Canım dollendıgını yada hamılemıyım demıyorum kı erken dollenıp hamıle kalırsam doktor bunun erken yumurtlayıp dollendıgını anlarmı dıyorumSanirim son adet tarihine gore hamilelik haftasi hesaplaniyor canim. Yumurtlama gunune gore değil. Sormak istedigin buysa tabi. Tam olarak hesaplamak zor. 4unde yumurtlamissan bile tam olarak nezaman dollendigini bilmek zor. Uc asagi bes yukari tahmin :)
Ohhhh sukurler olsun benı anladın sana cooook tesekkur edıyorumCanım erken yumurtladığında erken hamile kalıyorsun ve kese normal yumurtlayanlara göre daha çabuk oluşuyor ayrıca ultrasonda kese büyüklüğüne göre sanırım benek haftasını gösteriyor o yüzden doktor hem bhcg değerinden hemde kese erken oluşacağından anlar diye tahmin ediyorum
canım ne zaman döllendiğinin sadece geç yumutladıysan önemi var yok sa diğer her durumda son adet tarihine göre hesaplanır gebelik başlangıcı sabit tutulur.Canım dollendıgını yada hamılemıyım demıyorum kı erken dollenıp hamıle kalırsam doktor bunun erken yumurtlayıp dollendıgını anlarmı dıyorum
Canım cok sagol ya valla anladıgınız ıcın tesekkur ederım.canım ne zaman döllendiğinin sadece geç yumutladıysan önemi var yok sa diğer her durumda son adet tarihine göre hesaplanır gebelik başlangıcı sabit tutulur.
banada et cnm duaaa ya n olur allah kabul etsin...neyse bayanlar benim kuran kursuna gitmem gerek hepinize dua edicem sizde bana dua edin Rabbim bu güzel cumagününde hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
bence acile git bi baktır canım için rahat etsin testler cok sağlıklı gelmiyo bana artıkkızlar sancı falan yok az önce 3/5 sn bi mide bulantısı yasadım regl olmadım halaa n olucak merak ediyorum gecen ay birgun one attı reglim genelde 5 gün öne atardı satım 18 aralıktı ee n olucak yorumlarınız ndr acabaa
acilde 1-2 saat içinde veriyolar sonucu ama sen bilirsin canımcnm saglık ocakları sabah alıyor kanı hastaneyede hiç kan vermk için gitmedim şahsenn bilemedimm şimdi pzts ye kadar beklesem mi diyorummm
evet canım alıyolar labaratuvar hep açıktır acil deakşamda olsa kan alıyorlarmı peki cnm
Ben de sanmiyorum 1000 lerde olacagini pozitif gorup kan testi yaptiranlar silikse tabi tam belirgin degilse 200 300 lerde geneldebenim değerim 10.28 ken idrar testinde gözüktü testler mi yanıltıyo o zaman bizi((
Bugundu evethayırlısı cnm bat bugundu demii??
Bende merak ettim bir baktirsana hastanede acilden giris yaptim bende gunduzakşamda olsa kan alıyorlarmı peki cnm
ben öncekinde 650 lerde gördüm idrarda 4 gün geçmişti adetim deBen de sanmiyorum 1000 lerde olacagini pozitif gorup kan testi yaptiranlar silikse tabi tam belirgin degilse 200 300 lerde genelde
Canım bende idrar testlerine anlam veremiyorum gerçekten benim çizgi de silik te olsa belirgindi o belirginliği göre heralde 50 60 gibi beta çıkar diyordum 9 çıkmıştı testi de koyuyorum aşağıya 20 ve üzeri betayı algılar yazıyordu üzerinde Sonra zaten en fazla 30 a yükseldi kimyasal oldu yaniben öncekinde 650 lerde gördüm idrarda 4 gün geçmişti adetim de
adetini kaç gün geçmişti canım bu testte?Canım bende idrar testlerine anlam veremiyorum gerçekten benim çizgi de silik te olsa belirgindi o belirginliği göre heralde 50 60 gibi beta çıkar diyordum 9 çıkmıştı testi de koyuyorum aşağıya 20 ve üzeri betayı algılar yazıyordu üzerinde Sonra zaten en fazla 30 a yükseldi kimyasal oldu yani
650 den sonra ne oldu kimyasal mi yoksaben öncekinde 650 lerde gördüm idrarda 4 gün geçmişti adetim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?