• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

:işsiz:Benimde bat yarin ama kasiklarim ve biraz da belim ağrıyor.regl olcakmisim gibime geliyor ama insallah gelmez ya

Canım ben 1 Aralık'ta düşük yaptım o zamandan beri adet olmuyorum adet söktürücü hap kullandım biteli 12 gün oluyor hala olmadım pazartesi doktora
Gideceğim inşallah değerin artar canım iyi düşün iyi olsun
çok geçmiş olsun cnm yaa inşlh dr ii seyler söylerr pzts yaz mutlaka sonucu bekliyoruz

Kızlar sanırım ölüyorum çok kötüyüm belim koparcasına ağrıyo kalçalarıma imdi ağrısı elimi kendi vücuduma dokunduramuyorum sanki anında yüzlerce iğne batıyormuş gibi oluyor ayakta durmaya mecalim yok sıcak evde tir tir titriyorum heryerimden ateş fışkırıyo ya iyileşceme iyice berbatlaşıyorum ama şu belle kalça ağrısı beni bitirdi

Kızlar sanırım ölüyorum çok kötüyüm belim koparcasına ağrıyo kalçalarıma imdi ağrısı elimi kendi vücuduma dokunduramuyorum sanki anında yüzlerce iğne batıyormuş gibi oluyor ayakta durmaya mecalim yok sıcak evde tir tir titriyorum heryerimden ateş fışkırıyo ya iyileşceme iyice berbatlaşıyorum ama şu belle kalça ağrısı beni bitirdi
Sen pazartesi kesin git canım doktora ya

Kıyamam valla üzülüyorum sen biraz kafanı dağıt annenlere falan git belki iyi gelir başka bişeler düşünmen kuzum
Kafamı da bişeye takmıyorum aslında bugün güne gayet iyi uyandım ama uyandığımdan beri böyleyim hastayım zaten mahvoldum iyice yarın da görümcem bebeğini bana bırakcakmış nasıl bakcaksam hasta hasta ödüm kopar ona da geçiririm die

ayyy cnm kıyamam çok geçmiş olsun dr gitseydin keşkeee:(

Az önce açık kahve renkte ve az miktarda lekelenmem oldu sanırım artık adet olucam

günaydınn canlaaarr

Back