- 10 Aralık 2014
- 879
- 585
- 53
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet cnm bugundü ilk idrarla yaptım koca birtek çizgi gördümSlm canım.batın bugun müydü?test yaptin mi?
inşlhhh cnm olmazsın hayırlısı olsun hepimizin hakkındaBenimde bat yarin ama kasiklarim ve biraz da belim ağrıyor.regl olcakmisim gibime geliyor ama insallah gelmez ya
çok geçmiş olsun cnm yaa inşlh dr ii seyler söylerr pzts yaz mutlaka sonucu bekliyoruzCanım ben 1 Aralık'ta düşük yaptım o zamandan beri adet olmuyorum adet söktürücü hap kullandım biteli 12 gün oluyor hala olmadım pazartesi doktora
Gideceğim inşallah değerin artar canım iyi düşün iyi olsun
Yeni numune hep kalabalık canım bi tıp merkezi falan olsaydı yakınlarda yarım saatte bile bakıyorlaradana yeni numune hastanesine gittimm eşimle kan vermeye yaa o kalabalıgı o insanları görünce kaçtık ya hastalık heryerr
Sen pazartesi kesin git canım doktora yaKızlar sanırım ölüyorum çok kötüyüm belim koparcasına ağrıyo kalçalarıma imdi ağrısı elimi kendi vücuduma dokunduramuyorum sanki anında yüzlerce iğne batıyormuş gibi oluyor ayakta durmaya mecalim yok sıcak evde tir tir titriyorum heryerimden ateş fışkırıyo ya iyileşceme iyice berbatlaşıyorum ama şu belle kalça ağrısı beni bitirdi
Sancı bebiş varken de oluyo canımBenim bat 2 gün fakat sancılar şimdiden başladı :/
Gerçekten çocuk gibi ağlayasım var ya canm o kadar acıyo kiSen pazartesi kesin git canım doktora ya
Kıyamam valla üzülüyorum sen biraz kafanı dağıt annenlere falan git belki iyi gelir başka bişeler düşünmen kuzumGerçekten çocuk gibi ağlayasım var ya canm o kadar acıyo ki
Ama hamilelik belirtiside yok iki gün mide bulantım olmuştu oda geçti üşütmüşüm demekki dedim bide göğüs ağrısı var oda her adet zamanı oluyor malesef regl belirtisiyle hamilelik belirtileri neredeyse aynı tek fark gecikmeyi beklemekSancı bebiş varken de oluyo canım
Kafamı da bişeye takmıyorum aslında bugün güne gayet iyi uyandım ama uyandığımdan beri böyleyim hastayım zaten mahvoldum iyice yarın da görümcem bebeğini bana bırakcakmış nasıl bakcaksam hasta hasta ödüm kopar ona da geçiririm dieKıyamam valla üzülüyorum sen biraz kafanı dağıt annenlere falan git belki iyi gelir başka bişeler düşünmen kuzum
ayyy cnm kıyamam çok geçmiş olsun dr gitseydin keşkeeeKızlar sanırım ölüyorum çok kötüyüm belim koparcasına ağrıyo kalçalarıma imdi ağrısı elimi kendi vücuduma dokunduramuyorum sanki anında yüzlerce iğne batıyormuş gibi oluyor ayakta durmaya mecalim yok sıcak evde tir tir titriyorum heryerimden ateş fışkırıyo ya iyileşceme iyice berbatlaşıyorum ama şu belle kalça ağrısı beni bitirdi
gecen ay bata 5 gün vardı her sabh adet sancısı çeker gibi çektim sonrada adet oldumm beklemediğim anda inşlh sen olmazsın hamilesindir..Benim bat 2 gün fakat sancılar şimdiden başladı :/
Ablamlar geldi burdalar hala ayıp olur ya şimdi bacaklarımın kasıklarımın belimin ağrısı olmasa dayanabilirimde onlar çok fenaayyy cnm kıyamam çok geçmiş olsun dr gitseydin keşkeee
Canım gelsin için biraz rahat eder böylelikle .. şubat güzel olacak inş Allah'ın izniyleAz önce açık kahve renkte ve az miktarda lekelenmem oldu sanırım artık adet olucam