- 8 Aralık 2016
- 2.457
- 1.629
- 83
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzu rabbim isteyen herkese versin bu ikramından ... sende hiç belirti var mı canımValla verdim kani bu neymis ya kac gundur beynim agridi bakalim ogleden sonta cikacak dua edin bana
Foto at bakimbu hayat benle dalga geçiyor yemin ederim kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyor benle dün yaptığım testte şuan gördüğüm belli belirsiz ikinci çizgi de neyin nesi oluyor valla yoruldum artık bu ne ya
belli olmicana eminim diğer belli olanları bile fotoda gözüksün die kırk kere çekiyodum ama gözükmüyoduFoto at bakim
Doğru diyosun canım bence artık oluruna bırak her ihtimale kendini hazırla...belli olmicana eminim diğer belli olanları bile fotoda gözüksün die kırk kere çekiyodum ama gözükmüyodu
bence test dünden bugüne kafayı yedi bana da yedirtmeye çalışıyo ama dikkate almicam hamile olduğumu sanmıyorumDoğru diyosun canım bence artık oluruna bırak her ihtimale kendini hazırla...
Eski test bekledikçe belirginleşir cane testi yaptığın yarım saatteki test geçerli ertesi günün veya akşama kalmış test doğru sonuç vermezbence test dünden bugüne kafayı yedi bana da yedirtmeye çalışıyo ama dikkate almicam hamile olduğumu sanmıyorum
Sipermin yumurtayla birleşip rahim duvarına tutunması 10 günü buluyor canım hemen ertesi günü hamile kalınmıyo yolculuğu baya uzun sürüyo:))Kızlar bısey sorcam bat 26 ama ben erken yumurtladım 4 unde. Peki erken yumurtlayınca doktor bunu anlarmı ? Takvıme gore 2 haftalık gosterıyo eger hamılelık varsa. Ama ben 4 unde yada 5 inde hamile kaldıysam bunu nasıl hesaplıcam ben
Ultrasında yumurta görmezse zatin çatlamış olduğunu söylüyo ne güzel yumurtladugunı anlaya bikiyosun bende hiç bir belirti olmuyor hangi gün olduğunu bile bilmiyorumKızlar bısey sorcam bat 26 ama ben erken yumurtladım 4 unde. Peki erken yumurtlayınca doktor bunu anlarmı ? Takvıme gore 2 haftalık gosterıyo eger hamılelık varsa. Ama ben 4 unde yada 5 inde hamile kaldıysam bunu nasıl hesaplıcam ben
bencede zaten sadece sinirimi bozduEski test bekledikçe belirginleşir cane testi yaptığın yarım saatteki test geçerli ertesi günün veya akşama kalmış test doğru sonuç vermez
Canım onu sormadım yaw erken yumurtladım 4 unde takvıme gore 9 unda gosterıyodu yumurtlamam. Eger hamıleysem bunu doktor anlarmı dıyorum ?Sipermin yumurtayla birleşip rahim duvarına tutunması 10 günü buluyor canım hemen ertesi günü hamile kalınmıyo yolculuğu baya uzun sürüyo:))
3 yasında oglum var. 3 yıldırda korunuyoruz kondomla bu ay denedık. Yumurtlamamı takıp ettım ozellıkle. Yumurtlama akıntısı nı gordum 2 gun surdu sadece. Takvıme gore 9 unda dedıgı zamankı yumurtlama gunumde ıse hıc bısey olmadı.Ultrasında yumurta görmezse zatin çatlamış olduğunu söylüyo ne güzel yumurtladugunı anlaya bikiyosun bende hiç bir belirti olmuyor hangi gün olduğunu bile bilmiyorum
Günün geçmeden anlayamazsın kan değeri yükselmeye ne zaman başlarsa kanda çıkar kanda yükseliş olmadan ultrasondan anlayamaz belki rahim duvarı kalınlaşmış oluyor ama adet olacağı zamanda rahim duvarı kalınlaşıyo o yüzden ne bu acele bekle görCanım onu sormadım yaw erken yumurtladım 4 unde takvıme gore 9 unda gosterıyodu yumurtlamam. Eger hamıleysem bunu doktor anlarmı dıyorum ?
benı anlayamadın neyse. Acelem fln yok aksıne cok rahatım farklı bısey sormustum ama neyse.Günün geçmeden anlayamazsın kan değeri yükselmeye ne zaman başlarsa kanda çıkar kanda yükseliş olmadan ultrasondan anlayamaz belki rahim duvarı kalınlaşmış oluyor ama adet olacağı zamanda rahim duvarı kalınlaşıyo o yüzden ne bu acele bekle gör
ayyy hayırlı olsun ya çok sevindimmmKizlar 15,39 cikti cok sukur var ama epey dusuk bir deger
cnm yaptık tek çizgiiii(( ve hafif hafif sancım var gibii regl olucakmışım gibiicacağzımnoldu naptın testi bak bekliyorum ona göre
olsun belki erkendir onun için çıkmamıştır hayırlısı olsun canmcnm yaptık tek çizgiiii(( ve hafif hafif sancım var gibii regl olucakmışım gibii