sayılı günler (bat)13 gün var..

Ayni durumdayiz benimde bat gunum 15,39 insallah katlanir degerlerimiz
Canım ben malesef düşük yaptım geçen ay doktorum değerin düşük olması sorun değil önemli olan 2 kat artması demişti hiç stres yapma Allah'ın izni ile alırsın bebeğini kucağına

Canım ben malesef düşük yaptım geçen ay doktorum değerin düşük olması sorun değil önemli olan 2 kat artması demişti hiç stres yapma Allah'ın izni ile alırsın bebeğini kucağına
İnsallah pazartesi tekrar yaptiracagim artisi gormeyi umit ediyorum Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin bu ay senin olma ihtimali yuksek olabilir hep oyle derler

İnsallah pazartesi tekrar yaptiracagim artisi gormeyi umit ediyorum Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin bu ay senin olma ihtimali yuksek olabilir hep oyle derler
Canım ben 1 Aralık'ta düşük yaptım o zamandan beri adet olmuyorum adet söktürücü hap kullandım biteli 12 gün oluyor hala olmadım pazartesi doktora
Gideceğim inşallah değerin artar canım iyi düşün iyi olsun

şu an öyle bir bel ağrısı çekiyorum ki ağladım ağlicam bu nedir ya bide misafir geliyo çok yorgunum zaten ağrı kesici de içemiyorum

adana yeni numune hastanesine gittimm eşimle kan vermeye yaa o kalabalıgı o insanları görünce kaçtık ya hastalık heryerr

kimse yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…