Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar geçen gün bir konu açmıştım, birisi hakkında olaydan sonra ona bakmayı bıraktım unutmaya çalıştım, ondan önce benden hoşlanan biri vardı merak ettim bir hesabına bakayım dedim, ve hesabı çıkmadı, bende hesabı kapatmıştır dedim, başka bir hesaptan bakınca hesabı çıktı ve bana engel attiğinı anladım. İnsan merhaba bile demediği birisini neden engeller? aramızda hiçbir şey yaşanmamıştı.
Hoslandigi icin uzulmustur belki kizip engellemistir, insaniz sonucta duygularimiz var. Umudunu kesmiştir ve vazgeçmiştir. Onundeki maclara bakiyordur saka saka ama umudunu kestigi kesin.
ayy anlamamış olsun lütfen, ama fake olana engel atmamış, şahsi hesabıma engel atmış, ben kendi hesabımdan bakmadığıma yüzde yüz eminim. fake hesaptan baktım, zaten şahsi hesabımı açalı 1 ay oldu.
hesabım açıktı hikaye atmıştım acaba ona bakıp ismim gözükmesin diye engellemiş olabilir mi şimdi bu geldi aklıma, fake hesaptan beni anlamamış olsun lütfen ya
hesabım açıktı hikaye atmıştım acaba ona bakıp ismim gözükmesin diye engellemiş olabilir mi şimdi bu geldi aklıma, fake hesaptan beni anlamamış olsun lütfen ya