SBS Anneleri....

nettenmi öğrencez acaba arkadaşım :uhm:

Evet arkadaşlar meb in sayfasından öğrenicekmişiz bu arada haber doğruymuş bazı velilere bilgi vermeye başlamış dersanedekiler hatta isterseniz şimdiden meb in sayfasına girelim sınav sayfasına kadar açılmaz sonra herkez yığılırsa çok heyacanlandım çok

sayfaya MEB burdan girin arkadaşlar

evet canım eksik bilgi vermişim galiba 6. sınıflarmış benim kızda 6. sınıf öğrencisi Monapisa sağol canım iyi dileklerin için inşallah yarın senden de iyi haberler alırız

Evet arkadaşlar meb in sayfasından öğrenicekmişiz bu arada haber doğruymuş bazı velilere bilgi vermeye başlamış dersanedekiler hatta isterseniz şimdiden meb in sayfasına girelim sınav sayfasına kadar açılmaz sonra herkez yığılırsa çok heyacanlandım çok

sayfaya MEB burdan girin arkadaşlar

teşekkürler a.s.
yalnız kızım sevinmedi pek bu habere kaydirigubbakcemile3
heyecandan yerinde duramıyor :nazar: ben kendimi yarına hazırlamıştım diyor -tatlicadiarzu-

teşekkürler a.s.
yalnız kızım sevinmedi pek bu habere kaydirigubbakcemile3
heyecandan yerinde duramıyor :nazar: ben kendimi yarına hazırlamıştım diyor -tatlicadiarzu-

ayyy kıyamam ben ona, bende şu anda işyerindeyim benim kızım evde yalnız bu onun için önemli olan ilk sınavı yanında olmayı çok isterdim üzülecekse sarıp sarmalamayı ilk an için veya mutluluğunu ilk benimle paylaşmasını ama napalım çalışan annelerin çocukları böyle işte

ayyy kıyamam ben ona, bende şu anda işyerindeyim benim kızım evde yalnız bu onun için önemli olan ilk sınavı yanında olmayı çok isterdim üzülecekse sarıp sarmalamayı ilk an için veya mutluluğunu ilk benimle paylaşmasını ama napalım çalışan annelerin çocukları böyle işte

ayy cnm benm bende kıyamam size :teselli:
sizde akşam eve gidince sarılırsınız umarım iyi olur sonuçları olmasada canları sağolsun önemli olan gösterdikleri çaba ..şu an bile heyecanları ne kadar önemsediklerini göstermiyormu yerimseniben

401,383

teyzeleri biz çok sevindik sositososito kötü bir süprizden korkuyorduk çok şükür :Saruboceq: sevindik şimdi sevinçten ağlıyoruz ana -kız alkisalkisalkis

canım hayırlı olsun, bizde 467,877 almışız ama benim kız ağlayıp duruyor beklentisi daha fazlaymış sanırım neyse sağlık olsun

canım hayırlı olsun, bizde 467,877 almışız ama benim kız ağlayıp duruyor beklentisi daha fazlaymış sanırım neyse sağlık olsun

cnm bende kızını tbrk ederim bence çok iyi bir puan alkisalkisalkis
sanırım fen lisesi istiyordu ondan üzüldü :teselli:
biz anadolu lisesini hedeflmiştik bu puan da ilk yıl için iyi bir adım oldu :lepi:
önmüzdeki 2 yıl daha önemli ve inş. daha başarılı olucaklar :Saruboceq:

449,057 puan aldı oğlum. Hakkında hayırlısı olsun tüm çocuklarımızın.
En azından bekleme gerginliğinden kurtuldular.

Vallahi tebrik ediyorum çocuklarınızı..
benim kızım 300 puan almış,daha haberi yok,yıkılacak biliyorum,
çünkü biz de üzüldük ama ne yapalım daha 6.sınıf,
kendimizi öyle avutacağız artık...
önündeki 2 yıl çok çalışırsa güzel puan alır...
haklarında hayırlısı olsun...

arkadaşlar hepinizin yavrularını teprik ediyorum

songülcüm üzülme cnm önünüzde 2 yıldaha var cnm inşallah telafı ede ezğicim
çok öpyorum.

Kendisi şok oldu yavrum,ama aşırı heyecanın nelere
mal olduğunu gördü,canı sağolsun ,ne yapalım,
çok çalışırsa bundan sonraki sınavlarda daha başarılı olur...
hepinize hayırlı cumalar diliyorum....

Songülcüğüm canı sağolsun be, hiç üzülmesin, benim kızım da geçen yıl 385 puan almıştı ama bu yıl 300den gıdım yukarı beklemiyorum açıkçası. Ne yapayım? Vardır bunda da bir hayır. Allah haklarında hayırlısını versin yeter.

Bugün açıklanır mı bilmiyorum 7'ler ama benim hiç umudum kalmadı zaten, kızım üzülecek bir tek ona üzülüyorum. Çocuk işte, her şey ortada olmasına rağmen yine de bi umudu var hala.

Songülcüğüm canı sağolsun be, hiç üzülmesin, benim kızım da geçen yıl 385 puan almıştı ama bu yıl 300den gıdım yukarı beklemiyorum açıkçası. Ne yapayım? Vardır bunda da bir hayır. Allah haklarında hayırlısını versin yeter.

Bugün açıklanır mı bilmiyorum 7'ler ama benim hiç umudum kalmadı zaten, kızım üzülecek bir tek ona üzülüyorum. Çocuk işte, her şey ortada olmasına rağmen yine de bi umudu var hala.

Hayırlısı olsun,aslında ben düşük bekliyordum zaten ama
insan yine de üzülüyor,ee ne yapalım.canları sağolsun...
7. sınıflar bugün açıklanacak dediler ama net bir bilgim yok...
Allah yavrularımızın emeklerini boşa çıkarmasın inşallah
biraz da hırs versin...
sevgiler...

arkadaşlar hepimizin çocukları için hayırlısı olsun :Saruboceq:
onların ruh sağlığı herşeyden önemli mutlu çocuk başarıya herzaman ulaşır
kızımlada dünden beri uzun uzun konuştuk ve aldığı puanda yaptığı yanlışların aslında bildiği şeyler olması onu üzdü bunun üzerine geçen yılda yaptıklarını gözden geçirip bu yıl için kendisine plan çizdi ..kendine söz verdi ve önümüzdeki yıl herşey daha güzel olucak anne dedi :lepi:
sizlerde buna inanın şu an üzülüyor olabilirler ama üzülerek değil nedenlerini araştırarak doğruya ulaşmaları daha kolay olucak yerimseniben

X