Seçenek olmak , şüphelerim, canı yanmak... Bir bakar mısınız lütfenn..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her hareketimden anlam çıkarıp şöyle mesajlar verdi bana böyle mesajlar verdi deyip duruyormus diken üstünde gibi hissettim kendimi.
Eeeee!? Desin dursun. Sen okulda o adamın suratına bile bakmasan sorun falan olmazdı ki. Millet de derdi " bu adam bir tarafından bu lafları uyduruyor belli ki".

Konuşmak isteyince mesguluz deyip geciyorlardi. Müdür ne alaka diyorsunuz ama biraz cekinsinler benden. Adımı malzeme yapıp durmasinlar istedim. Çeki düzen versinler kendilerine istedim.

Siz neden bunların olmasına izin verdiniz. ciddi olan insan karşıdan bakışmak yerine gelir size açılır siz de bu konuda düşünürsünüz. adam benden sürekli kaçtı, konuşmaya çalıştım diyorsunuz, siz neden konuşmaya falan çalışıyorsunuz? hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu, bana baktı güldü acaba gönlü mü var demenin ne manası var hele de iş yerinde. Bir de öğretmen olacak bunlar, orası nasıl okul ki? kimsenin görgü kurallarından falan haberi yok mu? size gelip nasıl sevgiliniz olmayan biri hakkında " x mi izin vermiyor?" diyebiliyorlar, siz bunların söylenmesine nasıl izin veriyorsunuz. hiç alakanız olmayan biri için nasıl böyle bir yaygara kopabilir, bu olayda anlatmadığınız eksik bir yan var gibi sanki. Neyse olan olmuş artık. ciddiyetinizi bozmadan gelip gidin işe, gerekene cevabını verin ve bu ortamın geçmesini bekleyin. kendi elinizle kendinizi zor duruma sokmuşsunuz.

Canım bin kere yazdım adam konuşmaya yanasmadi sadece adım sürekli bununla dalga malzemesi haline gelmişti. En son careydi müdür.

bende ogretmenim.boyle gevsek bir ortam gormedim yani yeni atama okulu felanmi bu.ayrica sizden hoslandigi felan yok adamin.meslekte gevsek tiplerden biriymis yeni gelenlere hep yapiyordur.heveslenmeyin atlamayin herseye.ciddi olun ortamlarda zaten insanlar arkanizdqn boyle gulusmelere girisemeyecek.siz bence bazi seyleri eksik anlatiyor olabilirsiniz.

Benim de başıma ilk kez geldi. İnanın utancimdan yerin dibine geçtim. Önünü kesmek istedim dedikoduların diye suçlu ilan edildim. Okula adım atma hevesim kalmadı keşke görevlendirme başka bir yere gitsem fakat mümkün değil.

Okullarda böyle dedikodular çok olur keşke müdüre gitmeseydiniz olayı iyice büyütmüşsünüz görmezden gelmek dışında yapacak bir şey yok şuan. Yeni bir dedikodu duyarlarsa unutulur bu konu merak etmeyin o diğer hocayla da asla muhatap olmayın

Kusura bakmayin ne olur ama aklima bir laf geldi "cirkini kimse öpmemis kendini namuslu sanmiş " derler. Yahu birebir adamin agzindan duymadiysaniz neden bu kadar sinirlendiniz okul ortaminda calisan ogretmen mudur arkadaslarim var bazen boyle durumlar olabiliyor. Yada soyle soyleyeyim ilgi hosunuza gitti ama adamdan adim gelmeyince o sinirle gittiniz. Aslinda adam size teklif etse kabul edicektiniz bu durum var dimi

Ben işimi simdiye kadar hep düzgün yaptım ilk kez başıma geldi. Ne yapacağımı bile şaşırdım. Kimse ne yaşadığımı bilmeden konusuyor malesef.

Sizin okulda herkes yeni atanmış mı bu nasıl ortam ya 3 okulda çalıştım hiçbirinde böyle şry görmedim

Keşke müdüre gitmeseydiniz. Konuşanlarla yüzleşseydiniz keşke. Adama deseydiniz. Yani müdüre demek olmamış. Artık bekleyeceksiniz. Görevlendirme çıkartabilirsiniz boşta okul varsa.

Canım bin kere yazdım adam konuşmaya yanasmadi sadece adım sürekli bununla dalga malzemesi haline gelmişti. En son careydi müdür.
E tamam çok da hoşlanmamış ki konuşmamış. Müdüre taşıyacak ne var bunda? Normal insan a konuşmuyor, ileri götürecek adımı atmayacak der keser ilgiyi. Soranlara yok öyle bir şey bir daha duymamayım der geçer. Şimdi daha mı iyi oldu?

İnşallah canım tez vakitte unutulur o kadar çok üzülüyorum ki. Mesleğimi çok seviyorum. Tek derdim öğrencilerim. Bir an önce kapanıp unutulsa şu olay daha ne isterim ki.

Keşke müdüre gitmeseydiniz. Konuşanlarla yüzleşseydiniz keşke. Adama deseydiniz. Yani müdüre demek olmamış. Artık bekleyeceksiniz. Görevlendirme çıkartabilirsiniz boşta okul varsa.
Adam kaçtı canım konuşmaktan. Konusabilseydim müdür olayı hiç olmayacaktı. Müdür ve öğrenciler benden çok memnun görevlendirme yapmayın hocam unutulur dedi müdür.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…