Saygısız Öğrenciler

Aaaaa yok artık

evet malesef,
ah uh diye inliyormuş çocuk derste.
neyse ki ben derslerine girmiyorum, çıldırırdım herhalde.
daha önce de yaşanmış benzer şeyler, ama idarenin falan bir yaptırımı olamıyor malesef.

Ginam benim çalışma hevesim hepten kaçtı.

böyle şeyler duyunca benim de kacıyor
bir de lise benimki ama uğraşıp fen lisesi ya da anadolu lsesine falan geçmek lazım yoksa zor valla.
ben öyle sakin de kalamam neme lazım

Bende böyle bir okulda eğitim gördüm ve bir keresinde bir öğretmenimizi dersten çıkarıp darp etmişlerdi.
Kafasına tuğla ile vurmuşlardı!
Koridorlarda kan lekeleri vardı çok kötüydü
Allah korusun size de musallat olmuşlarsa dışarda tacize kadar gidebilir olay.
Çok takıntılı oluyorlar çünkü.
Siz muhattap oldukça daha da beter olacaklardır emin olun.

öğretmenlerin içerisinde yaşıyorum :)
zaten onlar kızdılar şu an :))

evet malesef,
daha önce de yaşanmış benzer şeyler, ama idarenin falan bir yaptırımı olamıyor malesef.

acaba önünde mastürbasyon yapan cocugu öğretmen olmasa bile bir kadın, bir yoldan gecen görse ne tepki verecek burdan konuşmak ne kolay.

evet malesef,

Yok artık diyorum sadece. Bir de idare bir şey yapmıyorsa öğretmenler ne yapsın? Allahım sen koru ya

Daha çocuğunun hangi sınıfta olduğunu bile bilmeyen babaların, aman evden gitsin,kafamız kulağımız rahat oturalım diyen annelerin, ölse de kurtulsam diyen velilerin olduğu bir zamanda biz niye şikayet ediyoruz canııım... Biz her ama her koşulda sonsuz anlayışa sahip olmalıyız. Şahsımıza zarar gelecek olsa bile

Evet o da doğru aslında..

öğretmenlerin içerisinde yaşıyorum :)
zaten onlar kızdılar şu an :))

Öğretmenlerin içerisinde yaşamak bir şey ifade etmiyor:) Hepimiz yeterince öğretmenleri gözlemledik öğrenciyken, benim de babam öğretmen ve zamanında çok çatıştım onunla. Hele ki öğretmenliği kazanıp okumaya başlayınca çok idealist bir öğretmen olurum modlarında tamamen zıtlaştım.
İlk sene köye gittim, soba yaktım, odun kırdım, yollarda kaldım yine babamla öğretmenlik konusunda zıttım.
Şimdi ise merkeze geldim ve saygısız çocuklarla, işini yapmayan idarecilerle muhattab oldum ve babam haklıymış diyorum:)

Psikopata psikopat denir, öğretmenini bıçaklayana, etraftaki kedileri kesip doğrayanlara, kızları taciz edenlere de maalesef pozitif yaklaşacak kadar iyi bir öğretmen değilim:)

acaba önünde mastürbasyon yapan cocugu öğretmen olmasa bile bir kadın, bir yoldan gecen görse ne tepki verecek burdan konuşmak ne kolay.

Kesinlikle, otobüste bu manzarayla karşılaşılsa ne düşünecekler aman anlayışlı olalım mı?
Bir arkadaş da yaşamış bunu, duyunca bile kötü olmuştum.
Ben bazı davranışları görmezden gelmek zorunda kalıyorum ama böylesi bir durumda napılabilir

benim lise zamanlarımda da yaşanmıştı erkek öğrenciler tarafından. çok ileri gidilmedi ama biraz alay konusu oldu. Lütfen beni yanlış anlamayın, ancak ben giyiminize dikkat etmenizi önerebilirim. belki de çok dikkat ediyorsunuzdur, tabi sonuçta öğretmensiniz, mini etekle gidecek haliniz yok biliyorum. Ama göğüsünüzün badiden belli olması bile çocukları harekete geçirebiliyor, veya koyu bir ruj.
Umarım tez zamanda o okuldan tayin olur gidersiniz.

valla görmezden gelmek de işe yaramıyor ki çogu zaman
öğrenci diyor aman hoca takmıyor biz devam edelim hakikaten şimdiki çocuklara çare yok yani.

Ama öğretmen 2 tokat çaksa linç ederler nerde.o eski öğretmenler bi iki tokat yapıştırırdı mum gibi saygılı olurdu bütün öğrenciler

Sabah zaten 6.30 da çıkıyorum evden ve öyle bir gidişim var ki acaba yüzümü yıkadım mı diye düşünüyorum bazen
Okuldaki makyaj bile yapmayan tek insanım çünkü zaman bulamıyorum
Mini elbiseyle gelen benden daha genç yeni atama öğretmenler de var, onlar böyle bir problemle karşılaşmamışlar derslerine girdikleri halde
Bİlmiyorum belki de derslerine girmediğim için bir merak unsuruyum...

Son düzenleme:
İdarenin böyle bir konuda sessiz kalmasına anlam veremiyorum.
İlla bir öğretmenin başına bir iş gelecek, sahip çıkmak için!

Benim aklıma da yanınızda sizi okula getiren, okuldan alan bir erkekle görünmeniz oldu.
En azından bir süre..

Ya sormayın...Annem baya deneyimli bir öğretmen onun başına da gelmişti bir zamanlar aynı olay... Şimdi uyuyor yarın bi sorayım ne yapmıştı acaba...Aynı bahsettiğiniz şekildeydi hem de. Bir de ev telefonunu bulmuşlardı ararlardı sürekli. Hatırlıyorum ben bile korkardım yani...

valla görmezden gelmek de işe yaramıyor ki çogu zaman
öğrenci diyor aman hoca takmıyor biz devam edelim hakikaten şimdiki çocuklara çare yok yani.

Evet işe yaramıyor, kızıp yaptıklarının yanlışlığını vurguladığım da oluyor elbette ama bazen öyle edepsiz davranıp konuşuyorlar ki ben utanıyorum.

Orasi hangi okul merak ettim koalina.
Ne tarafta ozelden yazsan..
Ortaokul öğrencisi değil de liseden bahsediyorsunuz sandim.
Sözü dinlenen sert bir erkek öğretmen yok mu o konussun ?

İdarenin elinde pek bir güç yok, uzaklaştırma falan için olayın milli eğitime gitmesi gerekiyormuş.
Yani yeni sistem tamamen öğrenci odaklı ne öğretmenin ne idarenin eline bir şey verilmemiş...
Zaten geçmiş yıllarda öğretmenleri döven çeteler, kendilerine düşük not veren öğretmenlerin arabalarını çizen, lastiklerini patlatanlar olmuş. Hatta bir öğretmenimizi çocuğuyla tehdit etmişler, sizin çocuğunuz falanca okulda falanca sınıftaydı değil mi, bir ara görürüm onu diye

Saatleri bana uyan kimse yok şimdilik ama ancak babam bu konuda yardımcı olabilir, onunla da konuşsam o da gider idareyle takışır ama ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…