Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nettenmi öğrencez acaba arkadaşım :uhm:
Evet arkadaşlar meb in sayfasından öğrenicekmişiz bu arada haber doğruymuş bazı velilere bilgi vermeye başlamış dersanedekiler hatta isterseniz şimdiden meb in sayfasına girelim sınav sayfasına kadar açılmaz sonra herkez yığılırsa çok heyacanlandım çok
sayfaya MEB burdan girin arkadaşlar
teşekkürler a.s.
yalnız kızım sevinmedi pek bu habere kaydirigubbakcemile3
heyecandan yerinde duramıyor ben kendimi yarına hazırlamıştım diyor -tatlicadiarzu-
ayyy kıyamam ben ona, bende şu anda işyerindeyim benim kızım evde yalnız bu onun için önemli olan ilk sınavı yanında olmayı çok isterdim üzülecekse sarıp sarmalamayı ilk an için veya mutluluğunu ilk benimle paylaşmasını ama napalım çalışan annelerin çocukları böyle işte
canım hayırlı olsun, bizde 467,877 almışız ama benim kız ağlayıp duruyor beklentisi daha fazlaymış sanırım neyse sağlık olsun
Songülcüğüm canı sağolsun be, hiç üzülmesin, benim kızım da geçen yıl 385 puan almıştı ama bu yıl 300den gıdım yukarı beklemiyorum açıkçası. Ne yapayım? Vardır bunda da bir hayır. Allah haklarında hayırlısını versin yeter.
Bugün açıklanır mı bilmiyorum 7'ler ama benim hiç umudum kalmadı zaten, kızım üzülecek bir tek ona üzülüyorum. Çocuk işte, her şey ortada olmasına rağmen yine de bi umudu var hala.