SBS Anneleri....

Arkadaşlar sınav sonucu açıklanmış güya ama ben kızımınkini öğrenemedim, kimlik no yanlış diyo, nası bişey bu? sadece 8. sınıfları mı açıkladılar acaba?

Evet öyleymiş, 6. ve 7. sınıflar daha sonra açıklanacakmış.
Kendim çalıp kendim oynuyorum ben de :)

Valla benim de kızım 7de ama biz öğrenemedik, çevremde öğrenen de duymadım daha... ben anlamadım bu işi.

yok hiçbir yerde yok,
öğrenenler nereden öğrenmiş anlayamadım doğrusu...
bi 13 Temmuz diyorlar,bi 31 Temmuz...
artık pazartesi netleşir inşallah...
hakkımızda hayırlısı olsun bakalım...

MEB'in sitesinde 6. ve 7. sınıflar daha sonra açıklanacak diye yazıyor.
Bekleyeceğiz artık.

bende 7.sınıf sonuçlarına baktım ama göremedim sanırım daha sonra açıklanacak birde e-okul dan görebiliyormuşuz...

arkadaşlar sizler ne yapıyorsunuz bilemiyorum ama ben sabırsızlanmaya başladım açıklansa artık

bizim baştan beri bilidğimiz 6. sınıfların 31 temmuzda sonuçlarının çıkıcağıydı CADIARZU
valla bende çok sabırsızlanıyorum gerçi az çok sonucu biliyoz ama :sinifsinif:
bakalım hayırlısı olsun ya çok üzüntüler ve sıkıntılar geçirdik söz verdim kendime bu yıl daha sakin olucam bu kadar heyecan yapmıcam :umursamaz:

8. sınıf tercihlerde uzatılma oldu bugün son gün..
8. sınıf tercih sonuçları 27 temmuz pazartesi günü MEB sitesinde ilan edilecek.. anadolu lisesine çocukları girecek arkadaşlarıma duyurulur..

arkadaşım sabah sabah benden hayır duası aldın ben tecih sonuçlarını bu gün biliyordum kaç saattir araştırıyordum sonra site aklıma geldi ....ve sana yine teşk heyecanım pazartesiye kaldı sevgiler

8. sınıf tercih sonuçları yarın 26 Temmuz saat 12:00 da MEB sitesinde açıklanıyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

evet arkadaŞlar sonuÇ ne acaba kımse yazmamıŞ ya

bızı daha bakmadık ne kdar aldĞını ama belı 350 dıye bılıyom
neyse saĞlık olsun .

oğlum 8. sınıf öğrencisiydi...istediği okula girdi..ikinci tercih yapmayı düşünmüyoruz...puanların çok yükselmiş olduğunu gördük...günden güne zorlaşıyor artık...allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

arkadaşlar dersanede çalışan bir arkadaşım aradı biraz önce saat 5 te 6 ve 7. sınıfların sonuçları açıklanıyormuş umarım doğrudur , hadi hayırlısı olsun herkez için

arkadaşlar dersanede çalışan bir arkadaşım aradı biraz önce saat 5 te 6 ve 7. sınıfların sonuçları açıklanıyormuş umarım doğrudur , hadi hayırlısı olsun herkez için

Aman doğrudur inşallah ya, strese girdik hep beraber, ne açıklanmaz sınavmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…