SBS Anneleri....

Şu anda sonuçlara ulaşılabiliyor canım. Tam beşte açıklandı. Bi daha bi kontrol edin isterseniz.

Arkadaşlar benim sizlere sormak istediğim bir soru var.

Ben bir dershanede Türkçe Öğretmeniyim.

Bu yıl büro açayım,özel ders vereyim diye düşünüyorum

Ancak boşa emek vermek de istemediğimden size sormak istedim

Sizler çocuğunuza Türkçe'den özel ders aldırır mıydınız ?

Buna göre karar vermeyi düşünüyorum

Matematik, Fen gibi derslerden daha çok ders aldırma ihtiyacı duyuluyor bence.
Türkçeden çok zayıf olunmadığı sürece ders aldıran görmedim pek çevremde açıkçası.
Yine de şansınız bol olsun.

mraba sbs anneleri 7 sınıflarda açıklandı benimoğlum 423 416 almış sizde durum nasıl
oğlum çok üzüldü hayalindeki okula puanı yemiyor diye
umarım herkes emeğinin karşılığını elmıştır

Son düzenleme:

mrb ben sbs annesi değilm ama öğrenciyim benim bu yıl bitti okul. sizin sorunuza gelince ailem benim üstüme çok düştü (dersanelere gittim,özel kurs aldım,hergün sorular çözdüm,annemle dersler işledik vb) ama ne yazık ki ben ben ailem kadar değildim ailem bana neler yapsalarda onun hiç bir önemi yoktu .yani benim demek istediğim şey şu sizin bir şeyler yapmanızla bitmiyor iş önemli olan önce çocuğunuz inşallah çocuğunuzun durumu benim gibi olmaz . ama siz çocuğunuza bu gibi yazıları okutun karamsar olmayın deyin ve çalışmayıp kafalarını nasıl vurduklarını göstern .:)

Sizler çocuğunuza Türkçe'den özel ders aldırır mıydınız ?

Valla benim kızımda bu sene 7 ye geçti matamatikte biraz zorlanıyor ama türkçe ve fende sınıfın en iyisi 4. sınıftan beri dersaneye gidiyordu bu sene matematikten özel hoca tuttuk şimdi derslere başladılar okul açılasıya öğretmeni 6. sınıfın önce bir geçişişini yapalım okul açılasıya dedi bence türkçe çocuklarımn çok zorlandığı bir ders değil genelde ama belki talkılan öğrencilerde vardır ama ...

benim de oğlum bu yıl 6 sınıfa başlıyor yani sbs bizede başladı.allah yardımcıları olsun

Benim ozel ders verdigim bir ogrencim var. 8 gecti suan... ingilizce matematik fen bilgisi fln her dersten ozel hocası var sosyal bile.. ama türkçe özel ders almıyo.. türkceden ozel ders alan pek duymadım... ama lise son sınıf ogrencileri arkadaslarımdan alanlar vardı..

Merhabalar Ben ingilizce öğretmeniyim dersanede sbs grubuyla çalışıyorum ve sorunlarına bire bir şahit oluyorum. Anne babalara kesinlikle çok iş düşüyor, özellikle çocukların sosyal hayatını yok etmemelerini öneriyorum velilere,yani öyle 24 saat çalışmaya zorlamaları çok yanlış bir girdaba sürüklüyor strese sokuyor çocukları her gün her şeyine zaman ayırabilecek şekilde plan yapılması gerekiyor.

Sana katılıyorum. kesinlikle zaten onemli olan cok calısmak degil, verimli ve dogru calısıp emeginin hakkını alabilmek..

Evet SBS nin melek anneleri...
yeni eğitim-öğretim yılımız hepimize hayırlı olur inşallah ve
hep başarı getirir inşallah...
yine stres,yine çok çalışmak...
Allah hepimizin yavrularına yardım etsin...

SBS Anneleri,nerelerdesiniz,
sınava daha var ama maraton başladı...
nasıl gidiyor,okul,dersane,çocuklarımız ne durumdalar,
psikolojileri nasıl...??

