sebepsiz atılan engel

sizden umidi kalmayinca 5 yıl once engelleyip sonra engelledigini unutmustur.

Gecenlerde whatsappta engelledigim kisilere baktim yıllar olmus Allah Allah ben bunları neden engelledim acaba diye dusundum. Sizinki de o hesap.

Hoslandigi icin uzulmustur belki kizip engellemistir, insaniz sonucta duygularimiz var. Umudunu kesmiştir ve vazgeçmiştir. Onundeki maclara bakiyordur saka saka ama umudunu kestigi kesin.

ben de merak ettim ya herkes dalga geçmiş ama
stalkladığınızı nasıl anlamış ki acaba çok alakasız değil mi?
ayy anlamamış olsun lütfen, ama fake olana engel atmamış, şahsi hesabıma engel atmış, ben kendi hesabımdan bakmadığıma yüzde yüz eminim. fake hesaptan baktım, zaten şahsi hesabımı açalı 1 ay oldu.

arkadaşlık tavsiyelerinde gormuş bu kız zamaninda bana karsilik vermedi diye engellemistir o zaman.

Bilmiyorum instagramin böyle ozelligi var mı instagram kullanmiyorum. hiç kullanmadim.
hesabım açıktı hikaye atmıştım acaba ona bakıp ismim gözükmesin diye engellemiş olabilir mi şimdi bu geldi aklıma, fake hesaptan beni anlamamış olsun lütfen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…