- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
hakkında hayırlısı olsun cnmmmAz önce açık kahve renkte ve az miktarda lekelenmem oldu sanırım artık adet olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkında hayırlısı olsun cnmmmAz önce açık kahve renkte ve az miktarda lekelenmem oldu sanırım artık adet olucam
brn varım canımm bende tık yok tuttumu bu ay acaba dersinnn...ayrıca senin bat n zamandı???Bugün niye kimse yok buralardaaaa
Valla bende de tık yok inş tutmuştur da seviniriz ya :))))brn varım canımm bende tık yok tuttumu bu ay acaba dersinnn...ayrıca senin bat n zamandı???
inşlh cnm bat neydi?Valla bende de tık yok inş tutmuştur da seviniriz ya :))))
Canoooookızlarrrr
kan verdim sonuç muhtemelen gebelik var dediCanooooo
Kac cikti canim hayirli ugurlu olsun tebrikler :)kan verdim sonuç muhtemelen gebelik var dedi
Canım hayırlı olsun hadi gozun aydın.benimde bugün bat gününüm.gelen bisey yok insallah da gelmezler.meraktan catliyorum ama acele etmek istemiyorumkan verdim sonuç muhtemelen gebelik var dedi
sağol cnm 98.6Kac cikti canim hayirli ugurlu olsun tebrikler :)
sağolll cnm bnm darısı herkeseee sancın yoksa 2.çizgi silikse egerrr tammdrCanım hayırlı olsun hadi gozun aydın.benimde bugün bat gününüm.gelen bisey yok insallah da gelmezler.meraktan catliyorum ama acele etmek istemiyorum
Canımmmm çok sevindim bi an önce kucağına almak nasip etsin rabbim ☺☺☺allah isteyen herkeseeee bol bol bebişler nasip etsinnn canlarımmm
amiiinnnn....darısııı sana cnmmm seninde hbrini alsaydık biii bakalım buda kızım gibi çektirecekmi banaCanımmmm çok sevindim bi an önce kucağına almak nasip etsin rabbim ☺☺☺
Canım ya ben de merak ediyorum ama bi hafta bekleyim diyorum ya dayanamıyorum ama sabretmek istiyorum ☺ akıntın var mı beyaz kuzu bi de sen silik çizgi gördün mü hiçallah isteyen herkeseeee bol bol bebişler nasip etsinnn canlarımmm
akşam yaptıgım testte vardı bata birgün kala yaptıgımda beyaz akıntı ewet var bat günü sabah ilk idrar la yaptıgımda yoktuuu diyorum ya bnm idrar testlerine güvenim kalmadııı...Canım ya ben de merak ediyorum ama bi hafta bekleyim diyorum ya dayanamıyorum ama sabretmek istiyorum ☺ akıntın var mı beyaz kuzu bi de sen silik çizgi gördün mü hiç
Super canim katlanarak artsin insallahhsağol cnm 98.6
inşlhhh cnm yaaa aminn allahım hepinize nasip etsin..Super canim katlanarak artsin insallahh