Seçenek olmak , şüphelerim, canı yanmak... Bir bakar mısınız lütfenn..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi, millete ağzının payını vermediği için bu konu dallanıp budaklanmis.

Demek ki neymiş? Bazı konularda millet bizim namusumuza dil uzatırken, "sevgilin şu hoca mı izin mi vermiyor? " diyerek geviş getire getire gülerken sessiz kalmamak gerekiyormuş.

Millete had bildirmek , ille de bağırıp çağırmak değildir. Normal bir ses tonuyla da elalemin ağzına pekâlâ edilebilir.

Şu yasadiginiz durum iş hayatında birçok sektörde birçok kisinin başına gelebilir. Hatta ogrenciyken bile başımıza geliyordu ya bazı insanlar çok kafaya takar ama böyle şeyleri. Siz de sanırım oylesiniz. En fazla 1 hafta konuşulur unutulurdu. Çok dallanmış budaklanmis konu

Bir öğretmen arkadaşımın başına aynen böyle bir olay geldi , kızcağızda heveslendi , sevdi ama ne oldu , bikac ay sonra sürpriz bir şekilde nişanlandı adam , böyle adamların hep bir yedekte tuttuğu birileri vardır, özür dileyerek söylüyorum sizi de yedeklemeye çalışmış ya da eski sevgilisini kıskandırmak için kullanmış, hocam böyle ilişkilerden uzak durun , özellikle aynı kurumda çalıştığınız insanlara bilhassa dikkat edin , sağlam bir aracı ile gelip adam gibi açılmadıkca böyle dedikodulara malzeme olmayın, sert olun , aynı okulda çalıştığım birçok bekar öğretmen tanışıp evlendi ama aracılar sağlam ve güvenilirdi...

Kesinlikle canım bana hayat boyu kulagima küpe olacak bir ders oldu yaşımız kaç olursa olsun hayattan ders çıkarmaya devam ediyoruz gerekirse öğretmenler odasına gitmem olay unutuluncaya kadar ve bir daha ne bakışlara, ne imalara,ne de dedikodulara prim vermem, kulak asmam. Adam gibi adam gelir konuşur. Konusmuyorsa defolup gitsin bi zahmet...

Son kez yazıp böyle bir olay yaşadığımı ve konu açtığımı unutmak, hafızamdan kazımak istiyorum. @ Mune konum acil kapatilabilir mi lütfen size zahmet.

Benim yasadiklarimi bilmiyorsunuz size uzaktan kolay geliyor Allah kimseye de gostermesin yasadiklarimi.
Madem bu kadar kötü şeyler yaşadınız, sonrasında niye yanlış anlamışım deyip şikayetinizi çektiniz??? Kaldı ki araştırma yapılıp haklı olduğunuz da anlaşılmış.

Kendinizi bu kadar geri çekerseniz o zaman da sizi suçlar insanlar. Size karşı ilgisi olan biri gelir konuşturdu, belki de basta bi beğenisi oldu ama sonra konuşacak kadar ileri bi ilgisi oluşmamış olabilir.

Bir de nacizane tavsiyem daha önce kimin fotoğraflarıni beğenmiş, geçen yıl kimden hoşlanmış, neden olmamışlar gibi konulara girmeyin, sonuçta bekar insanlar çevresinde olan bekar birinden hoşlanabilir sonunda olmayabilir, bunları kurcalamak hicbir zaman fayda sağlamaz. Sanki adama bunu sorsanız ne cevap verebilirdi ki, "hoşlandım beni istemedi" mi diyecek!

Bunda malzeme olacak ne var anlamadım? Adam karışıklık hoşlanıyoruz demiş, yok öyle bir şey hayal görüyor deyip geçseydiniz.
Hayır yani nasıl adınızı çıkaracak anlamadım, ne diyecek?
Keşke müdüre gitmeseydiniz, şimdi hırslanıp daha çok malzeme vermişsiniz gibi görünüyor

Tamam arkadaşlar siz haklısınız ben çocukça davrandım oldu mu? Olayı ilk yaşamama verin. Sağlıklı tepki veremedim.
Anlsmadigim bir şey burada herkesi lincleyen tayfa her konuda mükemmel mi davranıyor? Hani insanogluyuz ya, hata da yapabiliriz.
Zaten üzgün ve canı sıkkın bir insanı daha fazla üzmek neden??
Teselli edici, kırmadan 2 kelime yazmak çok mu zor?? Olan olmuş bosver arkadaşım, sabret geçer gibi şeyler duymak isterdim fakat konuyu actigima bin pisman ettiniz. Sagolun.

