- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 34
yok canım o değer de kimyasal olmuyo diye biliyorum .. düşük yaptım 6. haftada650 den sonra ne oldu kimyasal mi yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım o değer de kimyasal olmuyo diye biliyorum .. düşük yaptım 6. haftada650 den sonra ne oldu kimyasal mi yoksa
Adetime 2 gün vardı Canım 9 çıkmıştı testteadetini kaç gün geçmişti canım bu testte?
Ayni durumdayiz benimde bat gunum 15,39 insallah katlanir degerlerimizAdetime 2 gün vardı Canım 9 çıkmıştı testte
Ayni durumdayiz benimde bat gunum 15,39 insallah katlanir degerlerimizAdetime 2 gün vardı Canım 9 çıkmıştı testte
Cok uzuldum canim cok zor ya Allah kimseye vermesin ama ben hep saglikli olsa dusmezdi diye dusunuyorum o yuzden Allah saglikli bebekler nasip etsinyok canım o değer de kimyasal olmuyo diye biliyorum .. düşük yaptım 6. haftada
rabbim isteyenenin kucağını boş koymasın .....................Cok uzuldum canim cok zor ya Allah kimseye vermesin ama ben hep saglikli olsa dusmezdi diye dusunuyorum o yuzden Allah saglikli bebekler nasip etsin
bence stres yapma çok etkileniyo bebişler canım artacak ben öyle hissediyorum allahın izniyle
Ayni durumdayiz benimde bat gunum 15,39 insallah katlanir degerlerimiz
Canım ben malesef düşük yaptım geçen ay doktorum değerin düşük olması sorun değil önemli olan 2 kat artması demişti hiç stres yapma Allah'ın izni ile alırsın bebeğini kucağına
Ayni durumdayiz benimde bat gunum 15,39 insallah katlanir degerlerimiz
İnsallah canim cok destek oldunuz bana Allah razi olsun gercektenbence stres yapma çok etkileniyo bebişler canım artacak ben öyle hissediyorum allahın izniyle
İnsallah pazartesi tekrar yaptiracagim artisi gormeyi umit ediyorum Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin bu ay senin olma ihtimali yuksek olabilir hep oyle derlerCanım ben malesef düşük yaptım geçen ay doktorum değerin düşük olması sorun değil önemli olan 2 kat artması demişti hiç stres yapma Allah'ın izni ile alırsın bebeğini kucağına
Canım ben 1 Aralık'ta düşük yaptım o zamandan beri adet olmuyorum adet söktürücü hap kullandım biteli 12 gün oluyor hala olmadım pazartesi doktoraİnsallah pazartesi tekrar yaptiracagim artisi gormeyi umit ediyorum Allah isteyen herkese saglikla nasip etsin bu ay senin olma ihtimali yuksek olabilir hep oyle derler
Hepimiz için ettim dualarımı Rabbim kabul etsin inşallahbanada et cnm duaaa ya n olur allah kabul etsin...
sorun çizgiyi görmekte deil işte değerin yükselip yükselmicende ki yükselmedi deBen de sanmiyorum 1000 lerde olacagini pozitif gorup kan testi yaptiranlar silikse tabi tam belirgin degilse 200 300 lerde genelde
Hepimiz için ettim dualarımı Rabbim kabul etsin inşallah
oy cnm yaa allah yardımcın olsun bendede daha tık yokkkşu an öyle bir bel ağrısı çekiyorum ki ağladım ağlicam bu nedir ya bide misafir geliyo çok yorgunum zaten ağrı kesici de içemiyorum
saol kuzum Allah razı olsunoy cnm yaa allah yardımcın olsun bendede daha tık yokkk
Slm canım.batın bugun müydü?test yaptin mi?kimse yok mu