- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
-
İnsan merhaba bile demediği birisinin engellemesini neden kafaya takar? Önce buraya odaklanalım bencearkadaşlar geçen gün bir konu açmıştım, birisi hakkında olaydan sonra ona bakmayı bıraktım unutmaya çalıştım, ondan önce benden hoşlanan biri vardı merak ettim bir hesabına bakayım dedim, ve hesabı çıkmadı, bende hesabı kapatmıştır dedim, başka bir hesaptan bakınca hesabı çıktı ve bana engel attiğinı anladım. İnsan merhaba bile demediği birisini neden engeller? aramızda hiçbir şey yaşanmamıştı.
Neden takar ve burda konu açar? Biz nerden bilelim senin bile bilmediğin bir şeyi :)İnsan merhaba bile demediği birisinin engellemesini neden kafaya takar? Önce buraya odaklanalım bence
Hatta merhaba demediği insanı neden stalklar insan?Neden takar ve burda konu açar? Biz nerden bilelim senin bile bilmediğin bir şeyi :)
bu olay 4-5 sene önceydi, hoşlandığını bildiğimi de bilmiyor başkasından duymuştum çok saçma geldi bunu bu durumBaşkasıyla görüşüyor olabilir, iletişime geçmemeniz için sizi engellemiş işte.
4-5 sene önce sizden hoşlanan adamın peşine mi düştünüzbu olay 4-5 sene önceydi, hoşlandığını bildiğimi de bilmiyor başkasından duymuştum çok saçma geldi bunu bu durum
aa evet o olabilirÇok basit sevgilisi engel atmıştır
ahahah bunlar hep yalnızlıktan4-5 sene önce sizden hoşlanan adamın peşine mi düştünüz
Demek ki sevgilisi sizden hoşlandığını biliyordu , rahatsız oldu ve engelletti sizi. Ben öyle düşündüm :)aa evet o olabilir
Onun yaptıgı da sacma sizin yaptıgınız dabu olay 4-5 sene önceydi, hoşlandığını bildiğimi de bilmiyor başkasından duymuştum çok saçma geldi bunu bu durum
Rahatsiz olmustur belki ve hayatinda birisi vardirarkadaşlar geçen gün bir konu açmıştım, birisi hakkında olaydan sonra ona bakmayı bıraktım unutmaya çalıştım, ondan önce benden hoşlanan biri vardı merak ettim bir hesabına bakayım dedim, ve hesabı çıkmadı, bende hesabı kapatmıştır dedim, başka bir hesaptan bakınca hesabı çıktı ve bana engel attiğinı anladım. İnsan merhaba bile demediği birisini neden engeller? aramızda hiçbir şey yaşanmamıştı.
bu pandemi beni delirttiMerhabası bile olmayan birini engelleyen bir adam ürkütür beni
Arada mesele bile yokken
Ama eğer senin hesabını arattıysa ve sevgilisi gördüyse o engellemiş olabilir en fazla
Sende 4 5 sene önceye dönme rica ediciğimm
kendi hesabımdan bakmadım eminimdurumlarına baktıysan ordan görüp engellemiş olabilir
3-4 kızla farklı farklı fotosu var barda, cafede sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum ama varsa onları da kıskanmaz mıydıYa sizi biliyorsa sevgilisi engelletmistir ya da sevgilisi sizi duyar da takinti yapar diye korkusundan kendisi engellemistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?