• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

hayırlı cumalarr kızlarrrr günaydın herkeseee..

:KK70: benı anlayamadın neyse. Acelem fln yok aksıne cok rahatım farklı bısey sormustum ama neyse.
Canım erken yumurtladığında erken hamile kalıyorsun ve kese normal yumurtlayanlara göre daha çabuk oluşuyor ayrıca ultrasonda kese büyüklüğüne göre sanırım benek haftasını gösteriyor o yüzden doktor hem bhcg değerinden hemde kese erken oluşacağından anlar diye tahmin ediyorum

Kızlar bısey sorcam bat 26 ama ben erken yumurtladım 4 unde. Peki erken yumurtlayınca doktor bunu anlarmı ? Takvıme gore 2 haftalık gosterıyo eger hamılelık varsa. Ama ben 4 unde yada 5 inde hamile kaldıysam bunu nasıl hesaplıcam ben
Sanirim son adet tarihine gore hamilelik haftasi hesaplaniyor canim. Yumurtlama gunune gore değil. Sormak istedigin buysa tabi. Tam olarak hesaplamak zor. 4unde yumurtlamissan bile tam olarak nezaman dollendigini bilmek zor. Uc asagi bes yukari tahmin :)

Sadece tahlil yaptirdim muayene olmadim ki pazartesi tekrar kan veririm
Bu değer düşük bir değer canısı idrar testinde çıkması mümkün değil değer 1000 ileri geçince idrarda pozitif görünür inş 2 gün sonra değerlerin iki katına çıkmış olur sen klomen ve iğne kullanmadın zannedersem o yüzden onların etkiside yoksa geç döllenme ola bilir dikkat et kendine hakkında hayırlısı olsun inş rabbim gönlüne göre versin

çok hafif sancılarım varrrr bugun olmazsam eger yarınnn ofs yaa

Bu değer düşük bir değer canısı idrar testinde çıkması mümkün değil değer 1000 ileri geçince idrarda pozitif görünür inş 2 gün sonra değerlerin iki katına çıkmış olur sen klomen ve iğne kullanmadın zannedersem o yüzden onların etkiside yoksa geç döllenme ola bilir dikkat et kendine hakkında hayırlısı olsun inş rabbim gönlüne göre versin
benim değerim 10.28 ken idrar testinde gözüktü testler mi yanıltıyo o zaman bizi :(((

benim değerim 10.28 ken idrar testinde gözüktü testler mi yanıltıyo o zaman bizi :KK43:((
Kuzum ben o kadar araştırma yaptımki anlatamam sana gebelik önce kanda yükseliyo HCG ondan sonra idrarda doktorlar bile diyo bunu en güvenilir test adet günü 10 gün geçtikten sonra yapılan HCG dir yanılma payı yoktur HCG yükselsede iki gün sonraki artış normal olmuyo buda erken düşükler ola biliyo o yüzden beklemek ve kan testi en güvenlisi ultrason da kese gözükene kadar doktorlar gebelik gözüyle bakmıyo düşük yaptıgımda kesenin içinde bebeği görene kadar gebesin diyemem dedi dış gebelik ola bilir dedi benim psikolojimi bozdu resmen

Kuzum ben o kadar araştırma yaptımki anlatamam sana gebelik önce kanda yükseliyo HCG ondan sonra idrarda doktorlar bile diyo bunu en güvenilir test adet günü 10 gün geçtikten sonra yapılan HCG dir yanılma payı yoktur HCG yükselsede iki gün sonraki artış normal olmuyo buda erken düşükler ola biliyo o yüzden beklemek ve kan testi en güvenlisi ultrason da kese gözükene kadar doktorlar gebelik gözüyle bakmıyo düşük yaptıgımda kesenin içinde bebeği görene kadar gebesin diyemem dedi dış gebelik ola bilir dedi benim psikolojimi bozdu resmen
zaten benimkide kimyasalmış bundan sonra israr testini kapıdan içeri sokmicam günüm geçmeden de hastaneye falan gitmicem şuan napcamı sorarsanız onu da bilmiyorum

benim o günkü yaptıgım testte 2.çizgi silikti bugun 2. çizgi silik bile olsa yokkk idrar testleride iyice dandik olduuu yawww üfsss

silik öıkan testi akşam yaprım bugun sabah ilk idrarla yaptım hiç birşey yok

Back