Merhaba; bende geçtiğimiz yıl sbs annesiydim.
Oğlum 7 sınıfta şuanda. Sınavdan 449.057 puan almıştı oğlum.
Bu yıl dersaneye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ilk deneme sınavları oldu.
Uzun bir zamandır sınav yaşamamıştı bu kez sürenin yetmediğini 7 boş
sorusu kaldığını söyledi..Bakalım bu yıl nasıl olacak? sbs nasıl geçecek?
Henüz çok erken herşey için. Ancak gerçekten işleri zor, o da bunun farkında.
Dersane ve okul arasında sıkışıp kalıyor çocuklar. Bizim okul saat 3 de bitiyor.
Haftada 3 gün ordan hemen dersaneye gidip akşam 17.30 da evde oluyor.
Haftasonuda sabah 9-14 00 arası dersanede. İşin açıkçası oğlumdan daha
çok ben rahatsızım bu durumdan. Çocuk ne haftaiçi ne haftasonu rahat olamıyor..
Dersaneler çok şartlandırıyor çocukları. En büyük korkum ise bu yoğunluktan
bıkıp sene sonunda başarısız olması. Kolay değil çünkü büyük bir maraton var
önlerinde...Allah hepimizin evladına zihin açıklığı versin.

Günaydın SBS anneleri...
sabah duyduğum bir haber beni şok etti...
bayram dahil Şubat tatilinin sonuna kadar,
yani, 2 ay tatil olacakmış okullar...
ne yapacağız,aklım karıştı...

Öyle şey olmaz canım merak etme

Eğitim verilmeyen öğrencilerden beklenti ne olabilir ki

Herhalde bunu farkındadır milli eğitim bakanı ve saz arkadaşları

merhaba arkadaşlar benim ezgimde bu sene 6 sınıfa başladı dersaneyede gidiyor sbs teleşı malesefki sardı bizide kızım bu sene çok panik bir çoçuk oldu bildiğinide unutur hale geldi okulda sbs için çok baskı var diyor ve okulda deneme sınavında snıfında sekizinci olmuş dersane sınavında 350.776 bundan fazlasını yapıcagını biliyorum ama bu sene çok panik her sınava girerken tirtirt titriyor daha önca hiç böyle degildi anlayamıyorum keza ama ilk yazılı notlarıda 90ile 95 arasında aldığı puanlarada acayip üzülüyor aglıyor bilemiyorum ki ne yapsam zaten evde hiç üstelemiyorum kendi kendine ben bunu başaramıyacagım kopleksine girdi niye böyle oldu bilmiyorum ben ne yapayım anneler akıl verin

merhaba arkadaşlar ben de sbs annesiyim foruma yeni abone oldum. malum önceden çok da ilgilenmiyorduk sbs ' yle. benim oğlum da 6. sınıfa başladı bu yıl. üstelik de izmirde yaşıyorduk fakat tayin sebebiyle ankaraya geldik. üstelik geleli 1 ay kadar oldu. ilk sınavlara izmirde girdi, sonra nakille ankaraya geldik. tabi bu da bir dezavantaj oldu bizim için. şehir değiştirdi, arkadaşlarından ayrıldı, okul değiştirdi, kısacası hayatı değişti. ben bir yetişkin olarak bile adapte olamadım bu yeni hayata ondan nasıl hemen adapte olmasını beklerim... sıkıntımız çok anlayacağınız. forumu görünce paylaşmak için ben de geldim aranıza a.s

slm sbs anneleri. benimde kızım sbs yolcusu.
bu sene 8. sınıftaopuyorumnanaktan
6. sınıfta sbs puanı 481.22
7. sınıfta 463....
bu senede bir gayret çalışıyor.
aynı zamanda dersaneyede gidiyor.
bu sene aynı dersanede 3. senesi. allah emeklerini zayi etmesin inşallah.
bu topiği yeni gördüm.
çokta hoşume gitti.
burdan deneme sınavlarının sonuçlarını yazıp konuşabilirizyerimseniben
haftanın 5 günü dersanede aynı zamanda öds yide kazandı ve devam ediyor.
ama gerçekten ben bile bunaldım. bu hersene sınav stresinden. çocuklar ne yapsın.
oyun çağındaki bebelere sürekli ders ders dersssssssss:bbo:

benim kızım en son sbs deneme sınavında 100 sorudan 85 neti var.
öğretmeni bu sayının dahada üzerine çıkacağından emin bakalım.
şu andada iyi diyor ama yinede endişeliyiz tabiiiii
ona belli etmek istemiyorum. bu seferde kendinden mükemmel bir sayı istediğimizi düşünüp az puan aldığında komlekse giriyor.

haftada 600 soru çözüyoruz
bu sayı bazen çok daha üzerinde olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…