündem olmuştum zaten. Neyse unutulur inşallah.Ayy müdüre şikayet etmekmi gerçekten bütün dünya bir araya gelse insanın kendine yaptığını yapamazmis.Baya baya ergen gibi sikayet falan.Kim ne konuşursa konuşsun siz doğruyu biliyorsunuz gerisi boş ne diye kendinizi reklam ettiniz okula
Benim başıma çok daha beteri gelmişti. Kıskanç kadın, sevgilisinden beni kıskanmisti. Kaç kez is çıkışı benimle konuşmaya gelmişti. Epey de vaktimi alirdi, saçma sapan konuşurdu. Her defasında düzgünce onu dinler, sonra da kendisinin bir şeyleri yanlış anladığını söylerdim. Bir iki konuşma sonrasında kıskanç kadın ikna olup peşimi birakmisti. Ve bu konuda işyerinde bir kez bile dedikodu malzemesi olmadı.Ya derdimi anlayıp güzelce geçer sabret zamanla diyen arkadaşlara çok teşekkür ederimmoral oldunuz. Hayatta her şey insanoğlu için. Benim başıma gelmez deyip,kinamamak lazım Kırıcı yorum yapan arkadaşlara da bir şey diyemiyorum malesef her şey sizin klavye başında yazdığınız kadar basit olmayabiliyor... Allah bir daha çalıştığım okulda böyle üzücü bir olayi karşıma çıkarmasın...
Gerekli dertleşmeyi yaptım.
Mune konumu kapatır mısın rica etsem?
Dedikodulara bir son ver diyecektim derdi ne onu soracaktım bir de zaten her sene birisiyle adı anılıyorsa güvenilir biri olmadığına karar verecektim neyse ya valla yoruldum size kendimi anlatamıyorum siz hep en doğrusunu yapın ben hatalıyımKoca ogretmen olmus, basindan evlilik gecmis bir kadin anca bu kadar bir sureci yonetemez yahu.
Cok merak ediyorum adamla konusabilseydiniz, ne konusacaktiniz ve bu duruma nasil bir cozum olmasini bekliyordunuz?
Ekleme: Diger kadının 72 postunu birden didiklediniz mi cidden? Dedikodularin sebebi bu olabilir bu arada, cok akil kari bir davranis degil zira.
Takıntılı kadın öğretmen kendinden hoşlandığını düşündüğü erkek öğretmenin peşinde dolanmış, konuşmak için kıstırmaya çalışmış, istediği tepkiyi ya da ilgiyi bulamayınca konuyu idareye taşımış gibi görünüyor burdan bakınca.Koca ogretmen olmus, basindan evlilik gecmis bir kadin anca bu kadar bir sureci yonetemez yahu.
Cok merak ediyorum adamla konusabilseydiniz, ne konusacaktiniz ve bu duruma nasil bir cozum olmasini bekliyordunuz?
Ekleme: Diger kadının 72 postunu birden didiklediniz mi cidden? Dedikodularin sebebi bu olabilir bu arada, cok akil kari bir davranis degil zira.
Sakin, munenin telefonuna çağrı atmıyorsunuz, arıyorsunuz da açmıyor gibi davranmayın. Online olduğunda kapatacaktır konunuzu. Defalarca yazmanız süreci hızlandırmıyor.Mune konum kapatılsın rica ediyorum çünkü yorumlar iyice çirkinleşmeye başladı hiç ihtiyacım yok bu yorumlara. Zaten canım sıkkın.
Mudur de söylemiş ya daha önce başka bir öğretmene de yaptı diye. Adamı okul tanıyordur zaten bu kadar takılmayın. İş ortamında böyle şeyler olur.Her hareketimden anlam çıkarıp şöyle mesajlar verdi bana böyle mesajlar verdi deyip duruyormus diken üstünde gibi hissettim kendimi.
Sizde bunları duyunca gülüp konuşulmasına izin verdiniz anlaşılan yoksa kestirip atar bu kadar saçmalamazdınızTek kelime konusmadigimiz halde sevgilin deyip gülüyorlardi ulu orta. Sizi elli kişi diline dolasa ne hissederdiniz?