• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

schafer hakkında bilgi

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
358
38
merhaba kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum aralıksız ceyiz hazırlığı yapıyorum ben şimdi sırada 12 kişilik kadeh takımı almayı düşünüyorum tüm markalara baktım pek beğenmedim ama schafer daha hoşuma gitti tam istediğim gibi ama
schafer markasını kötü söylüyolar sizce nasıl alayım mı kalitesi nasıl kullananlar memmumn mu

merhaba kızlar sizlere birşey danışmak istiyorum aralıksız ceyiz hazırlığı yapıyorum ben şimdi sırada 12 kişilik kadeh takımı almayı düşünüyorum tüm markalara baktım pek beğenmedim ama schafer daha hoşuma gitti tam istediğim gibi ama
schafer markasını kötü söylüyolar sizce nasıl alayım mı kalitesi nasıl kullananlar memmumn mu

canım benim butun çeyizim schafer çok memnunum desenleri harika

başka yokmu kızlar yardım lütfen

tatlim catalbicakta ve celik urunlerde paslanma yaptigi icin onermiyorlar ama bardak takiminda problem cikacagibi dusunmuyorum ama aklinda bulunsun ne marka olursa olsun boyama olanlarda desenler mutlaka cikiyor elde yikasan bile ona gore secimini yap ben oymali bisey aldim sende oyle yapabilirsib :16:

Tencere tava ve çeliklerini alma bence. Sitede evlenip de kullananların hepsi bin pişman... Belki kahvaltı takımı falan alınabilir. Porselenleri yani...

canım arkadaşların yazdığı gibi çelik gurubunu kimse tavsiye etmiyor ama camda sorun olmaz sanırım...

Ben de Shafer yemek takımı aldım, henüz kullanmadım ama arkadaşların da dediği gibi çelik grubunu tavsiye etmiyorlar. Porselen ve camda çok değişiklik olduğunu düşünmüyorum, kırılacağı varsa her türlü kırılacak zaten:)

Back
X