• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sayılı günler (bat)13 gün var..

neyseeee sen kendinii rahatlat ii şeyler düşün hepp benn bii ihtimal diyorumm bu ayy inşlh rabbimmm keske pzts kan vermeee ihtimalin olsaydııı sağlık ocagı o dr değil ama baska hastanede olabilirr
Batı 1 hafta geçmeden yapmam heralde hüsran oluyo sonra

Ya cok istiyorm yapmak ama korkuyorm üzülürüm diye
Aslında ümitlenmekten iyi oluyor ben yaptım negatif çıktı en azından boşa strese giripte yine adetimi geciktirerek eziyet etmedim kendime herşetin hayırlısı kuzum alan da allah veren de allah yoksada vardır rabbimin bi bildiği üzme tatlı canını☺

Aslında ümitlenmekten iyi oluyor ben yaptım negatif çıktı en azından boşa strese giripte yine adetimi geciktirerek eziyet etmedim kendime herşetin hayırlısı kuzum alan da allah veren de allah yoksada vardır rabbimin bi bildiği üzme tatlı canını☺
Oda doğru haklisin arkadaşlarım 4 gun kala falan yap dediler bir hafta daha beklim dedim bende

kızlar bata 12 gün var heyacan dolu günler çok cabuk gecsin inşallah ve güzel sonuclar alalım

Back