• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

Sanirim son adet tarihine gore hamilelik haftasi hesaplaniyor canim. Yumurtlama gunune gore değil. Sormak istedigin buysa tabi. Tam olarak hesaplamak zor. 4unde yumurtlamissan bile tam olarak nezaman dollendigini bilmek zor. Uc asagi bes yukari tahmin :)
Canım dollendıgını yada hamılemıyım demıyorum kı erken dollenıp hamıle kalırsam doktor bunun erken yumurtlayıp dollendıgını anlarmı dıyorum

Canım erken yumurtladığında erken hamile kalıyorsun ve kese normal yumurtlayanlara göre daha çabuk oluşuyor ayrıca ultrasonda kese büyüklüğüne göre sanırım benek haftasını gösteriyor o yüzden doktor hem bhcg değerinden hemde kese erken oluşacağından anlar diye tahmin ediyorum
Ohhhh sukurler olsun benı anladın sana cooook tesekkur edıyorum:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Canım dollendıgını yada hamılemıyım demıyorum kı erken dollenıp hamıle kalırsam doktor bunun erken yumurtlayıp dollendıgını anlarmı dıyorum
canım ne zaman döllendiğinin sadece geç yumutladıysan önemi var yok sa diğer her durumda son adet tarihine göre hesaplanır gebelik başlangıcı sabit tutulur.

neyse bayanlar benim kuran kursuna gitmem gerek hepinize dua edicem sizde bana dua edin Rabbim bu güzel cumagününde hepimizin yüzünü güldürsün inşallah:KK200::KK200::KK200:

kızlar sancı falan yok az önce 3/5 sn bi mide bulantısı yasadım regl olmadım halaa n olucak merak ediyorum gecen ay birgun one attı reglim genelde 5 gün öne atardı satım 18 aralıktı ee n olucak yorumlarınız ndr acabaa

kızlar sancı falan yok az önce 3/5 sn bi mide bulantısı yasadım regl olmadım halaa n olucak merak ediyorum gecen ay birgun one attı reglim genelde 5 gün öne atardı satım 18 aralıktı ee n olucak yorumlarınız ndr acabaa
bence acile git bi baktır canım için rahat etsin testler cok sağlıklı gelmiyo bana artık

cnm saglık ocakları sabah alıyor kanı hastaneyede hiç kan vermk için gitmedim şahsenn bilemedimm şimdi pzts ye kadar beklesem mi diyorummm

akşamda olsa kan alıyorlarmı peki cnm

Of kızlar ya tarlusal biteli bugün 12 gün oluyor hala adet olmadım pazartesi doktora gideceğim

ben öncekinde 650 lerde gördüm idrarda 4 gün geçmişti adetim de
Canım bende idrar testlerine anlam veremiyorum gerçekten benim çizgi de silik te olsa belirgindi o belirginliği göre heralde 50 60 gibi beta çıkar diyordum 9 çıkmıştı testi de koyuyorum aşağıya 20 ve üzeri betayı algılar yazıyordu üzerinde Sonra zaten en fazla 30 a yükseldi kimyasal oldu yani

Eklentiler

• IMG_1427.JPG
    IMG_1427.JPG
    14,6 KB · Görüntüleme: 41
Canım bende idrar testlerine anlam veremiyorum gerçekten benim çizgi de silik te olsa belirgindi o belirginliği göre heralde 50 60 gibi beta çıkar diyordum 9 çıkmıştı testi de koyuyorum aşağıya 20 ve üzeri betayı algılar yazıyordu üzerinde Sonra zaten en fazla 30 a yükseldi kimyasal oldu yani
adetini kaç gün geçmişti canım bu testte?

Back