- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 30
Tebrikler canım hayırlı olsun geç döllenme olmuş galibaKizlar 15,39 cikti cok sukur var ama epey dusuk bir deger
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler canım hayırlı olsun geç döllenme olmuş galibaKizlar 15,39 cikti cok sukur var ama epey dusuk bir deger
yaniiiii kesin birsey demediler miKizlar 15,39 cikti cok sukur var ama epey dusuk bir deger
hayırlısı kuzummmmm yaa günaydılar bu aradaolsun belki erkendir onun için çıkmamıştır hayırlısı olsun canm
günaydıınnnn canımm hayırlı cumalarhayırlısı kuzummmmm yaa günaydılar bu arada
Sadece tahlil yaptirdim muayene olmadim ki pazartesi tekrar kan veririmyaniiiii kesin birsey demediler mi
Canım erken yumurtladığında erken hamile kalıyorsun ve kese normal yumurtlayanlara göre daha çabuk oluşuyor ayrıca ultrasonda kese büyüklüğüne göre sanırım benek haftasını gösteriyor o yüzden doktor hem bhcg değerinden hemde kese erken oluşacağından anlar diye tahmin ediyorumbenı anlayamadın neyse. Acelem fln yok aksıne cok rahatım farklı bısey sormustum ama neyse.
Sanirim son adet tarihine gore hamilelik haftasi hesaplaniyor canim. Yumurtlama gunune gore değil. Sormak istedigin buysa tabi. Tam olarak hesaplamak zor. 4unde yumurtlamissan bile tam olarak nezaman dollendigini bilmek zor. Uc asagi bes yukari tahmin :)Kızlar bısey sorcam bat 26 ama ben erken yumurtladım 4 unde. Peki erken yumurtlayınca doktor bunu anlarmı ? Takvıme gore 2 haftalık gosterıyo eger hamılelık varsa. Ama ben 4 unde yada 5 inde hamile kaldıysam bunu nasıl hesaplıcam ben
çok sevindim canım pazartesiye değer yükselecektir eminim....Kizlar 15,39 cikti cok sukur var ama epey dusuk bir deger
Bu değer düşük bir değer canısı idrar testinde çıkması mümkün değil değer 1000 ileri geçince idrarda pozitif görünür inş 2 gün sonra değerlerin iki katına çıkmış olur sen klomen ve iğne kullanmadın zannedersem o yüzden onların etkiside yoksa geç döllenme ola bilir dikkat et kendine hakkında hayırlısı olsun inş rabbim gönlüne göre versinSadece tahlil yaptirdim muayene olmadim ki pazartesi tekrar kan veririm
hayırlısı cnm bat bugundu demii??Sadece tahlil yaptirdim muayene olmadim ki pazartesi tekrar kan veririm
n yaptın cnmm gidecekmisin hastaneyegünaydıınnnn canımm hayırlı cumalar
benim değerim 10.28 ken idrar testinde gözüktü testler mi yanıltıyo o zaman bizi ((Bu değer düşük bir değer canısı idrar testinde çıkması mümkün değil değer 1000 ileri geçince idrarda pozitif görünür inş 2 gün sonra değerlerin iki katına çıkmış olur sen klomen ve iğne kullanmadın zannedersem o yüzden onların etkiside yoksa geç döllenme ola bilir dikkat et kendine hakkında hayırlısı olsun inş rabbim gönlüne göre versin
bilmiyorum ki adet madet olduğum yok belim felaket ağrıyo temizlik yapıyorum sabahtan beri göğüslerim desen hala hassas pazartesiyi beklicem sanırımn yaptın cnmm gidecekmisin hastaneye
Kuzum ben o kadar araştırma yaptımki anlatamam sana gebelik önce kanda yükseliyo HCG ondan sonra idrarda doktorlar bile diyo bunu en güvenilir test adet günü 10 gün geçtikten sonra yapılan HCG dir yanılma payı yoktur HCG yükselsede iki gün sonraki artış normal olmuyo buda erken düşükler ola biliyo o yüzden beklemek ve kan testi en güvenlisi ultrason da kese gözükene kadar doktorlar gebelik gözüyle bakmıyo düşük yaptıgımda kesenin içinde bebeği görene kadar gebesin diyemem dedi dış gebelik ola bilir dedi benim psikolojimi bozdu resmenbenim değerim 10.28 ken idrar testinde gözüktü testler mi yanıltıyo o zaman bizi ((
zaten benimkide kimyasalmış bundan sonra israr testini kapıdan içeri sokmicam günüm geçmeden de hastaneye falan gitmicem şuan napcamı sorarsanız onu da bilmiyorumKuzum ben o kadar araştırma yaptımki anlatamam sana gebelik önce kanda yükseliyo HCG ondan sonra idrarda doktorlar bile diyo bunu en güvenilir test adet günü 10 gün geçtikten sonra yapılan HCG dir yanılma payı yoktur HCG yükselsede iki gün sonraki artış normal olmuyo buda erken düşükler ola biliyo o yüzden beklemek ve kan testi en güvenlisi ultrason da kese gözükene kadar doktorlar gebelik gözüyle bakmıyo düşük yaptıgımda kesenin içinde bebeği görene kadar gebesin diyemem dedi dış gebelik ola bilir dedi benim psikolojimi bozdu resmen
kesinlikle katılıyorummmmbenim o günkü yaptıgım testte 2.çizgi silikti bugun 2. çizgi silik bile olsa yokkk idrar testleride iyice dandik olduuu yawww üfsss