SBS Anneleri....

evet arkadaşım sbs anneleri olarak çocuuklarımızın
hep yanındayız...beni öyle mutlu ediyor ki,
şimdiki annelerin ilgisi,gerçekten bizlerin çocukları her yönden şanslı...
evet oyun çağındalar ama maalesef hergün değişen sistem de çocuklarımız oyuncağa döndü...
okul,dersane,ödevler Allah hepsine yardım etsin...
vallahi bunaldım ben...

Selam arkadaşlar.Bende bir sbs annesiyim 7.sınıfa giden bir çocuğum var ve aşırı bir strest içinde.

merhaba.bu yıl benim kızım da sbs'ye girecek.korkunç bir stresmiş.bu konuda deneyimli annelerin önerilerini bekliyorum.olumunekankayizsmile

evet sbs anneleri,
ilk yarı yıl bitti,ikinci yarı yıl zorlu geçeceğe benziyor,
hem bizler hem yavrularımız için...
Allah yardımcıları olsun hepsinin...
ee karneler nasıl bakalım,
çocuklarımızdan haber alınca, haberleşelim lütfen...
tabi karnelerimiz çıktıysa...

sanırım bugün karne alamayacağız.ve bu çocukları olumsuz etkileyecek.karnemiz e okul çökmeden önce baktığımız kadarıyla iyi.ilk dönem ortalamamız 97.ikinci dönem çok zor olacak.ilk dönemdekinden daha fazla destek olmamız gerekecek.hakkımızda hayırlısı...alkisalkisalkis

bizim idareciler sabah 6 ya kadar tamamladılar sadece takdirlerde eksik var bizde aldık teşekkürü buna şükür

Selamlar
Bende SBS annesiyim,oğlum 6,sınıfta
dersaneye gidiyor hemde okulu tam gün
çocuk yoruldu bu apaçık belli,dersanede büğün sınavı var ve 1hafta ders koymuşlar 1hafta ödev proğramı hazırlamışlar çocuk isyan etti tatilde bari dinlenseydim dedi
kararına saygı duyduk 1haftalık dersaneye gitmeyecek tatile çıkacagız ama verilen ödevleri tam yapacak oda en az 3saat kesintisiz yaparsaÇok üzgünüm çoook
anlayacagnız bu sbs olayı hepimizi vurdu

yani bu yıl 7.sınıfların sbs den aldığı notun %40'ı
8.sınıf puanının % 60 ı alınacakmış... mış...
henüz kesin bilgi yok herhalde...
Allahım ya çocukları da oyuncağa çevirdiler...

sözde dersanelerden uzak duracaktık tamamen dersane endeksliyiz. müfredattan alınacak bir şey yok kitaplar bomboş birinci sınıflar daha dolu kitaba sahipler çocuklar bıktı biz bıktık yokmu mantıksal hareket edecek sistemi oturtabilecek becerikli meb bakanımafoldumben

benden hepimize kötü haber sbs yeni uyarlama yapılacakmış =(

nasıl yani??? 6.sınıflar bu yıl sbs'ye girmeyecekler mi?ohaoldumsmile

herkese merhaba..benim de oğlum gelecek sene SBS maratonuna başlayacak.5. sınıfta bu yıl.ama biraz önce yazdıklarınızı okudum da nasıl yani 6. sınıfta girilmiyor mu artık SBS ye.hımmm bu konuyu araştıralım biraz.okuluna sorayım en iyisi..
Boş yere çocuğu bir sürü dersanenin sınavına soktum o halde..çok üzülüyorum çocuklarımız için ama sistemi değişmek elimizden gelmiyor mecbur ayak uyduruyoruz bizde..:sinifsinif:

anacım güzeller her kese iyi hafta sonu olsun YAŞASIN okul açılıyo (azdaha arızaya bağlıyacaktık teğet geçti) isteksizce dersaneye gitti yavrum kıyamam üzülüyorum yapabilecek bir şey yok ona üzüldüğümü hissettiremem yoksa toparlayamayız durumu son 3 ay hepimize kolaylıklar diliyorum oğluşum 10 dak. verdi çifliğine gül ekecekmiş hepinizi öptüm

arkadaşlar söylenti işte,
elbette girecek 6.sınıflarda ama bu tip söylentiler
neden çıkıyor anlamıyorum inanın,
insanların kafalarını karıştırmaktan başka yaptıkları birşey yok zaten...
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...

100 de 95 sistem değişiyo gene nerdenmi biliyorum?emin ellerden çocukları şamar oğlanına çevirdiler ofofofofofofoffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…