Boş teselli ne işinize yarayacak?
Demek ki bundan sonra uzaktan baktı, millet hoşlanıyor dedi diye umutlanmazsınız. Yada özel mevzuları yönetime aktarıp dallandırıp budaklandırmazsınız iyice.
İyi bir hayat dersi olmuş.
30 yal üstü hiç bir erkek gerçekten ilgi duyduğu kadına boş bakışlarla yaklaşmaz. Adım atar. Kahve der bir şey der bir gerçek adım atar.
Elaleme bakmayın. Onlar iki gülmeye muhabbet etmeye yer arıyor. Adamın kendisi gelmediği sürece ilgisi var diyene inanmayın. Sert durup önünü kesin dedikoduların: bir hayat dersi aldınız öyle bakın

Valla hatalisiniz ogretmen hanim, zerre olgun bir davranis degil, dedikodularinin sebebi de bu takintili halleriniz muhtemelen.

Belki de takintili degilsinizdir diyecegim ama dedikodusu ciktigi icin bu kadar kahrolan ilk kez görüyorum, iki kisi birbirinden hoslaniyor diye yapilan dedikodudan bu denli kahrolunmaz. Namusunuza dil uzatilmamis, genc ve bekar iki ogretmen olarak yakistirilmissiniz hepsi bu.
Valla ayni acidan gordum bende yalan yok.

Rica ederiz ama biz birilerini pohpohlamak için burada değiliz. Size hatalarınızı, dışardan nasıl göründüğünü, gerçekleri söylemek için burdayız. Pohpoh istiyorsanız burası pek doğru adres değil. Ama söylediklerimizi dikkate alırsanız bundan sonra daha sakin, daha normal davranabilirsiniz belki.

Konuda eksik kısımlar var gibi. Sizin de hisleriniz var ki açılmasını istiyorsunuz. Açılsın diye fırsat kovalarken o kaçıyor. Onun hisleri olduğu çıkarımınız var ancak öyle değil belli ki. Diğer hesabı beğenmesi sonra beğenileri çekmesi sizle ilgili olmayabilir. Platonik olarak üzerinize alınmışsınız gibi duruyor.

Sizinle alay ediliyor kısmı neresi? İlginizi fazla belli ettiniz ve arada Buraya yazmadığınız başka olaylar oldu ve onları mı duydunuz?

Adam en ufak hoşlansa emin olun söyler, kaçmazdı. Gidip müdüre söyleyip hırsınızı almaya çalışmak daha komik olmuş. Gerçekten rezil olma kısmı orada doğru. Kaç yaşında insanlarsınız gidip bunu müdüre neden şikâyet ediyorsunuz? Sizle konuşmayıp kaçıyorsa bir tane çok düzgün bir mesaj atıp bu tip bir diyalogu tekrar duymak istemiyorum deseydiniz.

Konuda eksik kısımlar olduğunu düşünüyorum. Biraz sakin kalın ve mesafe koyun

Herşeyin ilacı zaman.Hiç canınızı sıkıp moralinizi bozmayın.Olan olmuş,siz derslerinize öğrencilerinize odaklanın,ne güzel mesleğiniz var.Herkes hata yapabilir,hatalar insanı olgunlaştırır ders verir.O beyefendiyle hiç muhattap olmayın,keyfinize bakın.Sonra bana ilgi duyuyor vs demesin.Zamanla unutulur gider.

Ben müdüre gitmenizi doğru buldum. Ve görev yaptığınız okulda yaşananlar bir egitimciye yakışmayan şeyler. Şimdiye kadar çalıştığım okullarda hiç böyle şeylerle karşılaşmadım. Siz bundan sonra aklınızı da kalbinizi de mesleginizle ve ogrencilerinizle mesgul edin. Sizi tanımasam da doğru adımlar atan ve kalbi güzel bir insan olduğunuzu hissediyorum, umarım en kısa zamanda doğru insan karşınıza çıkarda böyle basit insanlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…